malažabica -> RE: Pralne bombazne plenicke (2.4.2010 12:31:03)
|
Sem napisala ta prispevek semkaj, ker uporabljam samo bombažke. lišaji Vas prosim za ideje, mogoče je imela katera podobno izkušnjo. Moji mali so se naredili lišaji na bedrcah, sramnih ustnicah, ritki, torej samo tam kjer je plenička. Ker uporabljam iste plenice že 4 mesece (racman bambus) ne bi rekla da so krive plenice. Je pa res da je zjutraj najbolj rdeče (sem prakticirala sedaj 3 dni previjanje okrog 19-20 ure, pa potem nič do jutra), pa se mi zdi da so ji sedaj še bolj ven butnili. Prej je imela le enega na bedrci (sem jo previla nazadnje ob 23ih, pa nič do jutra), sedaj jih ima cca 6-7 različno velikih. Nismo spreminjali ne praška, ne kreme, ne mila, nič no. JE pa par dni nazaj dobila male rdeče pikice, pa smo sumili na glivice pa smo ji namazali z eno kremo proti glivicam, pa ne vem če ni vse to sedaj še bolj poslabšalo. V glavnem, če ne bo boljše čez vikend grem do pediatra, a me vseeno zanima, iz vaših izkušenj, a je možno da je alergija na recimo mleko, ki ga jaz pijem? Je pa polno dojena, brez dodatkov. Hvala!
|
|
|
|