aromaja -> RE: Pralne bombazne plenicke (18.1.2010 12:54:56)
|
Čist tko...za intro...mreža za v koš, ki se jo priporoča. Naj bi bila v košu in potem sam vse skupaj vržeš v pralni stroj...povsod so dokaj drage in meni se je brezveze zdelo dajat okol 6 evrov za en piškav kos mrežaste tkanine. Potem sem pa zanč v DMju vidla njihove vreče za občutljivo perilo (waschesack). In sem jih vzela zato, ker sem pri selitvi nekam založila svoji dve mali, ki sem jih imela za modrce, čipkasto perilo. Notri sta 2 komada, ena velika vreča in ena mala. Stane manj kot 2 evra!!! in velika je super za v koš za plenice! Priporočam!! malažabica, jaz mojo previjam na cca 3-4 ure, včasih, če me "zafrkne" in zaspi za dolgo časa, traja tudi 5 ur, preden jo previjem. Pa ni plenička nikoli mokra skoz in skoz (itti bitti). Če ma gor pleničko(tudi iz bambusa), ki rabi prekrivne hlačke, je ta sicer mokra tudi na zunanji strani(na enem mestu, tam kjer največ lula, naokoli je pa še suha), ni pa totalno premočena-pa jo imam brez dodatnega vložka. Res pa je, da so med otroci razlike in moja pupa ni lih en strašen lulavček! A je plenica FUL in skor CELI zunanji površini premočena, da skor teče od nje, ali je samo na enem mestu mokra po zunanji strani? Če slednje, potem ni nič narobe.
|
|
|
|