Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:06:39
|
|
|
|
daddy
|
Verjamem, da ne bi toleriral kakršnegakoli samopomilovanja, prav tako ne pretirane patetike. Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga . Vse ostalo je stvar interpretacije obeh .
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Taula Srček WTF pa to pomeni? Ker meni ni nič jasno Joj L-P da te ne bo kap. Od Srčka dečko je Karin ljubimec..in pač sedaj je več časa pri Karin ker ima Srček že , Karin pa še ne. Istega deca imata..kapiš. Ja me je kap. Zdej me pa nehaj nat*** in mi povejte, kaj se greste!!! Ja sej ti je že taula povedala. Kaj nisi vedela
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:09:18
|
|
|
|
Taula
|
Resno ti povem L-P.
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:09:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ne. in še vedno ne verjamem. Pa dajte no, nehite me met za norca
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ne. in še vedno ne verjamem. Pa dajte no, nehite me met za norca Sej te nimamo, res ne. Pa ne se sekirat. Midve s srček se prav super razumeve. Sva se tle gor najdle in ugotovile pač da mave istga tipa. Se zgodi.
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:21:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 -****nje(tipi k misljo da si božji dar za ženske in ga ne morjo zadržat v gatah-patetično) No potem pa pričakujem razlago
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga . Pri petih otorcih še vedno miren? Bravo Stabilen pa verjamem, ker drugače ne bi zdržala .
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: karin24 -****nje(tipi k misljo da si božji dar za ženske in ga ne morjo zadržat v gatah-patetično) No potem pa pričakujem razlago Ja sej se ne ****, sej vem kje je Pa s srček sve prjatlce. Drgam pa ne hod.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2007 20:32:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne prenesem: - alkohola - nestrpnosti - naslija - laži Obožujem: vse tiste male neumnosti, ki jih moj mož ima
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:36:30
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: daddy Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga . Pri petih otorcih še vedno miren? Bravo Stabilen pa verjamem, ker drugače ne bi zdržala . Mič, sej sem napisal, v kakem smislu miren. Drugače je pri nas seveda vedno dogajanje, pa kakršnokoli že. Med šolskim letom izredno hud tempo, med vikendi malo manj, pa je doma bolj pestro .... ampak nanaša se izključno na odnos med partnerjema, kar sem napisal. Ker namreč dobro poznam tudi odnos, ki je pretežno sestavljen iz "up"s and downs", se pravi, ali se "nenormalno ljubita" ali pa sta v urnebes skregana. Res se mi zdi fajn, da pri nama ni tega ( izvzemam krizo pred nekaj leti, ki pa sva jo dobro prebrodila in se po vsej verjetnosti ne bo ponovila, vsaj ne v taki obliki ). Razen tiste krize je najin odnos tak, kot je bil od začetka. Peacefull in povezan.
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:41:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Peacefull in povezan. Full lepo, se bom kar raznežila . Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:47:56
|
|
|
|
Taula
|
Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat Ne me strašiti.
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 20:48:11
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Prinese .... ja, jih prinese. Se pa ljudje tudi na prihod novega člana različno pripravijo in ga različno sprejmejo ( posledično različno vpliva na odnos ). Tisto tam gor pa seveda ne pomeni, da se ne znava kdaj tudi sfajtat ( petminutno vključevanje kuhanja mule je included ).
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 22:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no coment
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 22.10.2007 23:41:04
|
|
|
|
mami_miki
|
Kakšenkoli že je....če ga ne sprejemaš s tem kakšen je....ga ne ljubiš...Men gre pri mojem marsikaj na živce...tistega na njem ne sprejemam-to pomeni ga ne sprejemam v celoti-to pomeni, ga ne ljubim...zato mu niti več ne rečem, da ga ljubim...ker dokler mi bo na njem šlo kaj na živce, se zavedam, da so to prazne besede...
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 23.10.2007 9:30:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat Ne me strašiti. Uf, sej to boš doživela. Predvsem prve mesece po porodu, ko si misliš, da so nosečniški hormoni veliko - boš videla, kako te bo šele potem razganjalo - no vsej mene je.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2007 13:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 23.10.2007 14:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tudi če bi bil proti gejem, zato še ni slab človek. Ok k vidim da ste se vse zapičle v to. Ni slab človek če mu niso všeč. Mojmu tud niso všeč. Jih pa ne sovraži. Če jih pa sovraži...hm...ne vem no....to men dost o človeku pove. Zakaj bi sovražu ljudi k jih sploh ne pozna? Kaj pa če bo njegov sin kdaj gej? Ga bo sovražu? To osebno so meni ful pomembna vprašanja. Se pa strinjam da se je potrebno prilagajat. Sam so pa zihr stvari, ki se jim ne moreš prilagodit. Recmo če te tepe...jaz se temu neb mogla prilagodit, če bi me varal pa da to vem isto, če bi kej hudga komu al pa kkšni živali naredu isto ni šans da se prilagodim. So meje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2007 14:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Osebnostne lastnosti partnerja? 23.10.2007 14:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da vidiš v čem je pojnt, ne v tem kakšne lastnosti ima on, temveč kako se ob njem počutim jaz. Itak da je to najpomembnejše In ja razumem kaj hočeš povedat. Jaz o svojmu nism vedla nič k sm ga spoznala. Stvari sem spoznala čez leta. In mi je skoz bolj všeč. Na srečo
|
|
|
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Ljubljana (
28%)
Maribor (
12%)
Slovenj Gradec (
9%)
Drugod po Sloveniji (
47%)
Avstrija (
2%)
Druge države (
2%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!