Gina
|
Kaj pa vem, človek je vedno kompleksen kup lastnosti, ni glih tolk enostavno reči, zdaj pa poki kufre, če je to, al pa to, al pa to, al pa to, al pa to....narobe. Moj tud ni navdušen nad pedri, ne razume jih prav dobro in konec (ne teži sicer zaradi njih nikoli, ampak navdušen pa vseeno ni), pa je meni čist vseeno zaradi tega, to je njegov problem. Zakaj bi moral enako razmišljati kot jaz, ne razumem? Saj jim v resnici nič noče, samo neke komplekse ima kar se tega tiče, neškodljive v bistvu. Drugače pa je bilo meni najpomembneje, pri iskanju partnerja, da je dovolj čustven, da mi zna pokazati ljubezen, da čutim, da me ljubi, ker mi to pač kaže na nek najin način, da ima resnično rad družino bolj kot karkoli drugega in posledično zanjo tudi veliko naredi v vseh smereh, pa da je pameten, da veliko ve in vse sorte reči zna, pa da se z mano rad in dosti pogovarja, da se zna crkljati (tega ne znajo vsi deci), da spi objet z mano,...pri tem, kaj ne sme imeti, pa je bilo osnovno vodilo, da ne sme biti ignorantski, ker to je za moje pojme najhujša oblika nasilja, se pravi, da se ne sme mulit, držat name več kot 10 minut, da ne sme non stop najedat za malenkosti, da ne sme imeti za svoj hobi gostilno, pa laganja tudi ne bi prenesla, hotela sem direktnega, aktivnega, svojevrstnega človeka in zdaj ga tudi imam...
|