|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Osebnostne lastnosti partnerja?
22.10.2007 20:06:39   
daddy
  Verjamem, da ne bi toleriral kakršnegakoli samopomilovanja, prav tako ne pretirane patetike.
Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga user posted image . Vse ostalo je stvar interpretacije obeh user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.10.2007 20:09:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Srček WTF pa to pomeni? Ker meni ni nič jasno

Joj L-P da te ne bo kap. Od Srčka dečko je Karin ljubimec..in pač sedaj je več časa pri Karin ker ima Srček že user posted image , Karin pa še ne. Istega deca imata..kapiš.user posted image user posted image

Ja me je kap. Zdej me pa nehaj nat*** in mi povejte, kaj se greste!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej ti je že taula povedala. Kaj nisi vedelauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
22.10.2007 20:09:18   
Taula
Resno ti povem L-P. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 28
22.10.2007 20:09:40   
Strawberrie Cherrie
Ne. in še vedno ne verjamem. Pa dajte no, nehite me met za norca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.10.2007 20:11:14   
Anonimen

Ne. in še vedno ne verjamem. Pa dajte no, nehite me met za norca user posted image user posted image user posted image

Sej te nimamo, res ne. Pa ne se sekirat. Midve s srček se prav super razumeve. Sva se tle gor najdle in ugotovile pač da mave istga tipa. Se zgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 30
22.10.2007 20:21:54   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

-****nje(tipi k misljo da si božji dar za ženske in ga ne morjo zadržat v gatah-patetično)

No potem pa pričakujem razlagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.10.2007 20:28:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga user posted image .

Pri petih otorcih še vedno miren? Bravo user posted image  user posted image

Stabilen pa verjamem, ker drugače ne bi zdržala user posted image .

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
22.10.2007 20:31:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

-****nje(tipi k misljo da si božji dar za ženske in ga ne morjo zadržat v gatah-patetično)

No potem pa pričakujem razlagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej se ne ****, sej vem kje jeuser posted image
Pa s srček sve prjatlce. Drgam pa ne hod.

Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 20:32:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.10.2007 20:33:35   
Anonimen
Ne prenesem:
- alkohola
- nestrpnosti
- naslija
- laži

Obožujem:
vse tiste male neumnosti, ki jih moj mož ima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
22.10.2007 20:36:30   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Iskal pa sem dokaj miren in stabilen odnos ( v tem smislu, da nimava non stop nekih hudih vzponov in padcev ) - in imam ga user posted image .

Pri petih otorcih še vedno miren? Bravo user posted image  user posted image

Stabilen pa verjamem, ker drugače ne bi zdržala user posted image .

Mič, sej sem napisal, v kakem smislu miren. Drugače je pri nas seveda vedno dogajanje, pa kakršnokoli že. Med šolskim letom izredno hud tempo, med vikendi malo manj, pa je doma bolj pestro .... ampak nanaša se izključno na odnos med partnerjema, kar sem napisal. Ker namreč dobro poznam tudi odnos, ki je pretežno sestavljen iz "up"s and downs", se pravi, ali se "nenormalno ljubita" ali pa sta v urnebes skregana. Res se mi zdi fajn, da pri nama ni tega ( izvzemam krizo pred nekaj leti, ki pa sva jo dobro prebrodila in se po vsej verjetnosti ne bo ponovila, vsaj ne v taki obliki ). Razen tiste krize je najin odnos tak, kot je bil od začetka. Peacefull in povezan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.10.2007 20:41:41   
Anonimen
 Peacefull in povezan.

Full lepo, se bom kar raznežila user posted image .

Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
22.10.2007 20:47:56   
Taula
Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat

Ne me strašiti.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.10.2007 20:48:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost.

Prinese .... ja, jih prinese. Se pa ljudje tudi na prihod novega člana različno pripravijo in ga različno sprejmejo ( posledično različno vpliva na odnos ). Tisto tam gor pa seveda ne pomeni, da se ne znava kdaj tudi sfajtat ( petminutno vključevanje kuhanja mule je included user posted image  ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.10.2007 22:04:30   
Anonimen
no coment

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
22.10.2007 23:41:04   
mami_miki
Kakšenkoli že je....če ga ne sprejemaš s tem kakšen je....ga ne ljubiš...Men gre pri mojem marsikaj na živce...tistega na njem ne sprejemam-to pomeni ga ne sprejemam v celoti-to pomeni, ga ne ljubim...zato mu niti več ne rečem, da ga ljubim...ker dokler mi bo na njem šlo kaj na živce, se zavedam, da so to prazne besede...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.10.2007 9:30:29   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Po tem, kaj berem tu gor, kakšne spremembe prinese že en otrok, je to prava umetnost. Bravo še enkrat

Ne me strašiti.user posted image

Uf, sej to boš doživela. Predvsem prve mesece po porodu, ko si misliš, da so nosečniški hormoni veliko - boš videla, kako te bo šele potem razganjalo user posted image user posted image user posted image - no vsej mene je.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.10.2007 9:35:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

patološkega lažnivca...

No, pri meni prav nobeno laganje ne gre skozi, tudi za bedarije. Resnica se mora govoriti, sicer jaz človeku nič ne verjamem

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 13:59:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
23.10.2007 14:05:59   
Anonimen
Pa tudi če bi bil proti gejem, zato še ni slab človek.

Ok k vidim da ste se vse zapičle v to. Ni slab človek če mu niso všeč. Mojmu tud niso všeč. Jih pa ne sovraži. Če jih pa sovraži...hm...ne vem no....to men dost o človeku pove. Zakaj bi sovražu ljudi k jih sploh ne pozna? Kaj pa če bo njegov sin kdaj gej? Ga bo sovražu?

To osebno so meni ful pomembna vprašanja.

Se pa strinjam da se je potrebno prilagajat. Sam so pa zihr stvari, ki se jim ne moreš prilagodit. Recmo če te tepe...jaz se temu neb mogla prilagodit, če bi me varal pa da to vem isto, če bi kej hudga komu al pa kkšni živali naredu isto ni šans da se prilagodim. So meje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 14:13:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
23.10.2007 14:21:38   
Anonimen
Upam da vidiš v čem je pojnt, ne v tem kakšne lastnosti ima on, temveč kako se ob njem počutim jaz.

Itak da je to najpomembnejšeuser posted image
In ja razumem kaj hočeš povedat.

Jaz o svojmu nism vedla nič k sm ga spoznala. Stvari sem spoznala čez leta. In mi je skoz bolj všeč. Na srečouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Imena za DEČKA
Janjikaaaa

Luka (32%)

Enej (26%)

Rian (6%)

Kevin (6%)

Gal (20%)

Staš (10%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!