Anonimen
|
Evo, se javljam, še ena 'mulica'. Zgodi se parkrat na leto, recimo 4-5x, traja pa tud en teden. Seveda takrat ni seksa, pa tud dotikov ne, pa tud potem ko se 'pobotava' traja kake 3 dni, da se sprostim za seks. Tko pač je. In za vse ki se sprašujete zakaj? Iskreno, ne vem. Ne zato, ker bi se 'hotela' mulit, ampak takrat tako čutim. Ko sem fejst jezna, razočarana, prizadeta...ne morem normalno govorit z njim, pa če vam je to še tako čudno. Ne morem, ne da nočem. Moj v začetku ni bil tak, zdej pa pravi, da se je od mene navadil. Se pa zavedam, da je to ena moja izredno grda lastnost, zato sem že večrat preanalizirala zadevo. In kaj sem ugotovila: v začetku je prisotna jeza z moje strani. Takrat je najbrž (podzavestno) vzrok tišini to, da hočem pritegnit njegovo pozornost, v smislu, kar mal se potrudi, pa pogruntaj kaj je narobe, men se ne da več razglabljat o tem (tudi pri meni gre vedno za ene in iste stvari, ki se ponavljajo ciklično, npr. premalo dela v gospodinjsvu, preveč visi na compu...), so obdobja ko je bolje glede teh 'problemov', pol pa se mi pa spet začne nabirat in ko doseže vrh, sem jezna! No, da nadaljujem, po dnevu, dveh, pride faza: jebesemizavse. Takrat se počutim ful dobro, si mislim, tud prou, če se ne misliš potrudit pa ugotovit kaj je narobe, jaz lahko tkole živim po svoje, potem pa pride faza, ko me popade žalost, pa črne misli, pa se sprašujem a sva sploh za skupi, če se e znava zment, pa kakšen zakon je to, pa...tud zjokam se. Sej pravim, moj od začetka zveze ni bil tak, vedno je v mene silu, da sva se zmenila, to mu je bilo čist tuje, zdaj se pa v takih situacijah odmakne in čaka, da mene mine. No, ko me že napol popade depresija, se pa jaz začnem pogovarjat, ampak bolj o tem, kam sva prišla, da tole ni normalno..itd...osnovni problem je že 100x pozabljen oz. zgleda tako nepomemben, da je prav bedasto ga vlečt na dan (saj je res bedasto, da po 1 tihem tednu rečem, da je to zato, ker zadnjič ni hotel takoj zložit posode v pomivalca, samo takrat je bil to vrh ledene gore, ki se je nabirala par dni). Eh, zavedam se da imam problem, pa si ne znam pomagat. Je pa drugače med nama vse v redu, nisva odtujena al pa kej takega, samo ko pridejo takile dnevi pa.... ...ravno zdaj sva v tem, no, skoraj.
|