|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tihi dnevi
22.10.2007 10:58:36   
Anonimen
Pozdravljeni!
Mogoče sem preveč radovedna, vendar se pri nama s partnerjem velikokrat zgodi, da imamva tihe dneve. To pomeni, da se sploh ne pogovarjava, razen osnovnih stvari(jutro, večer, jest, na,...).
Trmasta sva  oba toliko, da nobeden ne popusti, ko se razpričkava in ko si poveva kaj nama ne paše.
To včasih traja tudi več dni(dva do tri dni). Med tem časom tudi ne seksava, ko pa je obema že velika sila, potem pa kod bi strela z jasnega udarla pa je vse pozabljeno.
Nato se začneva pogovarjati(spraševati)user posted image , kaj je bilo sploh krivo za takšno tišino, pa se nobeden od naju sploh ne spolni pravega razloga. Postaneva kod dva na sveže zaljubljena user posted image para, ki pa sva v bistvu že skupaj dobrih osem let.
Zanima me ali se tudi to dogaja še kateremu drugemu paru?
Kako ohranjate zvezo, da se kaj takšnega ne zgodi pri vas?
Je kriva res samo najina trmauser posted image , da pride do tega?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tihi dnevi
22.10.2007 11:00:09   
fragola
Midva nimava tihih dnevou, ponavadi se v istem dnevu ko se skragava tudi pobotava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 11:02:50   
Naja30
Ne prenesem tega, da ko se skregava, da se ne pogovarjava. Jaz moram vse sproti reševat in ko je rešeno, ni več razloga za biti tiho. Resno, še nikoli nisem dolgo zdržala tihih dnevov, sploh pa ne več dni. Kakšno urco ali dve, mogoče user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 11:05:46   
barakuda
Jaz bi komot bila tiho, cel mesec če je treba. Vendar pri nas on popusti in se začne po parih minutah pogovarjat, user posted image  še skregat se ne morem z njim in on to dobro ve.

Mislim, da je to čisto normalno.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2007 11:06:15   
Gina
NIkoli nimava tihih dni, sploh ne razumem ljudi, ki jih imajo. Čemu to služi?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2007 11:08:40   
piščanc
jah no, tudi pri nas se to dogaja, predvsem jaz potrebujem mir, da premislim in potem povem kaj hočem. včasih trčiva ob kakšno oviro, ki je nočeva obiti po isti strani ali na enak način. zadnje čase je tega manj, oz. je samo kakšna tiha urica, da se skulirava. če je veliko v službi, pa si tečen, hočeš mir.... par mesecev nazaj sem pa otroke pakirala za cel vikend, ker mi je dopizdi**. ne iz razloga, da se ločujeva, ampak samo da vidi, da me je resno prizadel. pa sva se potem pogovorila in je bilo OK.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2007 11:08:56   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Čemu to služi?

Počitku ušes  user posted image user posted image  ....
Ne, jaz se "mulam", če se, kvečjemu kakih 5 minut. Še to bolj poredko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2007 11:10:20   
Anonimen
Nimamo tihih dnevov. Občasno mamo glasne. Tišina ni v moji naraviuser posted image .

Jaz se hitro razkurim, še hitrej se pa pomirim.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 11:14:25   
daddy
Uau, vročekrvnica  user posted image ......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2007 11:15:48   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Nimamo tihih dnevov. Občasno mamo glasne. Tišina ni v moji naraviuser posted image .

Jaz se hitro razkurim, še hitrej se pa pomirim.

user posted image user posted image

BI se kar podpisala. Ne, midva tega ne prakticirava. In tudi jaz se sprašujem, čemu je to namenjeno, če se pa potem po treh dneh poseksata in je vse OK ter se zopet pogovarjata? Zakaj pa ni šlo to takoj? ali po 10 min? 

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 11:15:54   
Naja31
Ne, nimava.
No, jaz imam kakih 5 minut, več ne zdržim, on pa sploh ne.
Težko "ne govorim" z nekom s katerim živim.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2007 11:20:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

čemu je to namenjeno, če se pa potem po treh dneh poseksata in je vse OK

Po treh dneh ?!?!?!? Ne ga srat, no .... mi jajčka raznese, pol bo še večji razlog za tečnobo   user posted image user posted image  Nema ništa. Maksimalno 5 min pr men, pa 10 pr njej, pa fertik  user posted image . Konckoncev nikol ni tak slabo, da ne bi moglo bit še slabš, torej .... prepiri, raus user posted image  !!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2007 11:21:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ne ga srat, no .... mi jajčka raznese,

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2007 11:25:18   
Marogica

Ne ga srat, no .... mi jajčka raznese,

Imaš še Levanko pa Desanko na razpolago...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2007 11:28:41   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Imaš še Levanko pa Desanko na razpolago...user posted image

Že, že, ampak jaz imam to kljub spolni aktivnosti .... meaning, nč od tega ne sme izostat, ne seks, ne Desanka .... tk je dohtar rekel, če ne se mi hormoni preveč zmešajo  user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2007 11:32:21   
Marogica

Že, že, ampak jaz imam to kljub spolni aktivnosti .... meaning, nč od tega ne sme izostat, ne seks, ne Desanka .... tk je dohtar rekel, če ne se mi hormoni preveč zmešajo  user posted image user posted image

Še dobro, da purple ne verjame vsaki pravljici....user posted image

Aha, še en predlog za moške, kadar ni sexa. Se med vrata postavit, pa jih fajn zapret/tresnit...user posted image   Auuuuuuuuč

R. Tagore

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2007 11:33:48   
Taula
Nimava tega..če se prepirava je vse bolj glasno in se zmeniva v enem dnevu. Ne bi mogla biti tiho in kuhati mule..vse se hočem zmeniti takoj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2007 11:40:45   
ronja
Po moje je kriva trma.
Midva nimava tihih dnevov, ker to oba sovraživa in ker sovraživa it spat skregana. Zato se zdaj vedno pobotava predno greva spat (pa tudi če zato debatirava celo noč in greva spat ob 6h;). Včasih, ko še nisva znala tako dobro povedat, kaj naju muči, pa sva imela včasih kak tihi dan, ampak sva bila oba ko zombija... Zdaj veva, da nima smisla bit trma in navadno kar oba želiva razčistit takoj... Se splača, vsaj namauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2007 11:44:36   
Stefka
No, jaz se tudi lahko mulim in mulim in mulim. Ponavadi popusti on, pa reče zakaj se že ne pogovarjava? Potem se ponavadi pogovoriva, pa je ok.

Včasih tudi pop..., takrat se ne mulim. Tako da je odvisno od tega kako sem razpoložena in kaj je pravzaprav razlog. Če sem nekaj že stokrat povedala, pa si še vedno ni zapomnil, ja, pol se mulim.

Se pa nikoli ne poseksava, da bi kaj rešila, to je pa res. Je pa tudi res, da noben od naju ne umre, če mu tri dni ne pride user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2007 11:46:08   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Stefka

No, jaz se tudi lahko mulim in mulim in mulim.

Prosim, če mi razložiš ZAKAJ?

R. Tagore

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2007 11:50:35   
Anonimen
Mogoče kaka ura tišine največ. 3 dniuser posted image . Meni se strga, me morem živet v tišini in napetosti

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2007 11:52:35   
lex
Tudi midva nimava tihih dnevov. jaz jih itak nisem navajena že od staršev, njemu gre pa pri njegovih prav to najbolj na živce. tako da pri nas se glasno zdebatiramo, povemo kar je treba. Pol pa tri minute mine pa sva že oba kot dva golobčka ko se mata po 9 letih še vedno tako rada kot prvi mesec (pa s tem ne mislim na sex, ker tak še pa nikol nisva reševala problemov).
Se spomnim, ko sem enkrat vrela ko kisla juha, ker ga ni bilo pravi čas domov (bi morali nekam it), pa sem se skregala kar na vratih, njegov oče je bil pa zraven. je misli, da se bova mulila 3 dni, pa se je po par minutah opravičil pa je blo vse OK. Njegov foter bi ziher murko potegnil, če bi ga mama nažvekala.
Se mi itak že po 3 minutah trga, da ne bi govorila po 3 dni - ni šanse

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2007 11:52:56   
tanikaa
Jaz se tudi vem zamulit. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.10.2007 12:13:05   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Jaz se tudi vem zamulit. user posted image  

user posted image

Ne, meni je to BV. Se mi ne da še s tem ukvarjat, kolk časa se bom na koga držala... nisem pretirano zamerljiv tip, in tudi zamere hitro pozabim. Sicer pa nimamo tihih dnevov, moj laver je velik filozof in vse totalno zanalizira...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.10.2007 12:15:05   
purple

. Maksimalno 5 min pr men, pa 10 pr njej, pa fertik  user posted image . Konckoncev nikol ni tak slabo, da ne bi moglo bit še slabš, torej .... prepiri, raus user posted image  !!

Bi rekla da ravno obratno, jaz 5 pa ti 10 min.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!