Anonimen
|
Enega primera ne poznam, enega ne bom komentirala, glede paštetinega bom komentirala... Do zdaj nisem razmišljala o tem, čeprav sem temo o Paštetovem kruhu začela brati kmalu po tem, ko jo je odprla. Sploh nisem pomislila v tej smeri, da je kaj čudnega, le začelo me je grebsti, joj, naj gre čimprej k zdravniku, kot so ji svetovale punce in sem temo spremljala, ker me je zanimalo, kaj se dogaja. Ko sem brala to temo tukaj, sem začela razmišljati, kaj bi naredila jaz. Ko bi otroka našla, bi ga seveda stresla, potolkla po hrbtu, objemala....niti ne vem točno kaj, ker bi verjetno reagirala spontano. In če bi prišel k sebi in bi videla, da je bolje, bi se verjetno tresla in bila čisto otopela. Nekaj časa bi se prepričevala, saj ni bilo nič, saj je vredu, saj se mu je samo zataknilo. Poklicala bi mojega in kljub temu, da bi mu jaz govorila "ma saj zdaj je v redu", bi me prepričal, da gremo k zdravniku. Potem bi ga čakala. Vmes bi verjetno tudi jaz pobrskala na netu, če je kdo imel imel že podobno izkušnjo, glede na to, da na tem forumu še nisem dolgo, verjetno nebi odprla teme... Ampak na enem drugem forumu sem že malo dlje in poznam dosti uporabnikov, z njimi se srečuješ vsak dan (čeprav res virtualno), jih poznaš skoraj bolj kot prijatelje, zato si predstavljam in tudi razumem, zakaj je Paštetov kruh to naredila. Jaz bi torej naredila zelo podobno, zato jo razumem... Razumem tudi, da se mogoče to zdi nekomu čudno, verjetno zato, ker bi on naredil drugače. Ali pa vsaj misli, da bi naredil drugače. Ne razumem pa, zakaj odpre temo, kjer kljub temu, da dobesedno ne napiše, daje vtis, da so omenjeni primeri čudaški in da omenjene osebe niso normalne, ker so v situaciji tako ravnale (večkrat se vprašamo "ali sem jaz čudna...", ker hočemo povedati, da za nas nekaj ni normalno, ne ker mislimo, da smo res mi čudni). Zdi se mi, da s tem omenjenim osebam daje občutek, da so slabe mame ali partnerke ali karkoli - kar je dodatna bolečina, kot d ni dovolj, da so prestale že neko hudo situacijo. Pa p , saj teh dogodkov niso šle pisat na RR, zato da bi se komu hvalile.... Pač samo moje skromno mnenje....
|