|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako porabit...
22.10.2007 10:18:20   
A-N-J-A
prešano šunko,pa ne bi pice delala.Kakšne idejeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:19:30   
TinkiBinki
Ham&eggs user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:19:38   
Anonimen
Narediš tanke palačinke gor daš šunko in sir, zaviješ, spaniraš in ocvreš.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:20:03   
Anonimen
Naredi piščanca, šunko in sir ter spohej. Cordon blu al kako se že reče.
Al pa kanelone.
Al pa tople sendviče za večerjouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:22:18   
bamby
Lahko zaviješ v palačinke skupaj s sirom in spaniraš ter ocvreš, lahko narediš pečene rezance, ki jim dodaš šuko, jajca (iz beljakov narediš sneg) in kisla smetana. Lahko s šunko in sirom nadevaš, ali narediš roladice iz puranjih, piščančjih zrezkov in potem vse skupaj opohaš.... 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:26:16   
A-N-J-A
hmmmm,še kakšna ideja prosim,da se lažje odločimuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 10:51:30   
mojsoncek
Peceni makaroni: za polivko zmesas jajca, sunko, sir, smetano (kislo ali sladko), sol in poper, ostale zacimbe po okusu. Napol kuhane makarone das v ognjevarno posodo, prelijes s polivko in das pect. Peces klasicno na 180, dokler po vrhu ni malo zapeceno.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 11:37:57   
2 Sraki
Tole kar ti je predlagala "mojsonček" je odličnouser posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako porabit...
22.10.2007 12:02:04   
A-N-J-A
Hvala punce.Danes bodo kaneloni,jutri pa gratinirani makarončkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Recept tedna: Zdrave kokosove kroglice
Okusne kroglice vsebujejo zdrave maščobe v obliki oreščkov, beljakovine in vlaknine. Zdrava in enostavna sladica, ki je ...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?