natasarobi -> RE: Upanje po splavu-2.del (2.4.2010 8:02:19)
|
Ma, saj vem, da zdravniki hočejo samo dobro in upoštevajo vse dejavnike, ampak tista zaskrbljenost kaj bi mi predpisali ti da dodatno mislit. Sem pa alergična na penicilin tako, da je še to problem , ker se spekter ab takoj zmanjša. Mi je že Pušenjak v p. po 1. UPN svetoval, da naj grem na Golnik delat teste, da preverijo ali je ta alergija izzvenela ali se je povečala glede na otroška leta. Sem se zanimala na Golniku in moraš biti 4 dni tam in te počasi filajo. To se mi zdi veliko, sploh nato, da me že toliko let lahko pozdravijo tudi , če sem alergična na penicilin. Se mi zdi, da človek za takšne teste ravno nima časa, razen, če ni ne vem kakšna nuja. Se mi pa stanje izboljšuje. Boli me ne več (čeprav bolečina niti ni bila huda, ker sem takoj naslednji dan šla k zobarju), oteklina je pa zelo rahla (saj jaz jo vidim). Malo bom spirala s kamilicami, po jedi striktno spirala usta, pa ustno vodo bom uporabljala (čeprav imam potem težave z grlom). Če bo treba bom šla nazaj, potem mi pa naj da ab, če ne bo šlo drugače.
|
|
|
|