natasarobi -> RE: Upanje po splavu-2.del (19.2.2010 9:06:22)
|
Pozdravljene! Sem preživela, ni bilo tako hudo, strah je večji, predvsem, da se ne bi kaj zalomilo, tako, da sem si vzela kar čas za počitek in sem kar počivala. Počutim se Ok, nobenih krčev ali kakšnih drugih bolečin, edino mogoče še ostaja strah, da ne bi šlo kaj narobe - da otročku neha biti srček ali pa da ne bi dobila kakšne infekcije, vendar se tolažim, da je 3 dan po posegu še vse ok. Razmišljam edino, da bi klicala in šla na UZ, da se vidi, da je z otročkom vse ok - naslednji pregled pri g. imam šele 10.03 in do tja se mi zdi kar daleč. Me je pa sestra pred posegom čisto znervirala z raznimi zgodbami, toliko, da se nisem premislila in odpovedala poseg. Potem sem zunaj govorila z mojim in sem rekla, da grem, ker sem se tako odločila in da vzamem v zakup tveganje za splav. Kakorkoli bi šlo kaj narobe bi morala sama sebi odpustiti in nobenemu drugemu. Sedaj pa čakanje na izvide - upam, da me nekličejo splo in da dobimo samo pošto domov Katra55 - iskrene čestirke za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] zaljubljena- tebi pa želim vso sreži pri IUI.
|
|
|
|