natasarobi -> RE: Upanje po splavu-2.del (4.1.2010 9:19:03)
|
Pozdrav! Smo v novem letu, ki naj bibil boljši kot je bilo prejšno leto. Prehod iz starega v novo sem preživela - s spanjem, ker je moj delal in moram rečt, da mi ni nič manjkalo. Kako ste pa preživele ve? Krtexx - nekaj postov gor sem brala, da greš že v službo? A je to mogoče, a res čas tako beži? Pikica36 - samo še malo pa bo. Jaz do prvega pregleda, razen bolečih dojk nisem imela nobenih znakov, slabosti so se začela kakšen teden kasneje. Tudi jaz sem tudi nervozna, ker ne vem kaj naj pričakujem. Res je, proti naravi nič ne moremo, vendar vseeno je tist strah/pričakovanje kaj sledi. Pa tudi kr neki razmišljam - po eni strani sem kar nekaj mesec preskočila in se ukvarjam kako bo ko bo otrok rojen, po drugi strani poskušam misliti samo do pregleda,.. Zanimivo mi je le toliko, ker prvi prvih dveh nosečnostih sploh nisem razmišljala kako bo, ko bo otok rojen, sedaj pa ful. Mogoče trapasto, ampak si ne morem pomagati, moj pravi naj se umirim, da ne bom še bolj razočarana. Kar pogrešam je smučanje, ampak sem rekla, da se mu bom odpovedala. No, samo, da bo vse tako kot mora biti. Srečno!!!
|
|
|
|