Olla -> RE: Upanje po splavu-2.del (20.2.2009 14:30:16)
|
Pozdavček vsem skupaj! Že dolgo prebiram vaš forum, danes pa sem se kar na lepem odločila, da se še sama oglasim.... Tudi jaz imam za sabo kar nekaj žalosti. Leta 2007 sem brez težav-takoj zanosila, v 11. tednu pa doživela spontani splav, na kar seveda nisem niti pomislila. Po abraziji sem potrebovala kar nekaj časa, da sem prišla k sebi, oba z možem sva bila čisto povožena... V lanskem letu pa še dva ss, prvi marca (v 5. tednu, brez abrazije), nato še avgusta (9. teden) z abrazijo. Nato sva z možem opravila genetske preiskave - vse b.p., bila sem tudi na raznih laboratorijskih preiskavah v Lj, ter laparoskopiji - vse b.p. Odločila sem se tudi za alternativo, bila pri enem bioenergetiku in zeliščarici. Oba sta mi rekla, da je vzrok v slabi prekrvaviti [sm=smiley13.gif]. Moj ginekolog temu ni posvečal pozornosti. Napotil me je na pregled v ambulanto za neplodnost, sedaj čakam pregled. Povedal mi je, da kaj dosti preiskav ne preostane, in da bi on na najinem mestu ponovno poskušal... in poskušal, dokler ne uspe... Verjetno vam ne rabim razlagat, kako težko je ponovno zbrati pozitivne misli in najti moč. Saj, upanje ostaja.... in k sreči tudi trma! Vsem, ki ste po težkih preizkušnjah postale mamice, in tistim, ki to že skoraj ste, želim vse dobro, maksimalno uživajte v vsakem trenutku!!! Nam ostalim ste najlepši in najboljši zgled!!! Lp!!!
|
|
|
|