ronja1a
|
Ja medika13, kaj še ti sploh delaš tukaj, a ni že čas da sporočiš veselo novico Andreja, čestitke Evi! Sulfinja, držim pesti, da bo vse ok Tinaaja, na rezultate DHT še čakam, sem klicala včeraj in sem izvedela, da so jih šele včeraj (po enem tednu) poslali naprej, tko da če v Dravljah daš kri v ponedeljek, potem je možnost, da dobiš izvide že konec tedna, če pa v torek, ker gre naprej z drugo pošiljko, čakaš 14 dni. Ni še nič z rezultati. Danes sem bila pri ginekologinji, mi je dala napotnico za AC. Problem je, ker so vmes prazniki in ker mi je na NS pokazalo, da sem že višje noseča kot po izostanku menstruacije, za cel teden razlike, zdaj bi že lahko bila v začetku 15. tedna. Se moram it zmenit, če bom šla na AC, kdaj me lahko vzamejo, ker po novem letu bi znalo že biti pozno. Sem pa danes slišala, kako srček bije :-) Krtekxx, smučarije pa raje ne omenjaj, ko sem izvedela, da sem noseča je bila druga stvar (poleg tega, da sem bila vesela), ki sem jo pomislila, da bo smučanje letos odpadlo Ampak, nima veze, sam da bo vse v redu, bom preživela.
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 10.12.2008 21:54:03 >
|