Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.11.2008 19:37:16
|
|
|
|
krtekxx
|
Medika 13, oooo kako lep trebušček. Mene je začelo vse tiščat, pa precej sem zadihana. Je pa problem ta, da se nimam cel dan časa niti malo vsest. A ti likaš cunjice? Jaz tega nikoli ne počnem, mogoče za vsako drugo novoletno službeno zabavo zlikam srajco....aja, lažem, med smučarsko sezono vsak teden temeljito zlikam smučke.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.11.2008 21:07:32
|
|
|
|
tinaaja
|
Medika, ja hudo, zdaj si pa tud ti tik pred zdajci.. Zdaj je ze ok tudi ce se jutri rodi No ampak naj pocaka se en teden, da bo decembrsko dete Lepa busa krtekxx ... zelela si, zdaj pa imas a ne pol sele ugotavljas, kok nevsecnosti prinese nosecnost s sabo.. ni vse samo super.. v bistvu jaz od zacetka nosecnosti nisem vec "jaz".. od ornk slabosti do prehlad na prehlad,.... Zdaj sem na bolniski in bom se vsaj en teden - brina ima bronhitis No to smo zvedeli v cetrtek, jaz sem v petek fasala antibiotike, tko da bljack... Ampak kaj cmo.. Pocutje mal boljs, a dalec od unega prekipevanja energije v drugem trimesecju enostavno sem skoooz tok utrujena, da je ze brez veze... Sulfinija - drzim pesti za Grem spat je ze pozno zame glede na to, da imamo zgodnje jutranje ure ustajanja nase prestolonaslednice
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 24.11.2008 22:07:12
|
|
|
|
Milamay
|
Medika - super trebušček. NO, saj si že blizu, zdaj ne bo več nič hudega, če se bo tvoji pupi mudilo na svet. Ja, sulfrinija, me smo navijale zate v teh plodnih dneh. Upajmo, da se je kaj prijelo. LP
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.11.2008 7:27:59
|
|
|
|
krtekxx
|
Saj bo mimo tudi to. In definitivno zadnjič. Res se mi vleče, predvsem pa najbrž zato, ker sem že od 15.4. kot napihnjena žaba...no, tistih 65kg od aprila in hiperstimulacije verjetno ne bom presegla. Tinaaja, ja smola, da ima Brina bronhitis ti pa tako hud prehlad. Ne vem, če ti bo v tolažbo, če ti povem, da sem jaz prehlajena že en mesec. Saj se je umirilo, kašljam le še občasno, glas imam prav zanimiv, smrkam pa fejst. Sam na Brinin bronhitis je treba pa kar bit pozoren in ga pozdravit, ker se lahko kar ponavlja in ponavlja. O, bogi otročički...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 25.11.2008 7:53:07
|
|
|
|
lana38
|
Kljub vsem tegobam, ki jih prinese , je pa vseeno fajn biti . Mene kar nostalgija daje, če se spomnim na tak čas lani. Bi še kar zdaj enega pričakovala. lp
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.11.2008 9:00:32
|
|
|
|
krtekxx
|
No...a je kje katera? Jaz pospravljam, pišem maile za službo, se ubadam z mislijo, kake vrste božično drevo bi imeli...
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.11.2008 9:07:52
|
|
|
|
tinaaja
|
a ti se delas? brina je zdaj kao ok, bronhitisa naj ne bi bilo vec, jaz pa sem vceraj taka zadeve iz nosa spravila oz verjetno bolj iz sinusov, da je bilo grozaaa.. sterimar + pihanje - porabila ene 5 robcev v par minutah. ampak zdaj pa je stanje kul brezbarvne vsebine pridejo iz nosa, prej pa ... tko da upam, da bom jaz tud kmalu brez robcev kje je as soncek, danes je ful sonce obljubljeno. Bi sla pol v ZOO je kar treba izkoristit dan, je spet sneg napovedan saj za smucisca je kul, ampak v lj pa je pol samo sranje s plundro.. Od Sonchek Neli je imela vcaraj eno leto Vse naj naj obema!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.11.2008 8:42:09
|
|
|
|
krtekxx
|
Ooj, a ja, da v Lj ni sonca??? Tle na Gorenjskem sem še danes zjutraj rabila sončne špegle, ko sem naša fanta peljala v vrtec. Drugače pa jaz ne delam, že od konca avgusta sem na bolniški. Sam pa nimam tiste vrste službe, kjer lahko kar celo leto manjkaš...približno vsak teden 1x grem po ene 6 ur mal sedet v pisarno, pa skoz sem dosegljiva po mailih in tel. Bi mi bilo kar dolgčas brez tega.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.12.2008 8:17:11
|
|
|
|
lana38
|
Kje pa ste? Skoraj smo pristale na drugi strani. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.12.2008 11:42:26
|
|
|
|
sonchek
|
ja res..kje pa ste vse...a ste že v Rimu.... še malooooo.... Mi smo polno zaposleni..jaz že v službi...naša v vrtcu in čas šiba 100/h... hmmmmmmmmmm služba kliče
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.12.2008 11:48:07
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja je imela vcaraj eno leto Vse naj naj obema! HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo še ena fotka: Tole oblekco sem imela pa tudi jaz oblečeno na svoj prvi rojstni dan.... Mala afna s novim prevoznim sredstvo, ki ga je dobila za darilo od naju... zdej pa res morm it mal delat
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.12.2008 20:03:09
|
|
|
|
Klarissa
|
samo, da vas pozdravim, ker sem vas malo prebrala. pri meni ni bilo nič lepega. tak da čakamo sedaj še vedno na izvide krvi zaradi diagnoze ponavljajočih se ss.....
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 2.12.2008 22:04:30
|
|
|
|
ronja1a
|
Klarissa, držim pesti, da bo vse v redu. Pa navijam za tiste, ki čakate plusek! Jaz sem imela končno prvi UZ in NS. Tko, da se šele sedaj oglašam, čeprav vas skoz berem. Rezultat je kar soliden glede na mojo starost (34 let). NS-1,7 in nosna kost je vidna. Vse ostalo je tudi ok. Dobila sem tudi slikice (in to kot predpraznično darilo :-) Na izvidu mi piše tveganje za DS, ki je izmerjeno brez upoštevanja nosne kosti, tam nekaj pod 1:1900. Potem mi je Pušenjak pokazal še, kakšno je tveganje, če je nosa kost upoštevana in je bil rezultat nekaj čez 1: 3600. Kakšno oceno tveganja ste ve dobile na izvidu? Z upoštevano nosno kostjo ali brez? Sicer sem dala kri še za DHT, tko da bodo ti rezultati pokazali bolj jasno sliko ... No pa še to, po UZ na NS se mi je malo premaknil PDP, kar pomeni, da sem dober teden več noseča, če to drži. Tiste, ki ste že rodile, kje so vam najbolj zanesljivo izračunali PDP?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.12.2008 8:07:49
|
|
|
|
krtekxx
|
Klarissa, držim močno stisnjene pesti. Ronja1a, ta leta res veliko doprinesejo k povečanju tveganja. Jaz sem trenutno še 38, pa sem imela tveganje 1:800. Ma to je itak ena statistična metoda preračunavanja, ki sicer načeloma velja, ampak bolj kot ta izračun je pomemben pregled otročka in to, da mu najdejo vse tiste organe, ki se v tej gestacijski starosti morajo videti. Če bi bila stara 24 let, bi pa ob istih izmerah NS imela tveganje 1:10.000. Ti se samo ne sekirat zaradi rezultata. Meni trebuh še kar raste in raste in ne vem kako naj dopovem našima fantoma, da v moji in moževi postelji poleg naju dveh in mojega trebuha NI prostora za njiju 2. Vedno pogosteje se sredi noči prikradeta pod kovter k nama in naju potem počasi izrivata na stran.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.12.2008 10:41:45
|
|
|
|
lana38
|
krtekxx, poznam to nocno prihajanje. Blaz hodi ze dolgo tako ponoci k nama. Zdaj smo vcasih ze kar 4 v postelji. ronja1a, jaz sem imela pri Timu tveganje za DS 1:29, z upostevano nosno kostjo, starostjo 39 let in prejsnjo z DS. Tim pa je cisto OK. Tudi pri Timu je bila izmerjena NS 1,7. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 3.12.2008 23:53:25
|
|
|
|
ronja1a
|
Krtexx, Lana38, hvala za spodbudne odgovore. Se grem živčno vojno po vsakem pregledu. Z NS sem prišla precej pomirjena (zaradi starosti nisem pričakovala da bo verjetnost 1: 10.000 in se mi je zdelo čist ok). Pol pa sem začela brskat po netu in me me je obšel sto in en strah. Ma saj veste, kako je to. Vem, da nimam drugega kot da čakam in upam, da bo vse ok. Krtexx, ti boš pa kmalu rodila, ali ne?
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 4.12.2008 0:05:43 >
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 6:17:24
|
|
|
|
tinaaja
|
Klarissa - drzim pesti, da razjasnite tvoje ss in da greste polni pozitive naprej v nove boje Ronja - rezultat je po moje super. Jaz sem imela tokrat pri 30ih 1:4000, pa je pol dht se zvisal. Meni je G pri brini in zdaj spet delala kontrolni UZ v casu, ko naj bi delala AC in pac pregledala mehke markeje, ki niso pokazali nekih odstopanj. Ce bi pokazali kaksne cudne azdeve, bi sla na AC. Bos ti sla na AC? pdp bi obdrzala ta star boljs, da te prehiti kot pa da cakas ... ce ti na NS niso spreminili pol verjetno ne bodo uradno spremijali, razen ce na MF ne bo vecjih odstopanj. krtekxx pa je ze v 9 mesecu wawwww jaz ju3 zacnem s 6 no zdaj pa cakamo mediko a ne juhuhu evo tok si se trudila, da pocaka miklavza, zdaj pa lumpa ven ne bo hotla skratka, eno zelo lepo izkusnjo s porodom ti zelim sonchek, ja frajla je take tvoja pupa sluzba in vrtec pa laufata a ne andreja- zate pa , sem zadnjic slucajno zasla na vaso decembrsko temo .. za tvojo sis pa pozdravcek vsem
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 11:15:54
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja no zdaj pa cakamo mediko a ne juhuhu evo tok si se trudila, da pocaka miklavza, zdaj pa lumpa ven ne bo hotla skratka, eno zelo lepo izkusnjo s porodom ti zelim haj ... tinaaja veš kaj je najbolj smešno, da res nič kaj ne kaže, da bi naša pika sploh razmišljala o tem, da bi prišla ven ... očitno ji all inclusiv kar godi, ful je še aktivna, popadkov nobenih, jaz pa se počutim bolje kot celo nosečnost ... a bom na koncu res še čez rok rodila, al kaj Hvala za lepe želje! In tudi tebi vse dobro! sonchek čestitke Neli za 1. svečko klarissa glavo pokonci in pozitivn naprej pa boš videla, da se bodo vse stvari uredile ronja1a si predstavvljam kaj vse ti nori po glavi ob čakanju na rezultate, mislim da je tvoj rezultat ok, pozitivno je tudi to, da je vidna nosna kost ... upam, da te bo rezultat z dht vrednostjo pomiril krtekxx ti pa še vedno ful aktivna? jaz se ti kar ne morem načudit ... sem pozabila kdaj že imaš rok? Lepo uživaj s svojimi fanti lana a vi pa kar vsi v veliki postelji spite? wau to pa more bit gneča Pozdravček in vsem!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 11:27:23
|
|
|
|
medika 13
|
Sem bila tako vesela, ko sem prebrala tole, da sem se odločila, da delim z vami ... upam, da Sulfinija ne bo preveč jezna .... je pa to objavila pri decemberkah 2008 IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Punce pozdrav! Ne bom rodila tega veselega decembra,občasno sme vas kukala vidim,da se vse bližate koncu 6.12 pa moje ne bo v objemu. Je bil pa miklavž radodaren in nama je danes prinesel en velik +.Torej bom septemberka 2009. Vsem želim miren,lahek porod. LP Mojca MOJCA ČESTITAM
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 13:42:41
|
|
|
|
lana38
|
medika 13 spat gremo vsak v svojo posteljo. Potem se najprej pridruži Tim. Mi je lažje, če spi pri nama kot, da ga nosim po stanovanju. Potem pa včasih pride proti jutru še Blaž in potem se res stiskamo. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 15:17:11
|
|
|
|
spelka12
|
Upam, da sulfinija ne bo jezna, ker tukaj to napišem ampak................................................naša sulfinija je zagledala + . Toooooooooooooooooooooooo Mojčiiiiiiiiiiiiiii . Ampak na žalost, so se ji včeraj pojavili izcedki in držmo pesti, da bo vse ok in bo čez 8 mesecev mamica. sulfinija samo za tebe
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 15:57:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Špelka12,iz srca ti hvala,hvala,hvala.Izcedek se je umril.Šibam nazaj vodoravno tv pa kavč kličeta. LP Mojca
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 18:07:14
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! za še tukaj. Zdaj pa lepo počivaj. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 18:31:22
|
|
|
|
krtekxx
|
Sulfinija, držim pesti, da se vse izteče šele septembra. Medika, še dva dni in potem imaš menda zmenek s svojim otročkom v porodni. Jaz mam rok 3.1. Cerar mi je danes rekel, da je naša pupa že čist pripravljena na porod in da ma glavo že fejst v medenico potisnjeno. No, sedaj vsaj vem, kam je obrnjena, ker na podlagi gibanja tega res ne bi sama uganila. Mene velikokrat namreč boksne v kolk, pa sem mislila, da ima tam noge. No, zgleda, da ima le močne roke. Tinaaja, ja super za 6.mesec. Saj gre v resnici kar hitro, a ne? Lana, jaz sem čisto razštelana, ker ta mala kar naprej hodita spat k nama. Ponavadi sploh ne morem več zaspat ko se enkrat prikradeta v posteljo. Danes sem gledal v luft od ene štirih, sedaj bi pa najraje kar šla pod kovter, pa moram bit varuška.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 4.12.2008 19:00:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Sulfinija Upam,da je krvavitev vgezditvena oz poglobitvena Jaz sem v tej nosecnosti 2x zakrvavela, pa je (tok tok) bilo vse ok do sedaj. Krtekxx - pri brini se je meni zdelo, da ima ene 7 parov rok, 4 pare nog, da je brez glave in riti,... ce sem ugibala glede na brce, kje je kaj Je pa lezala s hrbtom ob levem boku, brcala me v desni bok.. pri njej prakticno nisem cutila brce nad popkom medika - akcijaaaa ja, jaz sem od 35 tedna ful pocivala, da se ne bi kaj prezgodaj zgodilo, ker me je ful dol tiscalo.. no pa je pol zamujala in smo jo prisilno izselili
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.