zaljubljena23
|
zvezdan, to sem se tudi sama spraševala..Ob toliko UZ, ki sem jih imela, bila sem spremljana zaradi O, bi pa se ja videlo...Vglavnem ker sem junija imela itak pregled na neplodnostni (pregrado mi je moj G odkril maja), sva se zmenila, da bom počakala in bom tam reševala to zadevo naprej...Prišel je junij, prvi pregled na neplodnostni, G sem omenila moje težave, tudi pregrado, in sem dobila kup napotnic za preiskave, med njimi tudi za 3D UZ za potrditev pregrade..Do naslednjega pregleda, do oktobra, sem morala te preiskave dati skozi, na pregledu sem imela branje izvide, kjer so potrdili pregrado...G mi je dejal, da je ni potrebno odstraniti, ker je majhna, ampak sva se odločila, da grem na OP...Dobila napotnico za OP..Ker sem v mesecu oktobru že zamudila, saj sem morala klicati prvi dan M, sem čakala na november, kjer je prišlo do zmešnjave s ciklom, saj sem skoraj mesec dni rahlo krvavela, sem šla h G, kjer sem dobila tabletke za ustavitev te krvavitve in nato sem dobila pravo M...Klicala sem v MB, da bi se naročila in res na mojo srečo, sem že ob prvem poizkusu klicanja prišla na vrsto za OP..Običajno se čaka nekje 2-3 mesece..Vglavnem ni nama žal, da sva morala čakati pol leta, preden sva začela intenzivno delat na naraščaju... Huh, čas beži tako hitro, da se včasih sploh ne zavedam, kdaj sem pricapljala do zadnjega tromesečja...Počutje, kaj naj rečem, lahko bi bilo slabše, lahko pa tudi boljše...Ampak glavno, da naša pikica pridno in zdravo raste, pa bomo tudi te majhne težavice odmislili Tebi pa želim veliko sreče na poti do novega cilja...Naj tudi tebe razveseli plusek, naju je točno leto dni po prejšnem, ki pa se je žal končal s SS