natasarobi
|
Zvezdan, 5ra8 - upam, da vam bo čim prej uspelo ugledati + in da se bo izšlo do konca tako kot se mora. zaljubljena23 - vse naj naj na NS Jaz imam pa UZ 22.06.2010, da vidimo kako smo veliki in kako smo obrnjeni. Upam, da bo vse ok, predvsem upam, da kaj ne zaostajamo v rasti, čeprav mali pridno brca, včasih kar malo preveč, sploh, ko dobim v rebra ali v želodec. Kar me pa ubija je pa ta neneadna vročina - že prej mi je bilo vroče, sedaj pa kar teče po meni. se držim kar notri, edino kar moram hosti v šolo in tam zaradi nosečnic ne dajejo na hladno in pol kar teče po meni. Vglavnem še soboto moram dati čez, pol pa odklopim čist. No, kakor se bo dalo, saj je psiha spet začela delat kot nora, se mi zdi. Predvsem se bojim, da ne bišlokaj narobe, ker smo tako daleč (kakšna preeklampsija,..), čeprav je rekla moja g., da naj se ne obremenjujem saj sem sedaj tako daleč, da ni panike. čeprav menim, da otrok rojen v 33t ali 34 t ni ravno ok (no, moje mnenje). Moam priznat, da me je strah tudi zame, čeprav nikoli nisem imela ne vem kakšnih hudih zdravstvenih težav (sem kao zdrava), sem imela pa par 'čudnih' in še danes ne vem kako je do tega prišlo, za ene stvari pa sploh nisem izvedela izvidov kljub pisanju in klicanju zdravnika, ki me je pregledal (ja,to je naše zdravstvo).
|