|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 11:53:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: gledate za drugimi
19.10.2007 12:53:58   
srki
Verjetno mi ne boste verjele, ampak ne, bi se lahko kar pod tabo podpisala, anonimna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.10.2007 13:01:50   
nuala
"Gledam" niti ne, ker mi je zunanji videz moškega nekako najmanj pomemben.
Ampak občudujem pa kdaj katerega, ki je izrazito uspečen, inteligenten ali ima smisel za humor.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.10.2007 13:38:47   
Jutra
Jaz pogledam za vsakim karizmatičnim človekom, moškim ali žensko. Tista energija, ki jo ti ljudje oddajajo, to me fascinira.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.10.2007 14:34:08   
TinkiBinki
Ja, oči si je pa treba kdaj pa kdaj malo spočit, a ne? user posted image

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.10.2007 15:23:52   
Anonimen
Gledam, samo kaj ko je redko kaj za videt.

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
19.10.2007 16:45:35   
mami_miki
meni je zlo redko kdo všeč na prvi pogled....sploh ne vidim tipov okrog...prej pogledam dobro žensko...pa ne narobe razumet...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.10.2007 18:29:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Ne. Enostavno kot da bi bila slepa, res. Dobro, ajde če bi prišel nasproti Harrison Ford potem bi ga opazila ampak, ker ga ni, ....

se pravi, da jih vseeno gledaš, če vidiš, da to ni Harrison....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.10.2007 19:01:34   
Anonimen
Jst pa tko intenzivno gledam za enim, da drugih sploh ne vidim user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
19.10.2007 19:02:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Jst pa tko intenzivno gledam za enim, da drugih sploh ne vidim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja Pikec, pa on to vidi, da ga ti gledaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.10.2007 19:08:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ja Pikec, pa on to vidi, da ga ti gledaš?

Ve.
Ampak smetimo temo....user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.10.2007 19:12:20   
srki
Pa kaj pol, nas bodo pa pometliuser posted image .

No, pol pa še naprej glej, mogoče mu pa potegne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.10.2007 19:41:07   
Anonimen
Kakšnega ja. Večine ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
19.10.2007 21:05:18   
Rubin.
Če bi bilo kaj za pogledat bi, ker pa ni, pa ne gledam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.10.2007 21:11:43   
muška
Meni je samo žal, da ni v slo dobrih dedov za pogledat, al pa jaz nimam sreče. Če mi je kdo prijeten za oko, je prava redkost, pravzaprav mora bit neka energija, da ga opazim. Pa čeprav gre mimo mene v sekundi, ampak še vedno mora bit energija in videz, da lahko rečem da je dober.

Nivess, se ne bi mogla bolj strinjat s tabo!

Sicer pa opaziš, saj ne greš buljit in iskat, kje boš videla kakšnega tipa 1A.  Tak pride ali pa tudi ne, čist  mimogrede. Do zdaj sem srečala samo enega, za katerega lahko rečem, da po izgledu lahko konkurira mojemu možu, a kaj, ko pa je taka koketa, da ko malo bolj  spoznaš njegovo obnašanje ti vse dol pade user posted image

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.10.2007 21:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In ve, še opazite moške okrog sebe?

Ja pa vešda...ponavad še sama pr seb kaj zabrundam user posted image ...tud pred mojim...in on pred mano...včas pa skupaj pokomentirava..tko, da...zakaj pa ne...sej učke so za past. Sploh poleti, k nimamo tolk jopčev in žab na seb.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
19.10.2007 21:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Stefka

Midva tudi v glavnem skupaj komentirava, čeprav on pri moških malo z očmi zavija ob mojih komentarjih.user posted image  

Moj tudi..in pol zraven še doda..a deeeeeej noooo..če je pa ta... user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.10.2007 21:34:41   
mami_miki
ok...pogledaš že...ampak, da nekoga cel večer gledaš, pa tisti neki erotični pogledi...to pa me moooooooooooooooti...jaz bi ga kar ubila včasih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.10.2007 21:38:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

"Gledam" niti ne, ker mi je zunanji videz moškega nekako najmanj pomemben.
Ampak občudujem pa kdaj katerega, ki je izrazito uspečen, inteligenten ali ima smisel za humor.

No s tem komentarjem bi se v celoti strinjala, vendar je bilo vprašanje če gledamo...

....me pa pri moškem najbolj zmede, pritegne, fascinira intiligenca, razgledanost v kombinaciji s karizmo- torej ni nujno, da je "lep".

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
19.10.2007 21:46:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In ve, še opazite moške okrog sebe?

Obrnem se samo, če se (s)plača.

Gorenjka pač. user posted image

Sicer pa jaz tudi pogledam za dobrimi moškimi. In ženskami. Oba pogledava in oba komentirava. No, skupaj komentirava samo ženske, moške pa sama. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
20.10.2007 3:31:31   
Anonimen
Glede Harisson Forda... kako vas ni sram da se palite na stare dedke?

Kar pa se tiče tega, da nimate kaj videt pri nas... kaj pa vem, sem že ramzišljal o tem, o Slovenčkih namreč. Prišel sem do zaključka, da imajo Slovenci (beri Janezi) eno posebno kolektivno nacionalno karakteristiko - čustveno zakrnelost. Da bi bil ded ne smeš niti jokat, niti se smejat, drugače si slabič (s trdim č). Govorim o odnosu do žensk. Ne poje Helenca za dž tisto simpatično niti ne tako imbecilno pesmico "če si mačo pravi me zagrabi". To manjka Slovenčicam - energija. Pozitivna, negativna, kakorkoli, samo da vidijo da je. In kje drugače se energija pri človeku kaže, če ne skozi njegov temperament. In za temperamentne ljudi je značilno, da znajo pokazati svoja čustva, da jočejo ko se jim joče, da pizdijo ko se jim pizdi, da se smejijo ko vidijo fantastično bejbo z malim "orangutanom" od deda. Jebela cesta, čisto nas je uničila tale dunajska šola. Puj, ti mater!

In to kar opažam, da pri Slovencih manjka - moraš se znati pogovarjati z žensko, moraš jo pobožati po licih, pa če je tvoja ali od najboljšega prijatelja, moraš ji prisluhniti in ji reči tisto kar si želi slišati ker je v končni fazi porabila toliko časa da bi bila lepa zato, da bi to nekdo dejansko opazil. In ji rečeš da je lepa, pa ne zato ker bi jo hotel položiti (med drugim tudi to) ampak ker je res lepa, prečudovita in ker ji želiš polepšati dan. Slovenčice namreč hrepenijo po ljubečem, nežnem, razumevajočem očkotu, ki ga nikoli niso imele, vsaj takega ne, ki bi jih bil sposoben vzeti v naročje jo nežno stisniti, poljubiti na obraz in ji zaupati da je ona njegova mala princeska. Pri večini je tako.

Če se ne motim je Žaži, moja, sicer neuradna, spogledljivka, ki tega sicer ne počne, odprla temo o abrahamovcih in njihovih težavah. Ljudje, maske padajo, ko se zaveš minljivosti. Zakaj za boga povsod po mestu, na linicah, štandih, mizah raznoraznih družb in ustanov vidim vse polno srednjevečnežev in dedkov, ki se slinijo po mladih in ne več tako mladih uslužbenkah - in to uspešno, kar vidim na ženskih rdečih, od razburjenja zariplih ličkih, sem in tja begajočih naivnih pogledih in sramežljivih očkih, ki tako nezavedno odkrivajo njihove največje skrivnosti o tem kako jim v tistem trenutku neverjetno dogaja. Vloge so zamenjane ali pa bo zares začelo veljati "bolj kot si star bolj si nor". Moški smo takšni da se nekako moramo zapisati v zgodovino. Ko smo že pri tem - grem pisat grafite svojega imena po soseski.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
20.10.2007 8:05:20   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Ne. Enostavno kot da bi bila slepa, res. Dobro, ajde če bi prišel nasproti Harrison Ford potem bi ga opazila ampak, ker ga ni, ....

se pravi, da jih vseeno gledaš, če vidiš, da to ni Harrison....user posted image

user posted image  Na zdaj pa si me dobila. Kako bi temu rekla user posted image  gledam a  ne vidim bo bolšje.  

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.10.2007 8:08:34   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Glede Harisson Forda... kako vas ni sram da se palite na stare dedke?

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Meni je samo žal, da ni v slo dobrih dedov za pogledat, al pa jaz nimam sreče. Če mi je kdo prijeten za oko, je prava redkost, pravzaprav mora bit neka energija, da ga opazim. Pa čeprav gre mimo mene v sekundi, ampak še vedno mora bit energija in videz, da lahko rečem da je dober.

Če ti odgovorim s citatom od nivess - ima energijo, ki jo čutim že skozi ekran. Leta pri tem nimajo nič.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.10.2007 8:27:27   
Blejka26
jah odvisno od moje volje..sicer pa gledati ni greh..sam kaj ko nikamor tko ne hodim,da bi si mal spočila oči..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.10.2007 8:28:02   
Šaki
ja seveda gledam sj zato mam oči.ane....

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!