|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gledate za drugimi
20.10.2007 8:29:49   
Strawberrie Cherrie
Valjda, da pogledam. RAvno zadnjič, ko sva les kupovala, je bil v pisarni en tako uštiman avstrijski šmeki. In to temen. Pa na temne nikol ne palimuser posted image Ampak sem ga kar požirala z očmi. Moj je pa tut opazu, ne vem, al da je men všeč, al kaj, pa mi je potem v kombiju rekel: Samo je bil pa luštkan,kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.10.2007 8:30:43   
Šaki
Samo je bil pa luštkan,kaj

hehe..pol ga je on tud gledal,jaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.10.2007 9:27:09   
Pia73
Ja, seveda opazim. Če sva z mojim skupaj pa itak pokomentirava dobre moške in ženske. V tem pa res ne vidim nič slabega.

Ja, ja,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.10.2007 10:43:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Če se ne motim je Žaži, moja, sicer neuradna, spogledljivka

opaaa user posted image user posted image user posted image
In kaj naj bi tole pomenilo? A si hotu mogoče napisat: zate - po tvojem mnenju...pa si se mal spozabu?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
20.10.2007 11:00:14   
Anonimen

pobožati po... , pa če je tvoja ali od najboljšega prijatelja..., ji reči tisto kar si želi slišati... In ji rečeš da je lepa, pa ne zato ker bi jo hotel položiti (med drugim tudi to)  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No tko realnga komentarja pa že dolgo ni blo user posted image user posted image user posted image  in povejte če ni tole res kar je napisal user posted image user posted image ....klinc sej ni važn če je od prjatla, sam, da se pusti božat in da pade na bar sladkih besed....za crknt user posted image user posted image user posted image

...dober, da mamo kazga dečkota tle k pove tko kot misli in kot misli (skoraj) vsa moška populacija

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.10.2007 11:37:37   
Anonimen
Žaži, nisi ravno korektna. Moje besede si popolnoma izvlekla iz konteksta in ko preberem tale tvoj zmontiran citat vidim, da ima popolnoma drugačen pomen. Ne poskušaj me predstavi še slabšega kot sem, tako obupan pa spet nisem.

Zopet midva mlativa prazno slamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
20.10.2007 11:44:45   
Anonimen

Žaži, nisi ravno korektna. Moje besede si popolnoma izvlekla iz konteksta in ko preberem tale tvoj zmontiran citat vidim, da ima popolnoma drugačen pomen. Ne poskušaj me predstavi še slabšega kot sem, tako obupan pa spet nisem.

Zopet midva mlativa prazno slamo.

no no no...take it easy....tole je blo mal heca...in sploh ne vem kaj se sekiraš, saj je celotno (original) besedilo zgoraj- torej kdor je tisto zgoraj prebral, bo točno vedel o čem žaži piše spodaj, mar ne? user posted image
...mislim pa, da v tem ni nč slabega če kdo iskreno pove kaj misli o sexu in ženskah- meni osebno je bolj všeč tako
..in ne sploh te nism predstavila v slabi luči, prav obratno ...sicer pa vsak gleda na besedilo drugače...ti si ga tako vzel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
20.10.2007 11:53:16   
Anonimen
Joooj Žaži... Kdaj boš spoznala, da v meni ni niti trohice resnosti? Vse je en velik sarkazem tudi takrat ko ti misliš, da sem osebno prizadet. Dobro je, nisva se še spoznala... Počasi. Evo ti en "smeško ki mežika z desnim očesom".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
20.10.2007 12:30:07   
Anonimen
Hja...dragi moj...kako pa naj jaz vem takole iz posrednega komuniciranja in izmenjave mnenj, da ti pa tako in tako misliš. Komunikacija preko sporočil ni neka huda debata, kjer bi človek lahko vedel kdaj kdo kaj misli resno, sploh pa če človeka ne poznaš. Zato je neposredno medsebojno komuniciranje, najboljša oblika kom.- ker govorica telesa pove več kot 50 % informacij- le v tem primeru bi jaz lahko opazila tvoj sarkazem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
20.10.2007 14:22:23   
Anonimen
Kaj pa vem.. Najbrz pogledam- se niti ne spomnim kdaj sem nazadnje.. Men je moj moz tako seksi, da je za znoret- haha
Opazam pa, da ga druge gledjao in takrat jih jaz pogledam in jim pomeziknem- ces kao.. moj je hahaha

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
20.10.2007 17:39:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Hja...dragi moj...kako pa naj jaz vem takole iz posrednega komuniciranja in izmenjave mnenj, da ti pa tako in tako misliš. Komunikacija preko sporočil ni neka huda debata, kjer bi človek lahko vedel kdaj kdo kaj misli resno, sploh pa če človeka ne poznaš. Zato je neposredno medsebojno komuniciranje, najboljša oblika kom.- ker govorica telesa pove več kot 50 % informacij- le v tem primeru bi jaz lahko opazila tvoj sarkazem user posted image

Bi skoraj moral uporabiti PM vendar bi mi nemara kdo očital še kaj več kot mlatenje prazne slame. V tem primeru bo pač treba na kavico. Javi se, ko prideš v MB.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
20.10.2007 21:50:37   
Anonimen
A ti to mene na kavo vabš...al mam js tok umazane leče od očal, pa narobe vidm??????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
21.10.2007 7:17:01   
Anonimen
Težko verjeti, da te kdo vabi na kavo?

Samo se zezam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
21.10.2007 8:20:35   
Anonimen
Mislim, da bi blo zlo fajn če bi si kdaj pa kdaj moj podpis spodaj prebral ne pa sam avatar gledu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
21.10.2007 9:06:52   
Anonimen
Ravno zdaj sem razmišljal o tem tvojem avatarju. Odkar sva izmenjala par "krepkih" sploh več ne opazim te tvoje ritke. Očitno si je težko zamišljati nekoga s kom postajaš bolj oseben samo kot eno luštkano čvrsto ritko. Prej si poskušam predstavljati tvoj obraz. Avataja več ne vidim - mi ni zanimiv.

Glede tvojega "podpisa" - ne boj se, jaz imam dva (še vedno ne bereš mojih vrstic in med njimi).

Lep pozdrav z apelom o prenehanju mlatenja prazne slame.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
21.10.2007 9:15:23   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In ve, še opazite moške okrog sebe?

Gledam, vendar ne "opazim". Torej zaznam moškega, vendar  ga ne gledam kot moškega v smislu sexappeala, temveč samo kot človeka. 

Očitno me je moj "tiger" čisto zaslepil, ali pa sem zaradi let slepa ratala.user posted image

p.s. Še dobro, da moj T ne bere tega foruma, drugače bi sedaj zrasel za dva metra...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.10.2007 9:21:35   
najina pikica*
tut jst sm poročena(če je že to uvera pa nevem user posted image  ) pa imam prfektnega moža v vseh pogledih user posted image  pa kljub temu hočem nočem če gre kaka fleten in nadvse privlačen frajem mimo mene pa če imem še kak dober parfum.....ja groza sej se mi zmeša da se nebi obrnla in ga precenla še iz zadnje strani!user posted image
drgač pa meni se zdi početje normalno,dokler se ne prelevi v namenski flirt z dejanji in s posledicami...
če se z možem skupaj sprehajava in gre mimo naju gospodična ali gospa,ki je vredna pozitivnega pogleda in komentarja jo celo skupaj prečekirava....user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.10.2007 9:24:09   
Anonimen
Gledam za drugimi, komentiram, se čudim, vzdihujem. Isto dela moj, ko gleda punce. Včasih še skupaj komentirava vse skupaj.user posted image
Jaz pravim, da tisti, ki je zdrav, bo gledal tudi druge, ker oči so za gledat, ne za mižat.

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
21.10.2007 16:40:38   
Anonimen
seveda da pogledam, pa tut če je moj zraven, komentiram: "lejga, tale je pa čeden" Prav tako tudi on pokomentira kakšno dobro ritko. A je to narobe, če gledaš druge ljudi? Sej ne varaš zarad tega...ali pačuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
21.10.2007 16:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Mislim, da bi blo zlo fajn če bi si kdaj pa kdaj moj podpis spodaj prebral ne pa sam avatar gledu user posted image

Če bi bla tolk PRIDNA in ne imela flirtanje v krvi si ne bi dala takšnega avatarja celo na takšnem forumu, kot je RR. To si bi raje privoščila na kakšnem drugem, kjer se lovijo partnerji za avanturo, tukaj bi pa lahko bila bolj spodobna. In potem se še vprašaš zakaj te kdo na kavo vabi. Ja punca draga - izzivaš. In tvoje pisanje je popolnoma drugačno od tvoje slike (ta nakazuje na to, da nekaj loviš) pišeš pa, da se niti ne spogleduješ. Mislim, men to pač ne gre skup.

verjamem, da tvoj misli da si mal bolj spodobna vsaj na RR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
21.10.2007 18:04:51   
Anonimen
Pozdravljena/en Anonimni,

Kot 1: Od kje tebi ideja, da boš kr presodil takole iz svoje glave kdo je in ni "priden" (kar je vsesplošna beseda)
Kot2: Tale slikca je moja z mojo tazadnjo in res ne vidim problema, zakaj jo nebi pokazala na svojem avatarju...če jo poleti kažem na plaži pred množico ljudi je tut tukaj čist cool- ponavadi je tko, da damo na avatar slikce, ki so nam všeč
Kot 3: ne bi dala takšnega avatarja celo na takšnem forumu, kot je RR- sklepam, da se na tem forumu to kao ne spodobi.....no pa da ti povem, da se marsikaj ne spodobi PO MOJEM mnenju, pa nikoli ne obsojam in se vtikam tam kjer mi ni mesto
Kot 4: Lahko mirne vesti povem, da za hribom nimam nikarkršnih "nespodobnih" dejanj in misli. Kot sm že nedavno nazaj napisala- se ne spogledujem in ne izzivam v tej smeri kot si ti navedel/a
Kot 5: In tvoje pisanje je popolnoma drugačno od tvoje slike (ta nakazuje na to, da nekaj loviš) user posted image user posted image user posted image ...ta je pa najbolj neumna....nikoli do sedaj nism nikogar lovila in tudi nikol ne mislim- mi ni blo treba user posted image . Včas je blo tko, sm se pustila loviti in če je le temu uspelo, sm bila ulovljena, sedaj pa nimam potrebe po tem, ker imam kar 2 fanta, kot da.. user posted image  ne ne pomota
Kot 6: Kar se tiče mojga user posted image in njegovga mnenja o tem..pa povem, da ve kakšna slika je gor in tut ve kaj pišem. Pa verjemi, da veeeeeliiko ljudi, ki me osebno poznajo to vse vidi in bere, ker vejo, da takšna sm...rada se hecam na ta račun in sm večino časa za hec..tko, da, žal se zgleda sam teb tko zdi user posted image

...ne vem zakaj...ampak....čutim, da bi tole znala biti kakšna ga. Anonimna user posted image  in tko bom rekla...ne vem zakaj ste ene tko zagrenjene, da enostavno ne prebavljate žensk, ki imajo mogoče malo večjo karizmo in pozitivno energijo..da o videzu ne govorim....favšerija na vrhuncu, ampak ok tko je, pa tko je blo, pa tko bo... user posted image ...drgač pa....sej ti ni potrebno bult mojga posta če maš potem stranske učinke user posted image

Pa lep dan še naprej user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
21.10.2007 18:28:05   
Anonimen
He he.. žaži.. user posted image  Te je anonimmna mal podžgala a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
21.10.2007 18:30:49   
Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

He he.. žaži.. user posted image  Te je anonimmna mal podžgala a ne? user posted image user posted image

Vse je lepo napisala, samo tisti KOT pred številkami bi jaz dala stran.Drugače si ji pa prav povedalauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.10.2007 18:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Vse je lepo napisala, samo tisti KOT pred številkami bi jaz dala stran.Drugače si ji pa prav povedalauser posted image

Sem mislu, da bo prsla do 10.. pa ji je že pr 6-tki zmankal.. user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
22.10.2007 22:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
In ve, še opazite moške okrog sebe?

O, pa še kako! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?