![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:34:50
|
|
|
|
pupi
|
Oprosti zvesta, saj ni samo vozek frajerski, glavni frajer je tisti ko not leži
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:35:22
|
|
|
|
Češnca
|
Pupi, isto je pri nas! In to kar naprej!!! "A je že zadosti star, da tkole dviga glavo???"
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:36:48
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Pupi, isto je pri nas! In to kar naprej!!! "A je že zadosti star, da tkole dviga glavo???" Če jim ne bi pasalo je ziher ne bi dvigovali, pa če so stari 1mesec al pa pol leta!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:37:37
|
|
|
|
pupi
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:38:40
|
|
|
|
Češnca
|
Se strinjam! Pa saj jo je že v porodnišnici začel dvigovat... Naj ga zdaj privežem al kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Oprosti zvesta, saj ni samo vozek frajerski, glavni frajer je tisti ko not leži ja, saj tak sem mislila kaj pa zdaj ti renčiš čist rdeča v faco, pupi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:39:16
|
|
|
|
Freycha
|
punce, samo je treba ločiti dva načina dvigovanja. En je tak, kot ga Izak dela, ko se usloči v most, pa ga zateguje z glavico, drugo pa je, da naši otročki pač napredujejo in je naslednja stopna očitno ta, da se z nogicami upre v tla in se proba odriniti. Pa to, da brca in udarja z nogicami se meni tudi normalno zdi..... pač malčki vsak dan nekaj novega "poštudirajo"....... vsaj meni se zdi, da je to tako...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:41:10
|
|
|
|
rumba
|
*maja, packa, ti pa znaš rajcat babe tu gor za nov voz. No, mo smo imeli pri Aneju enega, pri Hani novega, Julija ima pa sedaj Haninga. Ja, tudi mene ima, da bi kupili novega, a me moj samo debelo gleda. zvesta, super si to napisala glede dvigovanja nogic... Ja sem s tem namenom v H&M kupila ene ful luštne pisane copatke z velikimi očkami, kar je bebicam ful všeč. Hana je imela pa kar zvonček privezan na nogice, da se jih je navadila dvigniti.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš ima pa nov način sranja: nosit ga moram tako, da je s hrbtom naslonjen name, jaz ga pa držim pod pajskami in pod ritko. Se pa je zadnje dneve začel dvigovat s celim trupom. In pol se dvigne in pritisne, da v plenici kar grmi. Pa se poleže nazaj in se spet dvigne in pritisne. No, to pol ene 5x ponovi, pol pa je treba it previjat, da mu pri hlačnicah ven ne priteče.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:43:10
|
|
|
|
pupi
|
Komentari me nerviraji zaradi tega !! Saj jaz se ne obremenjujem s tem brcanjem, pa odrivanjem. Posrečena je, ker je vsak dan nekaj novega: Me pa to jokanje zvečer skrbi, upam da ni kaj zbolela Vročine nima, upam da kljub temu ni nič!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:44:19
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba *maja, packa, ti pa znaš rajcat babe tu gor za nov voz. No, mo smo imeli pri Aneju enega, pri Hani novega, Julija ima pa sedaj Haninga. Ja, tudi mene ima, da bi kupili novega, a me moj samo debelo gleda. Ah moj se je že navadil mojih muh glede vozičkov .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:44:53
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, se strinjam s tabo. Ni vsako pritiskanje z nogicami ob tla napačno. Pomembno pa je, da se dete nauči nogice dvigniti, jih opazovati in jih kasneje tlačiti v usta. Tudi za obrat iz hrbta na trebuh je pomembno, da nogice dvigne, polveče k sebi in se prekucna na bok. Z iztegnjenimi nogicami to ne bo naredil.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Freycha, saj nisem napšisala, da je to orto pri vseh narobe. Je pa Ulla sama omenila enkrat, da komaj čaka na RA in ne bo škode, če omeni to tam. Vaja kot sama pa ne bo nobenemu dojenčku škodila, če jo bo delal. Moje mnenje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:46:35
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja IZVIRNO SPOROČILO: rumba *maja, packa, ti pa znaš rajcat babe tu gor za nov voz. No, mo smo imeli pri Aneju enega, pri Hani novega, Julija ima pa sedaj Haninga. Ja, tudi mene ima, da bi kupili novega, a me moj samo debelo gleda. Ah moj se je že navadil mojih muh glede vozičkov . A mi ga malo posodiš? Tvojega financ ministra mislim, ne voziček...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:46:54
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Me pa to jokanje zvečer skrbi, upam da ni kaj zbolela Vročine nima, upam da kljub temu ni nič!! Pride tudi obdobje takega jokanja zvečer, naša je imela take izpade ravno 14 dni nazaj, pa je minilo, verjetno bo tudi pri vas šlo mimo tole jokanje, edino, če res ni kaj drugega, mogoče jo nervira že samo če ima malo zamašen nosek ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:47:35
|
|
|
|
yudit
|
Joj komaj vas dohaam ampak sem vse prebrala, mi smo dans bili na UZ kolkov in je vse vredi nerabimo več na kontrolo smo zelo veseli. Pol sem še srecala cimrko iz bolnice, sa ta malo je bila tud na UZ pa smo še fajn počvekale pa še naši dedci z pikicami so se bahali keri ma lepšo hhhahaahhah. Zvesta fulll dober voziček mene pa zanima tvoja kuhija ki si jo kupila, ker si mi kupujemo kuhinjo pa še iščemo primerne cene in modele, zello lepa je tvoja kuhinja.... Moja pikica zdaj spi moj pa gre v nočno tak da sem dans mal za čvek, jojko bi vsaj lepo vreme bilo ... Jaz bi tud šla malo ven zvečer na kaki kozarček vinca, mojemu samdans v hecu rekla ( lahk bi šli v diskoteko, on mi je reko ja lahko ko bo Lea stara 20 let ) lp se beremo aja kupila sam si v lildlu plenice za probat,mal so bolj debele od pamprskampak vidim da ih nekatere kar hvalite pa boma probali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:49:07
|
|
|
|
rumba
|
Tisti, ki ste imeli ali še imate krčke, a ste kaj opazile, da se ob prehladu spet povečajo? Meni sa zdi, da so pri naši fuuuuul bolj močni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:49:18
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba A mi ga malo posodiš? Tvojega financ ministra mislim, ne voziček... Uf ne vem no za enkrat sem preveč zadovoljna z njim da bi ga rentala .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:50:15
|
|
|
|
Freycha
|
ne ne zvesta, ne mene narobe razumeti. Samo nočem, da bi vse dobile strahove, da je z njihovimi malčki kaj "narobe" (ne glih narobe narobe, ampak da bi jih za kaj moglo skrbeti, itd... sej razumeš, no). To so v končni fazi zelo kompleksne zadeve in marsikdo lahko narobe razume. Ste mi pa dale dobro idejo za kako novo igro. Hvala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:52:31
|
|
|
|
rumba
|
Juliji sem pa zdaj na lok navezala eno mehko igračo z ogledalom in je prezadovoljna. Končno se ima s kom po svoje pomenit. No, tako še ni bila nikoli navdušena in zgovorna.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:52:48
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, se strinjam s tabo. Ni vsako pritiskanje z nogicami ob tla napačno. Pomembno pa je, da se dete nauči nogice dvigniti, jih opazovati in jih kasneje tlačiti v usta. Tudi za obrat iz hrbta na trebuh je pomembno, da nogice dvigne, polveče k sebi in se prekucna na bok. Z iztegnjenimi nogicami to ne bo naredil. Moja se je do zdaj samo 2x obrnila na bok in to prejšnji teden, upam da to ni kaj narobe. Namesto da bi se obrnila se začne hrenit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:53:37
|
|
|
|
yudit
|
Menite se okrog vozičkov mi imamo en sposojeni trikolesnik, je ze mal stari ampak dokler gre neboma kupila drugega čeprav bi jaz moj pa , neki spomladi pa boam rabila drugega ja , ker toti je veliki pa v avtu zasede kar veliko placatak da za viziček pa bomo počakali..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:56:49
|
|
|
|
rumba
|
pupi, glej, kar zdrav otroček naredi sam s svojo močjo, ni nikoli narobe. Je pa fino, če mu pomagamo v toliko, da ga naučimo čimbolj pravilnih gibov, ki mu bodo kasneje prav prišli pri izvajanju bolj zahtevnih stvari.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 26.10.2007 21:57:55
|
|
|
|
yudit
|
zvesta full lepa kuhinja, kaj so kaj drage mi iščemo tam neki do 25000 eurov, stem da imamo malo kuhinjo pa je teško najti mere za malo kuhinjicomislim 25000, brez aparatov ja. full je lepa res
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.