Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:16:46
|
|
|
|
madejka
|
Hoj, da se na hitro javim, predn pride dragi z WCja Maj spi... revček, sem ga čist zmatrala dans No, tud Dita ga je Saj je že Freycha povedala kako je delala z njim... mali pa si je od sile skoraj roke požrl Freycha HVALA za gostoljublje! Super je blo Baja nič bat Maj se je odločal med badijem Renejem in pupo Dito, pa se je odločil da so prijatli bolj pomembni Midva sva pa pol šla še na en roj. dan, kjer je bil mali itak v središču pozornosti in ga je to čisto zdelalo... na koncu je že bil tak siten, da sva morala domov. Zaspal pa je, kak sem ga odložla Upam, da bo čimdlje! Verjetno dans ne bom mogla čvekat... mogoče pa kak slonček kje čaka HVALA za vse čestitke! Zlate ste!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:17:06
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja Za kazen sem domov povabila mojo familijo, potem pa še kolege s faksa, tak da se je ves dan moral smejčkati in biti prijazen.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:25:41
|
|
|
|
Češnca
|
Se bom jest za danes kar poslovila. Mi2 z malim sva skopana, se tušira. Anžej se je umiril in spančka na boku. Mogoče je pa na vidiku!?! Lahko noč! Lepe sanje in mirno spanje!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, sem pozabila vprasati, ce vasi malcki tudi tako delajo, da kljub temu, da so zaspani, zmantrani, se derejoooo??? Ma, jaz malega zadnje case zvecer komaj uspavam.. Samo dretje.. Ne pomaga ne mleko, ne caj, ne duda, ne nosenje, cisto nic.. Se na vozicku se dere.. Potem pa pac omaga.. Cez dan je podobno, le da zaspi po 5 minutah dretja..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:31:14
|
|
|
|
baja*
|
krkatja si me nasmejala , ti pa znaš bit prav politično žleht madejka ponavadi se taki trikotniki ne končajo dobro, pri naših malčkih pa se da vse zmenit , no me mame se zmenimo namesto njih . A vaš slonček je najdo kompas? Naš še vedno tava nekje... češnca fajn da je Anžej le zaspal .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:33:40
|
|
|
|
madejka
|
Baja ah nič ne bo, ker se je dragi spravil kitaro špilat
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:36:26
|
|
|
|
baja*
|
madejka moj je ravnokar prišel domov in je reko: Ki je daljinc?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:37:30
|
|
|
|
baja*
|
A_R probaj ga prej dat spat, preden bo preveč zmatran in siten. Sem glih par postov nazaj nekaj o tem pisala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 22:37:49
|
|
|
|
tini6
|
Čer! Mi smo tudi ravno imeli eno dozo dretja. Pol sem pa končno skapirala, da je lačna, ampak to po 2 urah Mi smo tud danes imeli letanje, od zjutraj v mestnem parku, pol roj.dan tašče, pol ša še na en hitri obisk. Domov smo prišli komaj ob 16 30. Z dragim pa sva zopet bolj globok pogovor mela. Me raj ne spraševat zakaj! Baja, lepo da ste malo nakupli. Reneju le reči na mora pazit na svojo pupo. Freycha in Madeyka upam da sta se lepo naklepetali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 23:08:31
|
|
|
|
Freycha
|
evo, dita že spi... jaz pa šibam za njo, ker sem čisto uničena, pa še jutri bo zabavno tini sem vesela za pogovor... Upam tudi, da bo kaj zalegel baja reči mu, da ga v postelji dobi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 23:09:54
|
|
|
|
tini6
|
Jaz se tud poslavljam! Želim vam čim bolj mirno noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 23:21:31
|
|
|
|
Freycha
|
2. zadevi: ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!! do sedaj sva prijavljeni: - tini6 - Freycha LJUBLJANSKE BABIKE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Kje bi se dobile, pa ve predlagajte, jaz uradno nisem vem ljubljančanka do sedaj sva prijavljeni: - Šiškamiška - Freycha
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 23:43:51
|
|
|
|
yudit
|
A babike nekatere ste še gor, jaz sem moja dva spravila spat , meni se še ne spi pa sem mal prišla gor počvekat... kapica-zakaj se mi zdi ja zato ker je prejšnji mesec, se zredila sam za 500g in j etud tak jedla kot zdaj, saj raste pa to ampak ne je več tak kot prej, 5-10minut je in je pol fertik.Po noči pa je do 20 minut, no mogoče se meni sam tak zdi nevem.... baja*-lepo da si ipraznila žepe ,sem ti mislila tud rečt za stol ampak nisem hotela te obremenjevat, a sam še to a imajo gor irače poceni kot tu? frerycha- jaz sem tud še premišljujem o plavanju sam moj ni glih za pa se še menimo, od njegovega kolega je mali faso na plavanju neku kožnu oz glivičnu okužbu, in še zdaj ima to alergijo al kaj že.Mal nas je strah pa moj je bolj proti, jaz bi pa nevem še u glavnem še javim.... Ja ki ste zdaj ko imam čas
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.11.2007 23:46:31
|
|
|
|
yudit
|
Men se še ne spi mal sem slabe volje, jutri gremo k njegovim in mi ni njabolj ker so dans imelli koline, te pa jutr moramo it meni ni ....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:04:53
|
|
|
|
Kristina_1
|
Jaz še ne spim. Jaz sem pa ful dobre volje čeprav je šu moj žurat. Smo se menli, da gremo za novo leto smučat, pa si nismo nič rezerviral in smo se že sprjaznli da bomo doma, k je že vse polno, sploh če češ bit na smučišču. Pol pa sem se spomnla, da sva bla pred 3 leti z v Bohinju in sva poklicala. Sva mela srečo, da so glih eni odpovedl in smo dopili apartma pod Voglom . Pa še aqua park je blizu, bodo mulčki užival.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:05:33
|
|
|
|
Kristina_1
|
Yudit men tud ni do kolin, mam rajš zelenjavo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:08:31
|
|
|
|
Kristina_1
|
No k smo glih pr hrani vam morm povedat da smo danes probal jabučka , pa ni blo kej posebnega odziva, malo je po ustah valala in dol pojela, k bi že od nekdaj jedla GH, sem ji probala dat še mal kompota za spit, pa je vse vn spluvala . Je pojela ene 4 žličke, pol sem pa nehala, se mi je zdelo za prvič kr zadost. Tavelik pa je čakal, da je pojel in spil kar je ostalo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:08:45
|
|
|
|
yudit
|
Ja jaz itak ne jem bog ve kaj dost mesa, tak da za meso mi je vseen ampak jih bo jutr gor kar nekaj starih oldtajmerov in mi ni za posluaš, kaj pa to ka pa ji je (lberi ) Lei pa taka vprašanja aradi tega....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:10:58
|
|
|
|
yudit
|
Ena moja znanka se ull ubada s to GH, ker mu je začela dajat GH po 6 mesecih in e š e zdaj ne je ker vse spluva ven, zdaj je star 9 mesecova pa je mal bolj začel jest, na začetku pa nič samo mleko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:12:44
|
|
|
|
yudit
|
Moja bo ziher jedla ker zdaj ko vidi da jema, kar usta odpira in mljacka kot da bi imela žvečilno v ustih , tak pomoje bo jedla saj se vsi otroci navadijo,eni bolj pozno eni prej tak da bo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:19:07
|
|
|
|
yudit
|
Ja Kristina tvoj žura moj pa smrči , jaz bi tud žurala se ne spomnim gdaj sem nazadnje žurala zdi se mi da zdaj ko je mala tu kot da bi bila stara 50 let nič se mi ne da...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 0:26:50
|
|
|
|
yudit
|
Nočko grem jaz spat, neda se mi sami pogovarjat , bay lepo spančkajte...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 7:50:06
|
|
|
|
nia30.6
|
Frejcha a na naju pa si pozabila?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 8:02:37
|
|
|
|
nia30.6
|
ohoho tini! kaj pa je bil ta globok pogovor? me prav zanima! hitro poročaj! no jaz pa sem včeraj zvečer končno lahko pobegnila na roj. dan prijateljice! seveda smo v teh 2 urah porabili celo flaško, ki sem si jo spumpala, čeprav sem ga podojila preden sem šla ob 20.00, no pa sem ob 22.00 dobila sms da še vedno noče spat! ah, ja, kaj hočemo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 25.11.2007 8:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Freycha.... mi se v tej rundi ne bomo šli kopat... čeprav bi mi pasalo it na tečaj v vaši družbi, a nam je na NFT predlagala, da gremo čim bolj pozno ali pa sploh ne.... torej, če bomo šli, bomo šli marca.... krkatja... stolček je antilop iz Ikee, z mizico vred stane 15 € in ga zelo priporočajo za otrokov razvoj, ker je trd, pa še puca se ful ful lahko... naša noč....mojga moža je spet nekaj zvijalo in mi je malega ne vem zakaj prineso ob 2h v posteljo.... pa jaz nisme nič čula, da bi mali kaj godrnjal ali pa jokal... no seveda ga je z lučjo zbudil in sem ga pol do 4h nosla, da je revček nazaj zaspal.... vreme je megleno....mogoče pa vseeno kam pobegnemo danes... a bo kje lepo vreme?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?