|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
24.11.2007 22:16:46   
madejka
Hoj, da se na hitro javim, predn pride dragi z WCjauser posted image Maj spi... revček, sem ga čist zmatrala dansuser posted image No, tud Dita ga jeuser posted image Saj je že Freycha povedala kako je delala z njim... mali pa si je od sile skoraj roke požrluser posted image
Freycha HVALA za gostoljublje! Super je blouser posted image user posted image user posted image

Baja nič batuser posted image Maj se je odločal med badijem Renejem in pupo Dito, pa se je odločil da so prijatli bolj pomembniuser posted image user posted image user posted image

Midva sva pa pol šla še na en roj. dan, kjer je bil mali itak v središču pozornosti in ga je to čisto zdelalo... na koncu je že bil tak siten, da sva morala domov. Zaspal pa je, kak sem ga odložlauser posted image Upam, da bo čimdlje!

Verjetno dans ne bom mogla čvekat... mogoče pa kak slonček kje čakauser posted image

HVALA za vse čestitke! Zlate ste!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
24.11.2007 22:17:06   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja

Za kazen sem domov povabila mojo familijo, potem pa še kolege s faksa, tak da se je ves dan moral smejčkati in biti prijazen.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
24.11.2007 22:25:41   
Češnca
Se bom jest za danes kar poslovila. Mi2 z malim sva skopana, user posted image  se tušira. Anžej se je umiril in spančka na boku. Mogoče je pa user posted image  na vidiku!?! user posted image

Lahko noč! Lepe sanje in mirno spanje!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
24.11.2007 22:30:47   
Anonimen
Punce, sem pozabila vprasati, ce vasi malcki tudi tako delajo, da kljub temu, da so zaspani, zmantrani, se derejoooo??? Ma, jaz malega zadnje case zvecer komaj uspavam.. Samo dretje.. Ne pomaga ne mleko, ne caj, ne duda, ne nosenje, cisto nic.. Se na vozicku se dere.. Potem pa pac omaga.. Cez dan je podobno, le da zaspi po 5 minutah dretja..user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4804
24.11.2007 22:31:14   
baja*
krkatja si me nasmejalauser posted image , ti pa znaš bit prav politično žlehtuser posted image

madejka ponavadi se taki trikotniki ne končajo dobro, pri naših malčkih pa se da vse zmenituser posted image , no me mame se zmenimo namesto njihuser posted image . A vaš slonček je najdo kompas?user posted image Naš še vedno tava nekje...user posted image  
češnca fajn da je Anžej le zaspaluser posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
24.11.2007 22:33:40   
madejka
Baja ah nič ne bo, ker se je dragi spravil kitaro špilatuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
24.11.2007 22:36:26   
baja*
madejka moj je ravnokar prišel domov in je reko: Ki je daljinc?user posted image  user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
24.11.2007 22:37:30   
baja*
A_R probaj ga prej dat spat, preden bo preveč zmatran in siten. Sem glih par postov nazaj nekaj o tem pisala.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
24.11.2007 22:37:49   
tini6
Čer! Mi smo tudi ravno imeli eno dozo dretja. Pol sem pa končno skapirala, da je lačna, ampak to po 2 urahuser posted image user posted image user posted image  Mi smo tud danes imeli letanje, od zjutraj v mestnem parku, pol roj.dan tašče, pol ša še na en hitri obisk. Domov smo prišli komaj ob 16 30. Z dragim pa sva zopet bolj globok pogovor mela. Me raj ne spraševat zakaj!user posted image  
Baja, lepo da ste malo nakupli. Reneju le reči na mora pazit na svojo pupo. Freycha in Madeyka upam da sta se lepo naklepetali.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
24.11.2007 23:08:31   
Freycha
evo, dita že spi... jaz pa šibam za njo, ker sem čisto uničena, pa še jutri bo zabavnouser posted image user posted image

tini sem vesela za pogovor... Upam tudi, da bo kaj zalegel user posted image

baja reči mu, da ga v postelji dobi user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
24.11.2007 23:09:54   
tini6
Jaz se tud poslavljam! Želim vam čim bolj mirno noč!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
24.11.2007 23:21:31   
Freycha
2. zadevi:
ŠTAJERSKE BABIKE! Počasi bom klicala za rezervacije za plavanje z dojenčki. Dam vam še en teden, da se odločite, če boste hodile z malčki na plavanje ali ne. Prosim, če mi čimprej sporočite!!
do sedaj sva prijavljeni:
- tini6
- Freycha

LJUBLJANSKE BABIKE! Jaz sem v sredo v LJ in se zagotovo dobim s Šiškomško, da ji predam Antilope. Bi pa vas zelo zelo rada spet videla, in če boste za, bi se dobile nekje na kavi. Kje bi se dobile, pa ve predlagajte, jaz uradno nisem vem ljubljančanka user posted image user posted image user posted image
do sedaj sva prijavljeni:
- Šiškamiška
- Freycha

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
24.11.2007 23:43:51   
yudit
 A babike nekatere ste še gor, jaz sem moja dva spravila spatuser posted image , meni se še ne spi pa sem mal prišla gor počvekat...
kapica-zakaj se mi zdi ja zato ker je prejšnji mesec, se zredila sam za 500g in j etud tak jedla kot zdaj, saj raste pa to ampak ne je več tak kot prej, 5-10minut je in je pol fertik.Po noči pa je do 20 minut, no mogoče se meni sam tak zdi nevem....baja*-lepo da si ipraznila žepeuser posted image ,sem ti mislila tud rečt za stol ampak nisem hotela te obremenjevat,  a sam še to a imajo  gor irače poceni kot tu?frerycha- jaz sem tud še premišljujem o  plavanju sam moj user posted image ni glih za pa  se še menimo, od njegovega kolega je mali faso na plavanju  neku kožnu oz glivičnu okužbu, in še zdaj ima to alergijo  al kaj že.Mal nas je strah pa moj je bolj proti, jaz bi pa  nevem še u glavnem še javim.... Ja ki ste zdaj ko imam časuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
24.11.2007 23:46:31   
yudit
Men se še ne spi mal sem slabe volje, jutri gremo k njegovim in  mi ni njabolj ker so dans imelli koline, te pa jutr moramo it meni   niuser posted image ....

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
25.11.2007 0:04:53   
Kristina_1
Jaz še ne spim.
Jaz sem pa ful dobre volje čeprav je šu moj žurat. Smo se menli, da gremo za novo leto smučat, pa si nismo nič rezerviral in smo se že sprjaznli da bomo doma, k je že vse polno, sploh če češ bit na smučišču. Pol pa sem se spomnla, da sva bla pred 3 leti z user posted image v Bohinju in sva poklicala. Sva mela srečo, da so glih eni odpovedl in smo dopili apartma  pod  Voglom user posted image . Pa še aqua park je blizu, bodo mulčki užival.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
25.11.2007 0:05:33   
Kristina_1
Yudit men tud ni do kolin, mam rajš zelenjavo user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
25.11.2007 0:08:31   
Kristina_1
No k smo glih pr hrani vam morm povedat da smo danes probal jabučka , pa ni blo kej posebnega odziva, malo je po ustah valala in dol pojela, k bi že od nekdaj jedla GH, sem ji probala dat še mal kompota za spit, pa je vse vn spluvala user posted image .
Je pojela ene 4 žličke, pol sem pa nehala, se mi je zdelo za prvič kr zadost.
Tavelik pa je čakal, da je pojel in spil kar je ostalo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4817
25.11.2007 0:08:45   
yudit
Ja jaz itak ne jem bog ve kaj dost mesa, tak da za meso mi je vseen ampak jih bo jutr gor kar nekaj starih oldtajmerovuser posted image in mi ni za posluaš, kaj pa to ka pa ji je (lberi ) Lei pa taka vprašanja aradi tega....

Neposredna povezava do sporočila: 4818
25.11.2007 0:10:58   
yudit
Ena moja znanka se ull ubada s to GH, ker mu je začela dajat GH po 6 mesecih in e š e zdaj ne je ker vse spluva ven, zdaj je star 9 mesecova pa je mal bolj začel jest, na začetku pa nič samo mleko.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
25.11.2007 0:12:44   
yudit
Moja bo ziher jedla ker zdaj ko vidi da jema, kar usta odpira in mljacka kot da bi imela žvečilno v ustihuser posted image , tak pomoje bo jedla saj se vsi otroci navadijo,eni bolj pozno eni prej tak da bo.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
25.11.2007 0:19:07   
yudit
Ja Kristina tvoj žura moj pa smrčiuser posted image , jaz bi tud žurala se ne spomnim gdaj sem nazadnje žuralauser posted image zdi se mi da zdaj ko je mala tu kot da bi bila stara 50 letuser posted image nič se mi ne da...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
25.11.2007 0:26:50   
yudit
Nočko grem jaz spat, neda se mi sami pogovarjatuser posted image , bay lepo spančkajte...user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
25.11.2007 7:50:06   
nia30.6
Frejcha a na naju pa si pozabila?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
25.11.2007 8:02:37   
nia30.6
ohoho tini! kaj pa je bil ta user posted image globok pogovor? me prav zanima!user posted image user posted image user posted image  hitro poročaj!

no jaz pa sem včeraj zvečer končno lahko pobegnila na roj. dan prijateljice! seveda smo v teh 2 urah porabili celo flaško, ki sem si jo spumpala, čeprav sem ga podojila preden sem šla ob 20.00, no pa sem ob 22.00 dobila sms da še vedno noče spat!
ah, ja, kaj hočemo!user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
25.11.2007 8:04:13   
Anonimen
Jutro...

Freycha.... mi se v tej rundi ne bomo šli kopat... čeprav bi mi pasalo it na tečaj v vaši družbi, a nam je na NFT predlagala, da gremo čim bolj pozno ali pa sploh ne.... torej, če bomo šli, bomo šli marca....

krkatja... stolček je antilop iz Ikee, z mizico vred stane 15 € in ga zelo priporočajo za otrokov razvoj, ker je trd, pa še puca se ful ful lahko...

naša noč....mojga moža je spet nekaj zvijalo in mi je malega ne vem zakaj prineso ob 2h v posteljo.... pa jaz nisme nič čula, da bi mali kaj godrnjal ali pa jokal... no seveda ga je z lučjo zbudil in sem ga pol do 4h nosla, da je revček nazaj zaspal....

vreme je megleno....mogoče pa vseeno kam pobegnemo danes... a bo kje lepo vreme?

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?