Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:59:07
|
|
|
|
kapica
|
Evo mene. Dragi je službeno odsoten do jutri zvečer Mali pa spi! Keri film bi dans gledla? Lahko nas tu na RR-u gledas .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:00:47
|
|
|
|
kapica
|
Baja jaz sem mela 8 let nemščine, jo delala na maturi pa se ne znam NIČ zmenit Niam pojma zakaj mi ne gre A maturo si pa naredla? Men je bila nemscina tud vedno fuuul antipaticna, se mi je zdel tak trd jezik, kompliciran.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:00:48
|
|
|
|
madejka
|
Kapica hja saj v bistvu vas Še večerje si ne uspem vmes nardit, ker se bojim da bi mela 5 strani za prebrat ko pridem nazaj
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:01:40
|
|
|
|
madejka
|
Ja Kapica s 3 sem jo nardila Mi nikol ni bla všeč nemščina... samo sem bla doma 5km od meje, pa bi nekak nekaj mogla znat
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:01:57
|
|
|
|
kapica
|
Kapica hja saj v bistvu vas Še večerje si ne uspem vmes nardit, ker se bojim da bi mela 5 strani za prebrat ko pridem nazaj # To pa zato, da bi babike mal shujsale .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:02:11
|
|
|
|
*maja
|
Kapica kako se pa pol znajdeš v Nemčiji, če ti je bil jezik tak kompliciran .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:02:36
|
|
|
|
madejka
|
Kapica eh to pa ne Pol mi nove hlače ne bi ble več prav
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:03:23
|
|
|
|
kapica
|
Ja Kapica s 3 sem jo nardila Mi nikol ni bla všeč nemščina... samo sem bla doma 5km od meje, pa bi nekak nekaj mogla znat Kako je pa to mogoce? Ker jaz sem imela anglescino fuul rada, pa sem naredla maturo sam z trojko.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:04:56
|
|
|
|
kapica
|
Kapica kako se pa pol znajdeš v Nemčiji, če ti je bil jezik tak kompliciran . Na zacetku z rokami in nogami, zdaj po petih letih pa kein problem . Ampak n isem se v soli nikol ucila, nobenega tecaja, nic. Pa vseeno obvladam .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:05:56
|
|
|
|
kapica
|
Kapica eh to pa ne Pol mi nove hlače ne bi ble več prav _____________________________ Ma pol pa nadoknadis z napolitankami al pa cokoladko zraven cveka .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:06:24
|
|
|
|
madejka
|
Kapica kaj pa vem Je pa res, da sem imela tak maturo, da sem nazadnje delala nemščino in sem en tedn cele dneve sam to delala in se še doma menla nemško. Samo pol sem pa vse pozabla kak je bla matura konc. V bistvu se mi nikol ni kaj preveč dalo. Angleščino sem pa imela tud jaz full rada in sem jo na višjem nivoju delala. Sem jo hotla it študirat pa se meli preveč pik
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:07:30
|
|
|
|
madejka
|
Mislim da bo to tud vse kaj bom pojedla za večerjo
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:08:00
|
|
|
|
kapica
|
Kapica kaj pa vem Je pa res, da sem imela tak maturo, da sem nazadnje delala nemščino in sem en tedn cele dneve sam to delala in se še doma menla nemško. Samo pol sem pa vse pozabla kak je bla matura konc. V bistvu se mi nikol ni kaj preveč dalo. Angleščino sem pa imela tud jaz full rada in sem jo na višjem nivoju delala. Sem jo hotla it študirat pa se meli preveč pik Jaz pa sem po maturi cisto vse pozabla. Kak sem stopla skoz vrata, je bla glava prazna .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:08:50
|
|
|
|
*maja
|
Nč babnce klepetejte lepo še naprej, jaz pa šibam v mižale, komaj čakam da padem v posteljo, se mi samo še ta kaže pred očmi . Nočko .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:08:52
|
|
|
|
kapica
|
Mislim da bo to tud vse kaj bom pojedla za večerjo Jaz pa cips z sirovo omako .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:09:06
|
|
|
|
madejka
|
Glavno da ni bla prej prazna
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:09:22
|
|
|
|
kapica
|
Nocko maja .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj sme že šla 3x nazaj k Izaku . Zdaj grem pa k mojemu Lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:09:56
|
|
|
|
madejka
|
Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:10:04
|
|
|
|
kapica
|
Glavno da ni bla prej prazna Na ja, kaj velik tud ni blo noter .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:11:09
|
|
|
|
kapica
|
Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj Sam zato, da ti bojo hlace prav . Zvesta, nocko .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:11:11
|
|
|
|
Freycha
|
madejka nisem uspela dati na blog, ker sta prišla Janja in Iztok na obisk in smo do sedaj čvekali. Joj, tamale tut dragi ni mogu uspavat danes, pa mu gre zelo dobro od rok, sem jo mogla jaz vzet, zdej pa mislim, da je padla baja Dita se tudi tako obrača za televizijo. Najbolj na živce mi gre, ker kar neha jesti, tako se zabulji v tv. Sem pa zadnjič naredila nekaj, kar si nisem mislila da bom Mogla sem Ditine flaške pomiti in sterilizirati, bila sem sama doma, tamala je non stop nekaj tečnarila in če sem jo dala v stolček se je takoj drla in polivala, pa nobena igrača ji ni bila zanimiva. Potem sem pa stolček obrnila proti televiziji (imam namenoma stran od televizije obrnjenega, da je ne gleda) in je bila ko zadeta. Čisto tiho, nič ni težila, komaj je z očmi mižikala, jaz sem pa v miru pomila in sterilizirala aja MORAM POHVALITI MOJEGA DRAGEGA, ker sem ga zadnjič kritizirala, se je pa danes fuuulll izkazal. Zjutraj je takoj tamalo prevzel, ko je prišel iz nočne, potem je zanjo skrbel, ko sem šla k frizerju in ko sem imela Nemščino, pa tudi ko sva šla ven jest, je v bistvu skoz zanjo skrbel. V bistvu sem jo samo 2x nahranila in zdej sem mu jo pomagala spraviti spat, sicer je bil pa skoz v akciji, pa se igral z njo in skrbel zanjo Me je tako pozitivno presenetil, da kar verjeti nisem mogla. Res je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:13:39
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, ajajajaaajjj, Dita je bla zgleda fuuul vesela . Ja, tvoj dragi je pa tak najboljsi, saj to ze me vemo, kaj se zdaj tu hvalis .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:13:57
|
|
|
|
Freycha
|
aja madejka, danes je dan kar minil... te lahko jutri pokličem, da se zmeniva za naprej, če že nisi obupala nad mano in telovadbo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 22:14:10
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj Sam zato, da ti bojo hlace prav . Ja itak Freycha in kak sta? Bravo za dragega!!! Moj ga je danes imel 3 min na rokah, pred je spet letel v službo In do jutri zvečer sma sama
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?