|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
23.11.2007 21:59:07   
kapica
Evo mene. Dragi je službeno odsoten do jutri zvečer Mali pa spi! Keri film bi dans gledla?

Lahko nas tu na RR-u gledasuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.11.2007 22:00:47   
kapica
Baja jaz sem mela 8 let nemščine, jo delala na maturi pa se ne znam NIČ zmenit Niam pojma zakaj mi ne gre

A maturo si pa naredla? Men je bila nemscina tud vedno fuuul antipaticna, se mi je zdel tak trd jezik, kompliciran.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.11.2007 22:00:48   
madejka
Kapica hja saj v bistvu vasuser posted image Še večerje si ne uspem vmes nardit, ker se bojim da bi mela 5 strani za prebrat ko pridem nazajuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.11.2007 22:01:40   
madejka
Ja Kapica s 3 sem jo nardilauser posted image user posted image Mi nikol ni bla všeč nemščina... samo sem bla doma 5km od meje, pa bi nekak nekaj mogla znatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.11.2007 22:01:57   
kapica
Kapica hja saj v bistvu vas Še večerje si ne uspem vmes nardit, ker se bojim da bi mela 5 strani za prebrat ko pridem nazaj
#

To pa zato, da bi babike mal shujsaleuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.11.2007 22:02:11   
*maja
Kapica kako se pa pol znajdeš v Nemčiji, če ti je bil jezik tak kompliciran user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.11.2007 22:02:36   
madejka
Kapica eh to pa neuser posted image Pol mi nove hlače ne bi ble več pravuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.11.2007 22:03:23   
kapica
Ja Kapica s 3 sem jo nardila Mi nikol ni bla všeč nemščina... samo sem bla doma 5km od meje, pa bi nekak nekaj mogla znat

Kako je pa to mogoce? Ker jaz sem imela anglescino fuul rada, pa sem naredla maturo sam z trojko.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.11.2007 22:04:56   
kapica
Kapica kako se pa pol znajdeš v Nemčiji, če ti je bil jezik tak kompliciran .

Na zacetku z rokami in nogami, zdaj po petih letih pa kein problemuser posted image user posted image . Ampak n isem se v soli nikol ucila, nobenega tecaja, nic. Pa vseeno obvladamuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.11.2007 22:05:56   
kapica
Kapica eh to pa ne Pol mi nove hlače ne bi ble več prav

Ma pol pa nadoknadis z napolitankami al pa cokoladko zraven cvekauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.11.2007 22:06:24   
madejka
Kapica kaj pa vemuser posted image Je pa res, da sem imela tak maturo, da sem nazadnje delala nemščino in sem en tedn cele dneve sam to delala in se še doma menla nemško.user posted image Samo pol sem pa vse pozabla kak je bla matura konc. V bistvu se mi nikol ni kaj preveč dalo. Angleščino sem pa imela tud jaz full rada in sem jo na višjem nivoju delala. Sem jo hotla it študirat pa se meli preveč pikuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
23.11.2007 22:07:30   
madejka
Mislim da bo to tud vse kaj bom pojedla za večerjouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
23.11.2007 22:08:00   
kapica
Kapica kaj pa vem Je pa res, da sem imela tak maturo, da sem nazadnje delala nemščino in sem en tedn cele dneve sam to delala in se še doma menla nemško. Samo pol sem pa vse pozabla kak je bla matura konc. V bistvu se mi nikol ni kaj preveč dalo. Angleščino sem pa imela tud jaz full rada in sem jo na višjem nivoju delala. Sem jo hotla it študirat pa se meli preveč pik

Jaz pa sem po maturi cisto vse pozabla. Kak sem stopla skoz vrata, je bla glava praznauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
23.11.2007 22:08:50   
*maja
Nč babnce klepetejte lepo še naprej, jaz pa šibam v mižale, komaj čakam da padem v posteljo, se mi samo še ta kaže pred očmi user posted image .

Nočko user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
23.11.2007 22:08:52   
kapica
Mislim da bo to tud vse kaj bom pojedla za večerjo

Jaz pa cips z sirovo omakouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
23.11.2007 22:09:06   
madejka
Glavno da ni bla prej praznauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
23.11.2007 22:09:22   
kapica
Nocko majauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
23.11.2007 22:09:47   
Anonimen
user posted image

Zdaj sme že šla 3x nazaj k Izaku user posted image .

Zdaj grem pa k mojemu user posted image

Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
23.11.2007 22:09:56   
madejka
Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
23.11.2007 22:10:04   
kapica
Glavno da ni bla prej prazna

Na ja, kaj velik tud ni blo noteruser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
23.11.2007 22:11:09   
kapica
Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj

Sam zato, da ti bojo hlace pravuser posted image user posted image .

Zvesta, nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
23.11.2007 22:11:11   
Freycha
madejka nisem uspela dati na blog, ker sta prišla Janja in Iztok na obisk in smo do sedaj čvekali.

Joj, tamale tut dragi ni mogu uspavat danes, pa mu gre zelo dobro od rok, sem jo mogla jaz vzet, zdej pa mislim, da je padla user posted image

baja Dita se tudi tako obrača za televizijo. Najbolj na živce mi gre, ker kar neha jesti, tako se zabulji v tv.

Sem pa zadnjič naredila nekaj, kar si nisem mislila  da bom user posted image  Mogla sem Ditine flaške pomiti in sterilizirati, bila sem sama doma, tamala je non stop nekaj tečnarila in če sem jo dala v stolček se je takoj drla in polivala, pa nobena igrača ji ni bila zanimiva. Potem sem pa stolček obrnila proti televiziji (imam namenoma stran od televizije obrnjenega, da je ne gleda) in je bila ko zadeta. Čisto tiho, nič ni težila, komaj je z očmi mižikala, jaz sem pa v miru pomila in sterilizirala user posted image

aja MORAM POHVALITI MOJEGA DRAGEGA, ker sem ga zadnjič kritizirala, se je pa danes fuuulll izkazal. Zjutraj je takoj tamalo prevzel, ko je prišel iz nočne, potem je zanjo skrbel, ko sem šla k frizerju in ko sem imela Nemščino, pa tudi ko sva šla ven jest, je v bistvu skoz zanjo skrbel. V bistvu sem jo samo 2x nahranila in zdej sem mu jo pomagala spraviti spat, sicer je bil pa skoz v akciji, pa se igral z njo in skrbel zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je tako pozitivno presenetil, da kar verjeti nisem mogla. Res je user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
23.11.2007 22:13:39   
kapica
Freycha, ajajajaaajjj, Dita je bla zgleda fuuul veselauser posted image user posted image . Ja, tvoj dragi je pa tak najboljsi, saj to ze me vemo, kaj se zdaj tu hvalisuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
23.11.2007 22:13:57   
Freycha
aja madejka, danes je dan kar minil... te lahko jutri pokličem, da se zmeniva za naprej, če že nisi obupala nad mano in telovadbo?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
23.11.2007 22:14:10   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Mmmm to bi tud jaz lahko, ko mamo glih odprto eno omako... mnjami, kake lušte si mi nardila zdaj

Sam zato, da ti bojo hlace pravuser posted image user posted image .

Ja itakuser posted image

Freycha in kak sta?user posted image
Bravo za dragega!!!user posted image user posted image user posted image

Moj ga je danes imel 3 min na rokah, pred je spet letel v službouser posted image In do jutri zvečer sma samauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?