Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 20:54:14
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Avto je kao neka viola... temno vijoličen.... Lepooo! Take pa še nism vidla! Naša je uradno poimenovana za sivo, je pa taka bolj temno sivo-rjava... So zdej vn pršle, so pa podobne prejšnjim, ki so meni lešnik barve. Kolk sm to zakompliciran povedala!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 20:55:55
|
|
|
|
tini6
|
Zdaj zvečer si nisem nič kaj dosti načrpala. Tako da zdaj odmrzujem zaloge in še nekaj današnjega, da bo ati nahranil ta prvo rundo. Res mi bo prav prišlo nekaj spanja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 20:58:09
|
|
|
|
Češnca
|
tini6 za naše očke, ki radi pomagajo!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 20:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Avto je kao neka viola... temno vijoličen.... Lepooo! Take pa še nism vidla! Naša je uradno poimenovana za sivo, je pa taka bolj temno sivo-rjava... So zdej vn pršle, so pa podobne prejšnjim, ki so meni lešnik barve. Kolk sm to zakompliciran povedala! bom ga jtri kaj poslikala... mojga ni doma, pa bom dala Izaka za volan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:00:49
|
|
|
|
kapica
|
Nia, ce bo tasca prisla, pa ji daj otrocka malo, naj ga ona nosi, ti se pa spocijes. Cesnca, tak bom jaz tud menda naredila, vsak teden eno hrano, po pol zlicke, sam kdaj bom pa zacela, se ne vem. Mislim, da mu je zaenkrat dovolj, ce dobi po zlicki mal cajeka, da je zadovoljen. kaj pa vem no, danes je bil pri mizi mal bolj miren, tako da sem spet mislila, saj se ne mudi. bom videla.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Češnca, evo, takšne barve je:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:09:45
|
|
|
|
poldy
|
kristina_1, moj se je na šihtu pretegnil je nekaj dvignil in je tega že pol leta, ampak preden prideš na vrsto pri vse zdravnikih traja... Pa še to je ful sitnaril skoz da kolk ga boli če ne bi ne bi blo nič samo zmer bolj bi ga bolelo nisaa, midve hodiva na Jesenice v ZD k Darji Nagode in smo zelooooo zadovoljni, v razvojni pa je verjetno ista dr. Veličkovič Tatjana in smo tud zadovoljni. Ja erbova in pareza brahialis pa je baje isto ja Luna je jutri in to daje naše otročke, moja tud že tri dni ne spi in kar joka pa sva ble danes pri zdravniku in ji ni nič hvalabogu in je rekla da je verjetno luna, zobje še niso na vidiku
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:12:44
|
|
|
|
*maja
|
Po dolgem času še jaz malo napišem. Pri nas je vse po starem, vidim pa da že večina vas počasi že začenja GH. Pri nas še nismo nič začeli z uvajanjem, pa tudi mala še ni nič kaj preveč zainteresirana za žlico, ne zna niti požret dol kar dobi v usta, tako da bom še malo počkakal s tole hrano. Pamoram priznata da se mi niti kaj dosti še ne ljubi ukvarjati s tem uvajanjem , sem kar malo lena, ker točno vem da bom potem mogla vsak dan pacat kašice... Dejte mi povedat punce kok so vaši že kaj močni, a se probajo že kaj sami dvignit, ko so v napol sedečem položaju? Naša je za take stvari kot je obračanje iz trebuha in to bolj lene sorte (se še vedno ni obrnila), je pa že pravi mojster v dvigovanju zgornjega dela telesa, ni šans da bi bila v napolsedečem položaju je v momentu dvignjena.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:14:06
|
|
|
|
Češnca
|
Kapica po mojem tud najboljš, da po občutku! zvesta res je lepa! poldy za tvojega in zate!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:16:39
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja je pa že pravi mojster v dvigovanju zgornjega dela telesa, ni šans da bi bila v napolsedečem položaju je v momentu dvignjena. Anžej tudi. Se je sicer nekajkrat že obrnu s hrbta na trebušček, prav pogosto pa tega ne počne.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, *maja... če priznam sem te kar malo pogrešala... No, mi še nič ne začenjamo z GH. Bomo počakali vsaj do 11.12., ko imamo posvetovalnico in cepljenje, pa bomo vidli potem kako in kaj... Ja, naš Izak se iz polsedečega položaja že kar fejst dvigne, pa glavna zabava se je zdaj zibat iz boka na bok. Mi je bilo pa ravno danes na NFT rečeno, da bi se naj otroci najprej naučili plazit in potem sedet. Sem mislila, da glih obratno. No, danes se je prvič zgodilo, da se je začel siliti ven iz košare pri vozičku. Tako, da bomo ta vikend dokončno namontirali športni del. No, saj košara nam je po širini že itak na knap, po dolžini nam bo pa menda že jutri.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:20:06
|
|
|
|
kapica
|
Dino je okopan, jedel je se mal, pa tako zaspal ko topek. Je bil res zmatran, ker sva danes imela obisk, pa sla sva na en obisk, pa opoldne nisva mela cajta spat, kot ponavadi. Sem hotla vprasat, ce je sedaj se vedno tv nepriporocljiv za bebe, al ni vec take panike. Ker sedaj je pa mali zacel takoo gledat v tv, da bi moral bit skoz ugasnjen.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, TV se odsvetuje vsaj do leta in pol, če je mogoče... jaz mu še ne bi pustila gledat, ker zelo vpliva na zmožnost vzdrževanja komunikacije.... se sličice prehitro gibljejo.... no, sem pa slišala, da t elja samo za "tanavadne" televizorje... da pa plazme bi naj bile OK
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:23:47
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta No, danes se je prvič zgodilo, da se je začel siliti ven iz košare pri vozičku. Tako, da bomo ta vikend dokončno namontirali športni del. No, saj košara nam je po širini že itak na knap, po dolžini nam bo pa menda že jutri. No naša hvala bogu iz košare na vozičku še ne sili, je pa res da jo imam kar dvignjeno v košari da vidi ven, tako da jaz upam košaro prefuramo čez zimo je še čist zadosti velika po širini in dolžini.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:24:51
|
|
|
|
kapica
|
Maja, lepo da se okej. Mi se tud nismo zaceli nic uvajat, sam Dino zna bit ze tecen pri mizi, ker on nic ne dobi, mi pa jemo . In sem res bolj intenzivno zacela o tem razmisljat kdaj bom kaj dala. Moj tud dviguje zg. del, ampak ne pride se dalec, ce mu ne dam prsta, da ga zgrabi in se potegne, drugace ga povlece na stran . Jaz mam pa zdaj mal cajta, bom sla se druge forume mal pogledat. Ze takooo dolgo nisem .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:25:09
|
|
|
|
*maja
|
Od TV-jev so baje plazme in LCD-ji OK, samo vseeno ni za pretiravat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:25:42
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta No, danes se je prvič zgodilo, da se je začel siliti ven iz košare pri vozičku. Tako, da bomo ta vikend dokončno namontirali športni del. No, saj košara nam je po širini že itak na knap, po dolžini nam bo pa menda že jutri. No naša hvala bogu iz košare na vozičku še ne sili, je pa res da jo imam kar dvignjeno v košari da vidi ven, tako da jaz upam košaro prefuramo čez zimo je še čist zadosti velika po širini in dolžini Pri nas isto.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:27:08
|
|
|
|
kapica
|
Od TV-jev so baje plazme in LCD-ji OK, samo vseeno ni za pretiravat Ne, saj ne pretiravamo, sam jaz panicarim ze, ce zacne tja kukat . Na zacetku ga niti ni zanimalo, zdaj pa ze obraca glavo, tako da... zato me zanima, ce´lahko neham panicarit .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:28:47
|
|
|
|
*maja
|
Ah naša kar naprej obrača glavo k televiziji, pa ji niti ne preprečujem kaj dosti , je pa zato možek takoj našel izgovor zakaj mormo LCD kupit .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:29:31
|
|
|
|
kapica
|
Jaz pa sem studirala, da bi mu mogoce dala en obrok Aptamila zraven. Ne vem zakaj da ze kr nekaj casa spet na 2-3 ure je. Torej 3 ure so res maksimum. Pa ja ne more imeti spet poskok rasti ´. Ne vem al mam prazno mleko, ker ta teden ko sem bla bolana, sem res bolj slabo, jedla, pa ze pred tem malo manj. Ni bilo apetita. Al pa da je presvofno, al ga je premalo, al kaj. Se mi zdi da je preveckrat lacen in da zato, ker se pri joski ne nasiti. Ne vem .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:30:19
|
|
|
|
kapica
|
Ah naša kar naprej obrača glavo k televiziji, pa ji niti ne preprečujem kaj dosti , je pa zato možek takoj našel izgovor zakaj mormo LCD kupit . Ja , dobra fora .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:30:50
|
|
|
|
Češnca
|
Tudi Anžeja TV ful zanima, ampak na srečo ni nikol v dnevni, kadar jo mi2 gledava. Do 1,5 leta bo pa kar težko...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:31:04
|
|
|
|
*maja
|
Možno da se ne nasiti dovolj, pri naši je že tako, da moje mleko ni isto kot Aptamil. Ko ji dam Aptamil zdrži 4 ure, po isti količini mojega mleka pa maksimum 3 ure, tako da po mojem je nekaj na temu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:31:19
|
|
|
|
kapica
|
Aja, MAja, a to je komaj zdaj pri cetrtem rekel ?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.11.2007 21:32:37
|
|
|
|
kapica
|
Možno da se ne nasiti dovolj, pri naši je že tako, da moje mleko ni isto kot Aptamil. Ko ji dam Aptamil zdrži 4 ure, po isti količini mojega mleka pa maksimum 3 ure, tako da po mojem je nekaj na temu. Ja a naj mu pol res dam Aptamil, al naj ga se naprej na dve uri priklapljam?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?