|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
13.11.2007 8:41:03   
Ronči
JAz našo dostikrat ne slišim. Ko se zbudim, jo pa vidim da se smeje in igra user posted image

Mi smo tudi v klubu zamašenih noskov, grizenja rokic (svojih, tujih, karkoli pride pred usta, če ne si pa zvleče)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
13.11.2007 8:41:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha, kaj pa če bi ji dala pred spanjem pol žličke dalerona?

sem ji potem dala malo merico Calpola, potem je pa takoj zaspala...... sam če bi ji hotela Calpol vsakič dati, ko jo zobki matrajo, bi ji dala od 3 do 5x na dan to mi je pa prevečuser posted image

evo danes bo treba ta sonček in odsotnost dragega čimbolj izkoristitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdele mi Dita spi v naročju. Sam če jo pa kam položim, se bo pa takoj zbudila in polivala in tečnarila...... jaz moram pa pomiti posodo in njene flaške, pa jest bi moga, pa lušta se mi še ene kave..... joj, kolk mi gre to na živceuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
13.11.2007 8:47:11   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image

Jaz pijem user posted image , otrok še spi. Hvala bogu. Ponoči se je kar zbujala  in se ful jokola dokler jo nisem dala na joško, pol je malo povlekla in zaspančkala. Vajo je ponovila ene 6x. Verjetno je blo krivo cepljenje ali je spet polna lunauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
13.11.2007 8:54:43   
yudit
Dobro jutro, mismo dans kar dobro spali mam je v glavnem se naspalauser posted image dans smo se zbujali sam enkrat spala je od pol desetih do 4 zjutraj, pa smo vstali spet ob osmih superuser posted image user posted image . Ja jaz sm po dolgem cajtu včeraj si privoščila, z kolegico kavico pa fitnessuser posted image ,zdaj bom začela hodit kar redno dvakrat na teden to pa mam dovolj za mene.Dans pa me neboli nič kaj am mal ritka.Mojuser posted image je bil z malo eno uro in pol, da sem si jaz vzela mal časa zase, dans pa je sonček tak da gremo  z malo na sprehod pa pogledat nove trgovine kaj so odprte tu pri nas..Lea je tud dobila mozoljčke okrog ust če pa si sam tišči roke v usta celo pest da,saj ma dlesni full zadebljene nesmem se prenaglit tak kot prvičuser posted image , ko sem mislila da so zobkiuser posted image . rumba za Julijo user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi Moja tud ima mal nos zdelan, jaz ji kar fiziološko not devam dvakrat na dan,sem naročila tisto pumpico od Rije pa je še nisem dobila....Dans je porodniška legla na račun zato grema mal kaj za pravituser posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
13.11.2007 9:00:12   
Anonimen
Noč ista kot včeraj. Le za pol ure je zamaknil in smo se nosli in uspavali od 3.30 do 5.30. user posted image
Pol me pa še moj razpiči, ker mu itaq vedno pustim da spi poleg ko polhek. In ko je mali zacumal, sem ga odložla v postlo, ker sem nujno mogla lulat. seveda je začel cmevkat in jokcat in moj bistri mož ga vzame gor in se IGRA z njim, da ga je še tisto razbudil, kar še mogoče ni bil. Ubijala bi.... Pa ko ga itaq nikoli ne zna uspavat, pol mi pa še reče, da kaj ga nosim, če ni zaspan.
In je odločitev padla... Danes ga pomagam skopat, mu dam zizo se preoblečem in grem od bajte. Na pijačo ali na sprehod... Pa naj ga uspava kot ve in zna, ker itaq ne zna cenit kaj moram delat. Tako, da sem danes zvečer FRAJ. user posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
13.11.2007 9:02:56   
SANEK1
Ja, Freycha bo treba danes še izkoristit sonček, ker če pride to kar je blo včeraj v Nemčiji in Avstriji k nam, pol smo pečene.user posted image user posted image user posted image
Ja ti zobki so user posted image . Samo zanimivo je to, da bilokoga vprašam kak je blo ko so njihovim otrokom zobki rastli, mi vsak reče: Eh pri nas sploh vedli nismo, so kar prišli ven, celo 2 naenkrat pa ni blo nič...user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ne vem al se oni lažejo al je julija kaj sevalo, da vse julijčke tak muči. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
13.11.2007 9:06:04   
Freycha
jeeeaaaauser posted image user posted image user posted image  sem jo dala na igralno podlogo, pa še kar spi, jaz sem pa med tem popucala njene bruhece po tleh, pa pojedla sem, pa pomila posodo pa sterilizirat sem dala flaške user posted image user posted image user posted image user posted image  kaka carica zna bit tamala user posted image user posted image

btw tiste, ki imate otročke na flaši. A jih vi še sterilizirate? jaz kar ne morem in ne morem nehat sterilizirat. Če ji dam nesterilizirano flašo samo vidim bakterije, kako lezejo po flaški user posted image user posted image  sej vem, butasto, ampak kaj naj?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.11.2007 9:13:55   
Freycha
SANEK jaz sem ugotovila, da le redkokatera mama pove tako, kot je. V bistvu lažejo. In to me full razpizdi. Kaj bom imela njenega otrokega za slabega, če se je drl dan in noč, ker so ga zobje dajali? Al bom mislila, da je ona slaba mama? eh jaz tega full ne štekam..... Pa vse tako neskončno uživajo s svojimi sončki, potem pa rečem, da mi gre Dita včasih tako na živce, ko kaj tečnari za brez veze, da bi jo čez zaprto okno ven vrgla, se pa vsem razplete jezik, kako gre njim tut in da dostikrat popizdijo zraven..... zato nobenemu ne verjamem več, ko mi pravi, kako pri njih to ni bil problem. No, pri nekaterih mogoče res ni bil, ampak ni pa vse tako rožnato, kot nekateri radi opisujejo.

valda mala je spala glih spet 15. minut (hvala bogu znam skoraj istočasno pomivati posodo in jesti in ne vem kaj še vse, da sem vse do konca speljala), zdej pa se nekaj pritožuje, ampak je ne bom dvignila. Aha, spet jo dlesni bolijo in spet jamra in stoka in si grize rokico..... ah naj bo tega enkrat že konec user posted image  Pa ne zaradi mene, meni se Dita full smiliuser posted image

rumba jaz imam spomin ko zlata ribica in sem že včeraj pozabila napisati, da pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi Julija čimprej ozdravela user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.11.2007 9:18:43   
Ronči
Freycha če priznam jih jaz prvi mesec, ko smo si pomagali z dodatkom nisem vsakič sterilizirala. Zdaj pa tudi, ko dodajam čaj prekuham flaško 1X na dva/tri dni, dudke pa prav tako.
Vendar pa zmeraj ko prekuham vodo splaknnem z vrelo vodo flaško.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.11.2007 9:21:45   
Ronči
naša user posted image  je računaalniški frik: evo tako zgleda ko vidi tipkovnico:

s >.r--Xiz,rcxcdedxxxxxxxxxxxxxjxz.l,

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.11.2007 9:31:39   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči
prekuham flaško 1X na dva/tri dni, dudke pa prav tako.
Vendar pa zmeraj ko prekuham vodo splaknnem z vrelo vodo flaško.

Jaz delam enako.

Anžej si tudi grize pesti (kar celo vtakne v usta) in jih gloda! Potem pa še prstke stegne, da se kar davi. A ga mučijo zadnji zobki al kaj??? user posted image  Seveda je ravno tako ves slinast in ima pikice okoli ustk.

Čakam patronažno, mali pa nina na tleh (na igralni podlogi), ker ga je nekam zgodaj zmanjkal, pa sem ga kar tam pustila.

Poročam kasneje o novih napotkih patronažke!

A, pa še to: ima katera vlažilec zraka? Kakšnega, ste zadovoljne? Mnenja, izkušnje???

Pa še user posted image  vsem prehlajenčkom. Pozdravite se!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.11.2007 9:33:04   
bačko
Freycha jaz priznam da je moja včasih za znoret.Fora pa je v tem ker ima Žana zelo močen glas in ko joka ti kar v ušesih piska.Noben nama ni verjel dokler jo niso slišali.Že v porodnišnici so rekli da bo operna pevka.Včasih mi živci kar popustijo in ne vem kaj bi naredila.So pa otroci bogi ko jim rastejo zobe.Dobro pa je to da se ne bodo spomnili ko bodo veliki.user posted image
Sanek 1 tvoja je bila pa po porodu vseeno lažja kot moja.Moja je imela 4610g.Nazadnje ko smo imeli pregled je imela 7000g.Samo za tvojo in mojo je taka teža kot jo imata čisto normalna.Me zanima koliko bo imela ta mesec.
No grem ker ima moja mevle v riti in ne more biti niti minute pri miru.user posted image Kar naprej bi se sprehajala po stanovanju in gledala stvari.Je pravi firbec.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.11.2007 9:37:31   
Anonimen
Jaz jih steliriziram 1 x na teden, morda še to ne... Mali je bil danes takooo prijazen... Sem ga vzela v kopalnico, je bil na ležalniku, jaz pa sem se lepo stuširala, se zrihtala, kot se šika... Oh, pa le znajo biti naši malčki pridni, kadar je res nujno user posted image

Freycha, če imaš balkon, ali teraso, daj malo tja.. Pa bo tam spala bolj dlje. No, sodim po mojem sinu, ker on zunaj spi lahko cel dan, ampak se mi ne da biti skoz sama zunaj, pa gledati v luft.. Si bom morala revije nabaviti, pa veni biti cel dan.. user posted image

Mene so pa strašili, ko sem rodila.. Da zdaj bom šele videla, kakšno sranje bom imela, .... Ampak, moj je res zelo priden, tako, da verjetno so ti govorile tiste, ki so imele pridne otroke.. No, če me bo kdo kaj vprašal, bom seveda rekla, da je moj zelo priden, a lahko se zgodi, da njen bo živo nasprotje mojega...  100 ljudi, 100 čudi - 100 otrok, 100 čudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Eeee, bravo Zvesta.. Po mojem se bo znašel, če ima voljo, bo moral nekako to narediti skupaj.. user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.11.2007 10:04:51   
julij
Uh, spet se je lep dan naredil. Z Ano greva ven, pa do štacune morema. Pa danes morem obvezno malo pospravit. Za likat si že celi teden puščam, pa po tleh je tudi malo morje mojih las, tako, da morem malo posesat in pomit. Zvečer me vprašajte, kaj mi je res ratalo naredit.user posted image

Vsem, ki imate zmašenene noske, boleče dlesni in ostale težave, pošiljama z Ano user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej minilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.11.2007 10:12:18   
julij
Kaj se pa otrok tiče, če so pridni ali ne, oz. kaj mamice povejo, jaz nisem si niti predstavljala, da ima lahko otrok prve mesece tako hude krče. Sem bila na začetku kar malo zgubljena. Pa tisoč nasvetov iz zgornjega štoka. "Daj ji čaj, janež in kumino skuhaj." Mesi se je mešalo...

Zaenkrat je pa kar boljše, seveda tudi mi čakamo kdaj bodo zobki začeli silit na plano. Takrat pa bo zopet veselica pri nas...

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.11.2007 10:25:17   
Anonimen
uf, jaz mam pa tolk mlajšo sestro in brata (8 in 5 let) da predobro vem kaj je to problematičen dojenčekuser posted image sploh tamala je bla groza....to se je pa resnično cele dneve in noči drla do pol letauser posted image pa skoz na rokah, smo bli na smeneuser posted image tak da sem bla pripravljena na najhujš in mi zdej sploh ni tko grozno....ko je ula tečka, se sam na to spomnimuser posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
13.11.2007 10:40:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
...spet se mi je na bolš poslabšalo...

Dober podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.11.2007 10:48:16   
corfu
Punce, kaj boste kupili svojim dragim za božička, dedka mrazauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.11.2007 10:53:21   
baja*
Sanek, pri nas je pa cepljenje glih kontra delovalo. Mali je zaspal že ob 19:15 in spal do 4-ih, se podojil in potegnil še do 7:45. user posted image  Končno sem se malo naspalauser posted image . Me je pa ful panika zgrabla ponoči, ob pol štirih sem se zbudila, pogledala na uro in od straha, če mali še diha, me je kar odneslo do posteljice.
Zdaj sem pa oba moja deda poslala na luft pa v trgovino, jaz bom pa malo posravila pa kosilo skuhala.

vsem user posted image , ki jim nagaja poln nosek, prihajajoči zobek ali kak druga nadloga pošiljam user posted image , mamicam pa user posted image , da boste lažje zgurale težavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.11.2007 10:54:29   
baja*
corfu si pa hitrauser posted image , jaz ne študiram tak daleč naprej.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.11.2007 10:58:21   
bačko
Midve z Žano mu bova kupili okvir in dale norti najino sliko.Za ostale sorodnike pa bova z možem dala narediti koledarje z Žaninimi slikami.Zraven pa bodo dobili še kakšno malenkost!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.11.2007 11:00:35   
kapica
Jutro.
Punce, a je res da se med dojenjem ne sme jest meda? Me grlo taaak pece, pa sem mislila caj z medom, pa moz rece, to ni v redu, ve pa tdu ne zakaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.11.2007 11:02:49   
baja*
Kapica jaz sem že v P jedla med pa doma sem ga tud parkrat pa ni blo nič narobeuser posted image . Vem pa, da ga user posted image  naj ne bi jedel do 1. leta.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.11.2007 11:37:53   
Anonimen
kapica če boš malo meda v čaju, po moje ne bo nobenga koncuser posted image drugače pa naj bi se med uvajal po 2. letu, ker je ful alergen pa krče hude majo nekteri otroci po njemuuser posted image

evo sma ble zun, je blo fajn, resuser posted image zdej pa na zizo pa ajatuser posted image

me pa tolk razpizdiuser posted image spet ni vode, pa nobenmu kuuser posted image se ne zdi vredno da bi povedu....zdaj se mi pa res ne da še enkrat hodit v trgovino po vodo, nimam je pa valda ničuser posted image bandauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.11.2007 11:39:50   
corfu
Jaz tudi jem med, nisem zasledila nobenih težav.

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?