|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
12.11.2007 14:36:55   
Anonimen
zvesta meni je tudi glupo to z jokanjemuser posted image še podnevi je ne puščam jokat, ka šele ponočiuser posted image u bistvu je tko, da ponoči samo zacmevka, pa že skočimuser posted image to pa zato, da se mi orenk ne zbrihta, ker pol smo gotovi....tko pa napol v spanju poje in spi naprej  - jaz pa tud....

boga julijauser posted image engauser posted image pa da čimprej mine...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.11.2007 14:39:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvesta meni je tudi glupo to z jokanjemuser posted image še podnevi je ne puščam jokat, ka šele ponočiuser posted image u bistvu je tko, da ponoči samo zacmevka, pa že skočimuser posted image to pa zato, da se mi orenk ne zbrihta, ker pol smo gotovi....tko pa napol v spanju poje in spi naprej  - jaz pa tud....

se čist podpišem pod tole....ampak moji mami v dobri veri samo kimam, mislim si pa svoje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.11.2007 14:43:32   
Anonimen
user posted image saj verjetno bolš tko....jaz tko tašči&co user posted image

aja, kak pa je izak zdaj -nft in to.....midve sma ble zadnjič pohvaljene v razvojniuser posted image je rekla da mamica obvladauser posted image handling in to, morm pa še naprej pazit in telovadit z njo....vse aktivnosti čez celi dan da so prilagojene....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
12.11.2007 14:46:31   
rumba
Jaz jih tudi nikoli nisem pustila jokati.user posted image  Kaj pa vem, nimam srca izgleda. Šele ko sta bila stara nekaj čez 1 leto ju nisem več vedno dvignila iz posteljice, pač pa jima samo razložila, da je nočka in se spi, ter ju po potrebi malo pobožala ali potrepljala po ritki. Na srečo pa se nista drla.... če bi se, pa ne vem, kako bi reagirala. Pa pomoje ju tudi takrat ne bi mogla pustiti jokati. Mogoče kako minutko.user posted image  Ziher pa se teh ukrepov ne bom lotevala pred enim letom, se mi zdijo še absolutno premajhni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.11.2007 14:48:52   
anja7
Evo naju. Sva bla dve urci zuni, zdej pa čakam z nabito polnimi joškami, da se mali zbudi in samo močno upama, da bo lačen! Ne, da bo ornk lačen in da mi obe sprazni.Joj, kake pobožne želje mam. Namreč naš mali zadnje par dni ful štrajka pri hrani in se mi zdi da zaradi zob. Ful ful ga matrajo. Aja, a so izpuščaji, ki jih ma okrog ust in ličkih kej povezani z zobmi? Se mi zdi, da sem enkrat nek brala, da so za zobe značilna rdeča lička in izpuščajčki?user posted image
Me pa prou zanima, kdaj bo tole kej ven pogledal. Srbi ga že ful dolg, ampak zdej ga je pa prou bolet začel in kr dost joka zarad tega. Mamo pa tud mi zadnje dva tedna ubitačne noči. Kr naprej zbujanje, krčenje nog, tlačenje vse kar dobi v usta,... Sem bla že prou navajena, da se je enkrat al pa max.dvakrat ponoč zbudu, hit pojedu, pa nazaj zaspal. Zdej je pa spet tko kt na začetku.
Corfu tvoji Manci in tebi; VSE NAJ, NAJ za štiri mesece.
Zvesta tebe pa čist razumem glede telih noči-Welcome to the club
Pupi, Julij; vama pa bravo za tako lepe noči in vama želim, da še naprej ostanejo take.

Vse babike k mate slikce pod gesli pa lepo prosim, če mi lahko pošljete gesla, ker bi ful rada videla vaše princke in princeske.

Naš mali še kr spi - zdej k bi jaz rada, da se zbudi in je, bo pa on spal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
12.11.2007 14:53:38   
anja7
Aja sem pozabla; Rumba; Juliji želim, da se čimprej pozdravi;To je pa za vaju obe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.11.2007 14:55:53   
Anonimen
Ponoči pa malega res ne pustim jokat, ni šans... Pač ga potolažim, ali pa k sebi vzamem pa zaspiva.. Hja, naše stare bake.. user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.11.2007 15:01:35   
SANEK1
Jaz tudi ne pustim da dolgo joka. Samo enrat sem jo pustila malo dlje jokat, pa ni blo dolgo, par minutk, pa je  boga reva tak hlastala, pa cmokala, pa ful je bla zašvicana, sem jo komaj potolažla user posted image user posted image user posted image
Sem rekla nikoli več! Zakaj bi se mučla, če pa mogoče rabi samo en stisk in lupčka da se pomiri. Ok eno je, da mogoče pač ne skočiš še  isto sekundo, drugo pa je pustit da kriči.

Rumba, je danes tud bil pri pesijatru en fantek, star leto dni in je imel enako težo kot Živa. Kaj hočemo, tudi mi smo različni, kaj bi blo če bi bli vsi enaki. user posted image user posted image user posted image  Ful bi blo tečno.user posted image user posted image user posted image  Glavno, da so zdravi, zato Živa Juliji pošilja eno vlko user posted image da se čimhitreje pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.11.2007 15:23:11   
pupi
Da bi pustla tamlo jokatuser posted image  Sploh pa ponoči, ni šans!! Ja res da včasih, ko brezveze zendri njej rečem user posted image  zdaj pa se deri pa te bom pustla. Ja ker ful zdržim!!  Se mi pa res včasih ponavadi pred spanjem dere pa je nikakor ne morem potolažit pa jo pač držim v rokah in čakam da jo mine.

Zdaj pa, da še Freycho pohvalim kaka fajna deklina je in mi je iz AUT pripeljala klubsko mizico in sem  ji taaaaaaaaaaak hvaležna!!!! Zdaj upam, da tudi druge ne bote htele, da vam Freycha opremi stanovanje user posted image user posted image user posted image  ker me bo Freycha lepo poslala nekam, da se hvali tak!!!user posted image user posted image user posted image

Mala pa je danes tak tečna, da sploh ne vem kaj si naj z njo začnem, gremo zdaj na obisk k dedeju od mojega user posted image , pa bo mogoče kaj boljša v družbi, ker ko laufamo ni nikoli sitna, doma pa kar pogostouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.11.2007 15:34:04   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

da se hvali tak!!!user posted image user posted image user posted image

popravek: da se HVALIM tak

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.11.2007 15:39:06   
siskamiska
Dan.
Štemplam se user posted image user posted image .
Manca user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 mesece.
Julija user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdraviš.

Anja7 naš David ima tud izpuščaje okoli ust in po ličkih, samo jaz sumim na kako alergijo ker ima to že 3,5mesece user posted image .

Mi smo bli pa danes v Dragomerju, pa ne povem pri komu user posted image .

David je še vedno čist zabit, upam da bo kmal bolje.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
12.11.2007 16:01:06   
anja7
Siskamiska naš Tilen je pa zdej začel dobivat izpuščaje, zato sumim, da je to zarad zob. No mogoče zarad tega, ker vse kar dobi v roke stlač v usta.
Kar se pa jokanja tiče, pa tud jaz ne morem našga pustit, da bi jokal. Že tko zarad krčev, pa zdaj zarad zob včasih ful joka oz. ne joka ampak kriči, da bi ga pa še tko pustila jokat, pa ni šans. Men se tud ful smil.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
12.11.2007 16:12:43   
*maja
Evo se še jaz štemplam user posted image .
Siskamiska kje si pa bila kaj user posted image ...
Rumba boga Julija upam da se čim prej pozdravi user posted image .
Sanek madona to pa je prava kilaža user posted image .

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
12.11.2007 16:13:43   
julij
Anja, tudi Ana ima zadnji teden izpuščajčke okoli ust. Pri njej je to verjetno zaradi sline, ker ima nonstop mokro brado. Pa jo lahko brišem koliko hočem, če pa kar teče.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.11.2007 16:16:19   
siskamiska
Maja nebi vedla...user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.11.2007 16:24:28   
siskamiska
Anja7 a so take pike?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.11.2007 16:27:38   
anja7
Aja, že ful dolg vas hočm neki vprašat, pa zmer pozabm.
Naš Tilen ko lula, postane nad očesom ful rdeč. Enkrat nad desnim in enkrat nad levim očesom. Me skrbi, da ga kej peče al pa da težko lula. Bom jutr teden to pedaitra vprašala, sam me pa zanima kaj ve mislte.

Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.11.2007 16:46:25   
Freycha
šiškamiška take pikice ima Dita po bradi in licih od slinjenjauser posted image

pupi mah dej no, sej res ni bil problem, če smo bili ravno v Ikei in sem vedela, kako na malo pride ta miza zložena in da bo plac tudi še zanjo. Če te jutri ob cca 10h pokličem, ti je prezgodaj?

evo, mi imamo pa babyphone oz. električni babysitteruser posted image user posted image user posted image user posted image  sva kar od Philipsa vzela, tej firmi vsaj zaupam. Pa sva ga že sprobala, pa je super deloval user posted image user posted image  Zdej bosta imela ata pa mama vsaj malo intime user posted image user posted image  Pa zvečer ne bom več po prstih hodila naokoli user posted image

evo, zdej pa še kavo v miru spijem, malo se s tamalo pobockam, potem grem pa spet na telovadbo. Čeprav imam tak musklfiber od sobote, da ne vem, kako bom uspela kaj migati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.11.2007 17:00:57   
siskamiska
Freycha čist možno da so od sline, ker je že tak kot polž user posted image . Sem pa dons vidla da ma še ful suho kožo tam, pa zdej ne vem al mazat al ne in s čimuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
12.11.2007 17:07:00   
Freycha
ja, tut dita ima suho kožo (kadar ni naslinjena user posted image ) in sem kupila od Aventa Magic cream, pa jo kar s tem namažem čisto na tanko, pa je....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
12.11.2007 17:56:33   
anja7
Siskamiska ja take pike ma. Se pa tud slin k polž, tko da je verjetn neki na tem

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
12.11.2007 18:15:34   
siskamiska
jst jima kr z bubchen-ovo kremo mal namažem če mata suho, za ven mam pa od niveje wind and weter

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.11.2007 18:24:03   
anja7
Men je dala pa kolegica za ven vzorček kreme od Mustele. Morm sprobat. Mam kremo za temenčka od Mustele pa morm rečt, da je ful dobra. 

Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.11.2007 18:41:25   
mateya24
Punce pozdravljenje. Nažalost spet nimam časa prebrat vse za nazaj. Sam tolk da se malo pofočkam pa da se pridem malo pohvalituser posted image

Smo dans spet ful vredu dali skozi odvzem krvi, 10min jo je pacala skupaj...pa je bla mala tolk korajžna, da ni niti malo zajokala...pa P jo je tud pohvalila...ful sem veselauser posted image

No glavn razlog, da sem se prišla sem malo pohvalit je pa ta...da se je dans naša pikica prvič sama obrnila iz trebuščka na hrbet.user posted image user posted image user posted image ...joooojjjj jaz sem tak vesela pa kar na enkrat sem za par cm zrasla se mi zdiuser posted image   Jupi...
(Joj pa ne zamerit tega mojga hvalisanja...sam če sem tak happyuser posted image )

Pa zaj sem na hitro zasledila, da se nekaj pogovarjate o teh kremicah...mi za zdaj ne uporabljamo še ničesar...
Sem pa tebi Sanek1 obljubila ono kremico od Mustele za temenca...če jo še rabiš se mi javi, da se zmenima kam ti jo dostavit...

Nič zaj pa šibam nazaj se k pikici malo cartat...

Uživajte..

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.11.2007 19:12:09   
Anonimen
Evo... mi smo iz NFT-ja. Smo bili pohvaljeni, da se lepo razvijamo in tudi če opustimo handling, da bi se Izak lepo sam znašel. Je pa fizioterapevtka rekla, da po njenem opazovanju, da bomo pri vseh rečeh zelo hitri. Je rekla, da pri sedenju, plazenju, hrani in zobkih. Jaz sem se samo za glavo držala... No, naslednji petek pa gremo spet malo potelovadit tja... Je Izak ful priden in lepo sodeluje, le na začetku jo je danes tako histerično nazjal, ker je bla ena nova faca...

Zdaj pa kopat in spat.... Pridem potem...

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?