Anonimen -> RE: Vsakodnevno najedanje (18.10.2007 13:54:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jah jaz ti želim pomagat al bina, tista otročja "ti mene, jaz tebe" vedenja si mislim da že prerasla. In to da nimata več kaj skupnega da vaju skupaj drži le otrok........bejž, bejž. Te težave ki jih opisuješ so minimum kar lahko imaš v partnerstvu in so rešljive. Nekateri to na glas povemo, drugi to prikrivajo in se s tem s solzami v očeh ubadajo na samem (to drugo je večje gorje). Določita si čas zase, takrat brez mobitelov, TV-ja, računalnika,....pojdita skupaj nabirat gobe, valjajta se po listju in se SPROSTITA skupaj!!!!! Obadva to rabita. In takrat se pogovorita, povej mu da te moti (z zmernim tonom) da ne preživite več časa skupaj, da imaš občutek da se oddaljujeta, da ni več časa za pogovor, intimo, za stvari ki sta jih prej rada skupaj počela.POvej mu da potrebujete več časa skupaj ko boste samo vi, ko nebo zraven posla s katerim se ukvarjata, ko nebo zraven drugih obveznosti. Mislim da je to edini lep normalen način kako spet obuditi to kar izginja. Ne nagibaj se k maščevanju ali k temu da bi počela isto kar zdaj dela on ker bo videl sebe v tebi in tako mu boš še manj všeč. . Mah ja, saj tiste njegove vloge sploh ne bi znala odigrati. Pristno zagotovo ne. Ker je pretežko zame. Anonimna, ne razmišljaš napačno, samo se mi zdi, da sva za tole že malo zamudila vlak. Me pa zanima, katera si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] redkokdaj me, ampak zdajle pa me.
|
|
|
|