CIPRESA -> RE: Vsakodnevno najedanje (18.10.2007 13:06:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pa mene recimo iz tira vrže že to, da pride domov z mobitelom v glavo zapičenim in potem razpreda na dolgo in široko. Pa da mu popoldne recimo še petkrat zvoni. Kadar pa ima, bognedaj, kakšen opravek, kot pravim, mora k stricu v dom ali se s teto kaj pogovarjat, takrat je pa vse narobe. Pa splanirat si more vse za dva tedna naprej, pa že jutri ne ve, kaj ima za tisti dan za opravit. pa nima občutka za čas, mu je vseeno ali je ura pet popoldne ali pa sedem. Bo že. Ko pa se zave, koliko je že, smo pa vse drugi krivi, da je že toliko ura, pa da ni še nič naredil. A si sigurna da ni to moj mož al bina???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja, jaz pa shajam s podobnimi problemi kot jih imaš ti. Tudi moj mož ima tako službo, da tudi ko je doma včasih ni doma. Pa sem se tudi obremenjevala s tem na začetku vse dokler nisem ugotovila da je to pač njegova služba, nemorem veliko naredit pri tem. Bolj ko sem bila jezna še bolj je bil obremenjen nenazadnje še z mano kako naj govori s strankami in kdaj da nebo doma ogenj v strehi. Včasih ga stranka opoldne pokliče pa mora it tudi če smo na popoldanskem sprehodu ali pa pri kosilu..... S tem sem se sprijaznila, tako pač je - je del njegovega življenja, je polovica našega kruha, oblek in vsega kar imamo. Mi pa ni to nič kaj posebnega, prilagajanje je tisto kar šteje. S tem ko sem sprejela tak način in se prilagodila njemu, sedaj včasih tudi telefon ne dvigne takoj ali pa se s stranko skuša pogovoriti za drug termin, če smo ravno družinica skupaj. Verjamem da te jezi in imaš občutek da je samo njegovo delo pomemno pa temu ni tako, le da je drugačno od tvojega in zahteva več njega kot morda tvoje delo tebe. Kar se pa gospodinjskih opravil tiče pa imam itak zlate medalje v predalu ki jih mu talam če pospravi smrdeče štunfe zvečer za sabo. Ah, tako je pač življenje in včasih sem vesela da je tako. Popolnost ni po mojem okusu in sem že večkrat premišljevala da bi mi prekleto najedalo če bi ne imela kaj za tarnat kak dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|