krfjolca -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (27.12.2007 21:00:09)
|
U, super izgleda kolešček, Aja1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sem že gledala tega v BCju, mi je bil ful všeč. Ampak ga ne bomo kupili, ker imata mulca že dva tricikla pri hiši in je brezveze. Bomo raje za dvokolesnika malo bolj razvezali denarnice. Duda in flaša - še vedno furamo oboje. Dudlamo samo še ponoči in v avtu, čez dan je sploh ne pogreša. Edino v vozičku mu jo dam, zato da diha skozi nos ta hladen zrak. Flaša je pa še vedno aktualna, čeprav zna piti tako iz kozarčka, kot po slamici in iz bidona. Zato ker mi ni treba biti zraven, ko pije. Ko mu čez dan dam čaj, vzame s kavča blazinico, si jo namontira pod glavo in lepo pije, tačas pa jaz kaj postorim. Zvečer mu pa dam mleko (s pikico kakava - ker sem ukinila Hipp, samega alpskega pa ne mara), se umaknem iz spalnice, ko spije mu zobke očistim, dam dudo in spi. Pa ponavadi okrog 6h zjutraj še spije eno flašo. Zaenkrat še ne mislim ukinjat. Malo tudi iz moje lenobe, ker mi tako čisto paše. Pa saj imajo še ful časa, da se odvadijo.
|
|
|
|