ema79 -> RE: NoVeMbEr 2006 (2) (27.12.2007 12:56:48)
|
Hojla dekleta in otročki! Da se vam malo javim. Končno imam dopust do 3.januarja. r paše, da bom malo doma in da bom lahko naredila generalko po stanovanju, ker za to pa mi res zmanjka časa. Prah pobrisat, posesat in pomit še gre, za ostalo pa kr ni časa. Miceno naše spanjčka trenutno, drugače je še zmeraj pridna, mejčken še kr kašljamo, na splošno smo pa čist super. Daril je zdele tudi tolk dobila da jih bom že začela počasi na karitas nosit, ker se tega tolk nabere, njej pa so še zmeraj všeč čist navadne stvari, ki jih mi uporabljamo. Najbolj je trenutno zadovoljna z uno košarico za pribor iz pomivalnega stroja. To nosi naokoli in je srečna. Ma pa takega velikega bušija, da si po mojem stopal ne vidi. Drgač je suha, sam tisti njen trebušček je pa od sile. In pol jo še vprašaš:"Kje pa ma Julija buha?" In se tako zadovoljno po njemu potrepta! Zamima ti se nikar ne sekiraj, če veš. da mala dobi dosti hrane, je itak vse v redu. Pri nas je mela krizo prejšnji teden tri dni, da ji nič ni steklo po grlu. Sem bila že tolk jezna in žalostna, ker ni hotla jest, nakar si jst gor pridem, da se je preveč z pijačo skoz nalivala da ji očitno zradi tega ni pasalo. No, pa smo zmanjšal in je zdej vse ok. Mene pa zanima, koliko od vas jih še ima dudo. Naša jo ima strašanko rada. Sicer, ko se zamoti, ji je kul nrez nje ko pa je konec jo pa išče vsepovsod. Kdaj je skrajni čas, dase jo začne odvajat od dude? Pa da se še malo pohvalim, mi je moj dragi predčasno za RD plačal nohte (une iz gela) in imam končno mir, ker jih ne rabim nič rihtat. Mejte se!
|
|
|
|