|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
26.10.2007 21:21:51   
KBM
A se splača? Je kej za vidit?

Joj jaz ne vem točno, meni je ata govoril, da je kar polnouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
27.10.2007 8:30:23   
lunca2
Dobro jutro!

Midva z user posted image greva mal v Ljubljano v Eleclerc. Ažbe je pa čezdali bolj priden. Zdej spi od 9 zvečer pa do 5 ali 6 zjutri. user posted image user posted image user posted image Vam povem, da je to že prestiž.

Ja baje je cirkus gor pr Rudnki. Nisem pa še šla neč pogledat. Včer zvečer je blo kr pestro, so bli glasni, smo jih slišali. user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 202
27.10.2007 18:18:07   
Bubamaraa
punce živjoooooooo......

tok, da se na hitr javim..... sem včeri se s Čbelo in njenim Trotom tolk rib nažrla, da me še dons vse boli.... tko, da sem šla kar v pojstlo...pa tuk fajn smo se meli, da komi čakam, da ponovimo....user posted image user posted image user posted image

najbolj je blo pa na konec, ko je Trot se razpizdu in plaču celo večerjo....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 203
27.10.2007 18:49:50   
lunca2
Romana teb pa vela.user posted image Zastonj večerja, tud jz se nebi branla.user posted image user posted image user posted image

Midva sma pa dons šla mal v šoping v Ljubljano, matr gre hitr po €. Nabavla sma neki stvari za stanovanje, pa mal pregledala pohištvo. Bo še šlo enih €.user posted image Sam je pa pol lučn ku si na svojem in delaš kar ti paše in kadar ti paše.user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
27.10.2007 18:55:48   
Bubamaraa
Ja veš Lunca, če bi jaz tolk dnarja pokasirala kot ga je Trot bi tud počastila jima večerjo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 205
27.10.2007 22:08:28   
KBM
Lep pozdrav!

Mi smo danes praznovali od Karin rojstni dan in je uspel v polno!user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa že naš mali zakladek sladko spi, jaz in ati pa pridno čistivauser posted image

Lep večer vsem!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 206
27.10.2007 22:30:56   
KBM
Če katero zanima so slikce v albumuuser posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 207
27.10.2007 23:01:53   
brina_3
KBM slikce so ful lepeuser posted image user posted image
Karin je pa pravi cukeruser posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.10.2007 0:58:20   
KBM
KBM slikce so ful lepe
Karin je pa pravi cuker

Thxuser posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.10.2007 8:01:04   
lunca2
KBM lepe slike. Karin je res pravi cukrček.

A ste dale ure za eno uro nazajuser posted image Mi smo že zrihtal use.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.10.2007 8:55:49   
Miss Piggy
KBM, super fotke!!!user posted image user posted image user posted image Karin je že prava mala dama user posted image .

Zdej me pa torta zanima!!! Svetnovno zgleda, ampak RES!!!!  Kje ste jo nabavli? A je bla tok okusna kokr je lepa?  SVETOVNA TORTA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.10.2007 8:58:22   
Bubamaraa
KBM luštne slikice....user posted image user posted image user posted image

Elis@@@@@@@@@ti morm povedat, da sem včeri pri tašči gledala en katalog od Quelle-ja (božični katalog9 in notri imajo ful Lokomotivčkov Tomažkov.... sem skor vse najdla....saj mislim da sem....user posted image user posted image

ti bom probala link najdit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
28.10.2007 10:40:31   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Elis@@@@@@@@@ti morm povedat, da sem včeri pri tašči gledala en katalog od Quelle-ja (božični katalog9 in notri imajo ful Lokomotivčkov Tomažkov.... sem skor vse najdla....saj mislim da sem....user posted image user posted image

ti bom probala link najdit...user posted image

Oooooo, hvala Romana, da si se name spomnila user posted image . Ta katalog imam sicer doma in sem vidla te lokomotivčke. Sam ti so leseni (OK, tudi kovinske imajo)
in narejeni po drugačnem sistemu. Brezveze, da zdej začnemo zbirat novo kolekcijo, če ma že pol kolekcije od Tomica World. Pa še zelo zelo zelo,  zelo, zelo dragi so....user posted image Hvala vseeno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
28.10.2007 10:46:40   
Bubamaraa
ja nisem tolk podrobno gledala....sam takoj ko sem videla sem se nate spomnila.....mislim pa to Božični katalog....user posted image

in kaj kej počnete v tem obupnem vremenu....user posted image

moj dec je tolk tečen, da ne vem kako ga bom cel teden gledala, ko ima dopust...hvalabogu, da grem vsaj jaz na šiht..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
28.10.2007 10:50:26   
Miss Piggy
Čakam mami - pride na obisk user posted image user posted image user posted image .

Moj pa ni prov nič tečen, pravi cuker je!user posted image Pa v ponedeljek in torek na žalost ni domauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 215
28.10.2007 12:47:26   
lunca2
Romana hvala za link.user posted image Imaš Z.S.

Neposredna povezava do sporočila: 216
28.10.2007 12:51:05   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Čakam mami - pride na obisk user posted image user posted image user posted image .

Moj pa ni prov nič tečen, pravi cuker je!user posted image Pa v ponedeljek in torek na žalost ni domauser posted image .

in jaz tega ne vem.....user posted image ..lepo jo pozdravi....

Lunca sem ti odgovorila...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
28.10.2007 12:57:10   
lunca2
O Romana hvala si že dobila nazaj pošto.

Sam dons pa res ni kej prida vreme. Tale dež tko mori, včeri pa je blo tko lepo. Še dobr, da sma ga z user posted image tko fajn izkoristla. Upam, da ste prestavle uro nazaj.

Midva sva pa tko živčna, ku še nimava kluču od stanovanja. Bi lhka tkole že kej naredu pa ne morš nič. Upam, da bojo hmal spesnil pogodbo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
28.10.2007 19:05:17   
KBM
Zdej me pa torta zanima!!! Svetnovno zgleda, ampak RES!!!! Kje ste jo nabavli? A je bla tok okusna kokr je lepa? SVETOVNA TORTA!!!

Torto nam je naredila znanka, ki je drugač tud slaščičarka, pa tudi doma dela torte, bila je okusna in jo bom še v drugo naročila pri njejuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 28.10.2007 19:07:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 219
28.10.2007 19:37:26   
Angellina
Čeeeeeeeeer!

Karin krasna tortica! user posted image

Lan lan kje se skrivaš? Pod odejo user posted image ? Zanjič je blo pa res grozno user posted image .

Romana včer sem vidla v parku Danajo. Smo šli malo na zrak, pa jo zagledam, kako z prijateljico potiska voziček pred seboj. Sem jo poklicala, samo itak ni vedela kdo sem, tako, da me je samo gdo pogledala in šla naprej user posted image . Je pa prava mala damica user posted image

Včer smo šli zvečer v Koloseja gledat Petelinji zajtrk. Mi ni potegnil sploh. Sam komad od Severine mi pa ne gre iz glave, ga skoz prepevam.

Mi gremo zdej v postlo, ker je jutri velik in naporen dan, tko da nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 220
28.10.2007 20:10:20   
KBM
Karin krasna tortica!

Thx

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.10.2007 7:49:47   
lunca2
Dobro jutro!       

Kako ste kaj? Jaz sem dobro. Tale vreme mi edin ni po godu, upam, da bo dons kej lepš.Ko vsaj deža ne bi blo. Midva z Ažbetom sva sama doma so vsi v službi. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.10.2007 9:53:36   
KBM
Lunca, tud jaz upam, da bo danes malo boljše vreme, da gremo ven!user posted image
Drugače pa smo ok, Karin nisem dala še v vrtec bo šla drug teden, bomo še malo uživale doma, drugače pa gremo itak jutri po vsej verjetnosti v Hrastnikuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.10.2007 9:58:57   
lunca2
O lepo, da pridete spet v Hrastnik.

Midva greva pa dons v Celje v Merkur neki za kopalnco pol pa še mal v Spono pogledat.user posted image Ažbe pa bo pri babici počakal.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.10.2007 10:46:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBILA SEM SLUŽBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne morem verjet...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da je bla včeraj izžrebana sedmica, drugače bi drug teden dobila še to!!!! Mam res srečo zadne cajte.. user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?