Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:23:41
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Romana, a želiš kakšno sliko od Hotkinega v kopalkah? Ko spi, jo žal nimam .
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam se vidi, da si popravila besedilo.... (pol sm pa jaz blond) Kaj sem? Poglej moj post napisan ob 22:11:49.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:25:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Romana, a želiš kakšno sliko od Hotkinega v kopalkah? Ko spi, jo žal nimam . JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sej sem vedla, da si moja najboljš prijatlca.... lovjuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Romana, a želiš kakšno sliko od Hotkinega v kopalkah? Ko spi, jo žal nimam . Da ne bi....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:26:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam se vidi, da si popravila besedilo.... (pol sm pa jaz blond) Kaj sem? Poglej moj post napisan ob 22:11:49. ja pa poglej mojega, ki sem ga citirala, ki sem obdržala orginal... nisem tolk blond kot zgledam....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:27:04
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Hotka, prepozna, že na mailu slikca, sorry. Zdej bo šele hudo, mene so sami .
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:27:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Romana, a želiš kakšno sliko od Hotkinega v kopalkah? Ko spi, jo žal nimam . Da ne bi.... itak, da bo...sam ti še vedla ne boš...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam se vidi, da si popravila besedilo.... (pol sm pa jaz blond) Kaj sem? Poglej moj post napisan ob 22:11:49. ja pa poglej mojega, ki sem ga citirala, ki sem obdržala orginal... nisem tolk blond kot zgledam.... Kva hočeš zdej povedat? Sej sem že tam napisala razen danes. Zdej te pa ne razumem.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:28:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka, prepozna, že na mailu slikca, sorry. Zdej bo šele hudo, mene so sami . mami bo jutr breskvice ti spekla..jaz bom pa tudi eno pecivo naredila..tko, da dobrodošla moja prijateljica....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Čebela, moj dec ti prepoveduje pošiljanje, razmnoževanje ali drugačno objavljanje njegovih slik.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka, prepozna, že na mailu slikca, sorry. Zdej bo šele hudo, mene so sami . mami bo jutr breskvice ti spekla..jaz bom pa tudi eno pecivo naredila..tko, da dobrodošla moja prijateljica.... Jaz pa kremšnite.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:33:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka, prepozna, že na mailu slikca, sorry. Zdej bo šele hudo, mene so sami . u mama miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaka ritkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:33:22
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Čebela, moj dec ti prepoveduje pošiljanje, razmnoževanje ali drugačno objavljanje njegovih slik. Ja ja, za Romano bi dal vse, tko, da ti ne verjamem.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:35:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Čebela, moj dec ti prepoveduje pošiljanje, razmnoževanje ali drugačno objavljanje njegovih slik. to late...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:36:58
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka, prepozna, že na mailu slikca, sorry. Zdej bo šele hudo, mene so sami . mami bo jutr breskvice ti spekla..jaz bom pa tudi eno pecivo naredila..tko, da dobrodošla moja prijateljica.... Jaz pa kremšnite. Ja ja, spet sam obljuljaš. Ampak tvoje kremšnite sem že sprobala, tko, da vem kakšne so. Breskvice mi pa od Romane mami že nekaj časa obljiblja in zato jih še toliko bolj čakam, ker jih mam ful rada.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:43:47
|
|
|
|
KBM
|
Hello! Taj in Ela sta luštna zaspančka Tukaj je pa naša Karin, ki spi
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:44:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
breskvice naredi moja mami res super.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:44:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Hello! Taj in Ela sta luštna zaspančka Tukaj je pa naša Karin, ki spi joj kako pančka...ne morš verjet.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
KBM, sem že vidla v tvojem albumu to fotko in res fenomenalno pančka.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:45:47
|
|
|
|
KBM
|
joj kako pančka...ne morš verjet..... Postelja je čist dost velika, ampak Karin se naštima po svoje in je premajhna
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:46:25
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
KBM, Karin je pa tud faca. Nam je to tudi poznano. Včasih pridem v spalnico, pa ga iščem po celi postli, pa je nekje v enem kotu zgužvan. Pa mu zgleda kar paše, se nič ne pritožuje, če ga pa premaknjem, pa ni ravno najboljše.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:47:54
|
|
|
|
KBM
|
če ga pa premaknjem, pa ni ravno najboljše. Pri nas se tudi Karin zbudi in potem komaj nazaj zaspi, če jo kaj premikam, zato jo pa raje pustim in spi po svoje
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:53:18
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM če ga pa premaknjem, pa ni ravno najboljše. Pri nas se tudi Karin zbudi in potem komaj nazaj zaspi, če jo kaj premikam, zato jo pa raje pustim in spi po svoje Ja, uporabljam isti recept.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:54:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej ponavad je ptroke najboljš pustit da spijo tako kot jim paše...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa prestavim, ko pridem spat, ker spi pri nama in če je na moji strani, jo kr dam na očitovo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?