Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:47:57
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sam jaz jih moram pokazat...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:52:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
in se keri čveka sploh??? kar mate kr ene odmore....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 boš vidla kolk je zlatga denarja vredn, da bota mela dva sedeža.... Sej smo že zdej mel, v našem Römerja, v atekovem pa lupinico.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:53:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka o nova slikica. .... sam kockasta je....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:54:19
|
|
|
|
Miss Piggy
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 21:55:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ uuuuuuu vi ste pa noblll.... je ziher ati zbral...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:00:55
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sva bla kar složna, so tud znižani 30% bli, čmrlja sta pa nujno rabla nova sedeža. Tko da mata zdej sedeža dvojčka, prav naš tamal . Ne vem punce, mene kar neki mineva. Mi tok počas vse skup dela, da ni za nikamor !
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:03:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
vam morm nalimat kolk lepo slikico sm dobila glihkar na mail.... našega Taja od Čbele in Trota: kolk je lepo pančka....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:03:20
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
O Elis@ ferrari frik si ti. Mi pa za renault navijamo. (le zakaj ) Sam so pa vseeno cool sedži. Pa kaj, a za oba sta iste vzela? Majo za različno starost, al kako?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:05:56
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ej nisem bla nikol ferrari frik, sam sedeži so mi pa všečni. Tamal ma tega na slik, ta je od 9-36 kil, večji ma pa istga, sam da je brez paščkov, pa je od 15-36 kil. Joj, kak cukr je Taj! Ko spijo, so taki angelčki, da bi jih človk kar zbudu pa mal pomučku.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:06:44
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
O Romana, ti kr mojga cukrčka limaš na rr. A se to kej vpraša? Sej vem, da ti je tok všeč, da si mogla. No j zdele neki baby fon cvilu, pa sem ga šla pogledat, in ga najdem takole spat. Si nisem mogla, da ga nebi slikala.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja se tud neki oglaša. Jo še jaz slikam?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:09:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot O Romana, ti kr mojga cukrčka limaš na rr. A se to kej vpraša? Sej vem, da ti je tok všeč, da si mogla. No j zdele neki baby fon cvilu, pa sem ga šla pogledat, in ga najdem takole spat. Si nisem mogla, da ga nebi slikala. tazga cukra sm mogla nalimat.....drugač pa sej pr teb si jaz upam dovoliti.... pri Hotki pa tega ne bi upala naredit, ker bi me hitr grdo pogledala.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:10:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Moja se tud neki oglaša. Jo še jaz slikam? jaaaaa.... al pa ti raje dej svojga deca, ko pančka in mi pošlji na mail....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 pri Hotki pa tega ne bi upala naredit, ker bi me hitr grdo pogledala..... Ja no, jaz načeloma, razen danes, ne limam od Ele slik na RR, mam tud albume zaklenjene, tako da res prov, da ne upaš. Bi tud jaz tebe najprej vprašala, preden bi Danajo prilepla.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaaaaa.... Ne, je že tih Ela. Mam pa eno starejšo fotko, ko spi. Čaki grem poiskat. Drug del pa ignoriram.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:13:48
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Moja se tud neki oglaša. Jo še jaz slikam? No kje je zdej ta slikca? Samo, da se ne bo zbudila, ko boš ropotala in furklce zganjala.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:14:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej zato pa tega pr teb ne bi naredila... s Čbelo sm pa bolj domača in si to dovolim in vem, da ni jezna...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:15:51
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej zato pa tega pr teb ne bi naredila... s Čbelo sm pa bolj domača in si to dovolim in vem, da ni jezna... To si ti misliš. Jaz se s Hotko družim, me je naučila, kako bit jezna na tebe, ko ji skoz deca osvajaš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jo, še poletno:
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:17:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej zato pa tega pr teb ne bi naredila... s Čbelo sm pa bolj domača in si to dovolim in vem, da ni jezna... To si ti misliš. Jaz se s Hotko družim, me je naučila, kako bit jezna na tebe, ko ji skoz deca osvajaš. ja sej to pa vem, da te je naučila .... kaj si naj naredim, če odkar sem ga videla na sliki v spodnjicah mi ne gre ven iz glave.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej to pa vem, da te je naučila .... kaj si naj naredim, če odkar sem ga videla na sliki v spodnjicah mi ne gre ven iz glave..... Ja, sej. Big majstejka tu mejka.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:19:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ja no, jaz načeloma, razen danes, ne limam od Ele slik na RR, mam tud albume zaklenjene, tako da res prov, da ne upaš. Bi tud jaz tebe najprej vprašala, preden bi Danajo prilepla. citiram kaj je Hotka tuki napisala.....in da je prelomila svojo besedo.... je pa cukr mala.... sam jaz bi rajš tvojga deeca vidla kako pančka...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ja no, jaz načeloma, razen danes, ne limam od Ele slik na RR, mam tud albume zaklenjene, tako da res prov, da ne upaš. Bi tud jaz tebe najprej vprašala, preden bi Danajo prilepla. citiram kaj je Hotka tuki napisala.....in da je prelomila svojo besedo.... je pa cukr mala.... sam jaz bi rajš tvojga deeca vidla kako pančka... Prvo kot prvo nauč se citirat, kot drugo pa.........blond!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 22:23:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sam se vidi, da si popravila besedilo.... (pol sm pa jaz blond) zgleda, da ti tist kurji učki še niso čist ven šli....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?