Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 11:36:06
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz sem pa letos sama delala voščilnice . Sam sem jih sam familiji poslala, vaših priimkov pa sploh ne poznam, da bi jih lahko iskala na TIS-u. Romana, edin tvoj priimek vem, pa še to mi jih je deset vrgl ven sam iz Zagorja. Od Alojzu, Janezov,...pa mi ne kapne, kako bi blo tvojmu atu ime.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 11:53:27
|
|
|
|
lunca2
|
Romana pridna si. Sej jz bi poslala kako sam velik pa ne, se mi jih ne da več pisat. Moja mami jih piše celi žlahti pa se mi kr podpišemo.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 12:00:52
|
|
|
|
mily
|
Hojla punce. Voščilnice? Joj, jst je še v življenju nisem poslala! Ka pa vem no, kaj pa ve nardite s temi voščilinicami, ki jih dobite? Jih šparate za vsa leta nazaj . Meni so pa čist brezvezne no. In kaj kej drugač delate? Meni se že rahlo meša, ker smo skos notr zaprti. Komi čakam, da Nika neha malo kašljati. Sej mogoče bomo ši že mal na kak obisk k žlahti. Sej vročine nima več, kužna pa tut ni.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:20:42
|
|
|
|
KBM
|
Hello! Tudi jaz ne pošiljam razglednic, samo sms-e in e-voščilnice
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:38:12
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Juhuhu. kdaj je sprevod dedka Mraza v Trbovljah? Sem mela letak, pa sem ga založila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:41:13
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Evo sem že našla . Danes ob 17h sprevod od muzeja do mestnega parka. Ob 18h je ognjemet, ob 18.30 pa Foxy teens- jeeeeeeeee .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:48:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ja full si pridna, kar za ožent ja itak...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:50:19
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Jaz sem pa letos sama delala voščilnice . Sam sem jih sam familiji poslala, vaših priimkov pa sploh ne poznam, da bi jih lahko iskala na TIS-u. Romana, edin tvoj priimek vem, pa še to mi jih je deset vrgl ven sam iz Zagorja. Od Alojzu, Janezov,...pa mi ne kapne, kako bi blo tvojmu atu ime. če maš nov TIS maš celo moje ime gor... ker je na moje ime... na Dedka mraza gremo pa mi tud.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 13:54:06
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 če maš nov TIS maš celo moje ime gor... ker je na moje ime... na Dedka mraza gremo pa mi tud..... Očitno mam še ta starga... Pa nima veze. Mi bote pa zdej dale naslove, velja, pa dobite za babji praznik kako voščilnico, OK? Kar na ZS punce. Zdej sem čist not padla, mam v planu piramidno tehniko pa 3D probat. S tamalim sva pa glihkar tunel za vlakce končala - sva ga sama naredila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:05:48
|
|
|
|
mily
|
Joj mi pa letos prvič ne gremo na Dedka mraza. Škoda! Elis@ ti si čist not padla. Škoda ko ni več praznikov a ne?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:06:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elisi res dogaja...sm tud jst porajtala...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Ka pa vem no, kaj pa ve nardite s temi voščilinicami, ki jih dobite? Jih šparate za vsa leta nazaj . Meni so pa čist brezvezne no. Dobr, da ti nisem pisala...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:37:23
|
|
|
|
lunca2
|
OOOO pa res dons je v Trbovljah ognjemet. Morm mojga prepričat, da grema mal pogledat. Ažbe je pa že pri babici in dedku v sosednjem bloku, je šel mal na počitnice. Je zelo rad pri njima. Ko ju omeniš se tako razveseli. Resno.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:39:49
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: mily Ka pa vem no, kaj pa ve nardite s temi voščilinicami, ki jih dobite? Jih šparate za vsa leta nazaj . Meni so pa čist brezvezne no. Dobr, da ti nisem pisala... Ja no, res ne vem zakaj mi nisi . Tut voščit mi ni treba nič kej posebi. Ne bom nič jezna. Razn če mi poveš kuk lubčkov mi boš dala Ne resno, kulk prišparanih voščilic od prejšnih let imaš doma?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:41:17
|
|
|
|
kapesanta
|
vidim da ste ve po večini tudi pridne voščilničarke.... potem nisem ena osamljena glista. jaz jih po praznikih vržem stran, sej potem drugo leto nove pridejo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:43:27
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz mam doma vse voščilnice za sedem let nazaj - odkar živiva v svojem gnezdecu.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 14:51:43
|
|
|
|
mily
|
A dej? Res? Jst tuk dolg šparam samo plačane položnice
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:36:30
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily A dej? Res? Jst tuk dolg šparam samo plačane položnice Jst jih pa vse shranjujem v fasciklu in to po abecednem redu. Voščilnice seveda.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:38:03
|
|
|
|
Angellina
|
Joooj punce jst vam moram neki povedat. sej ni nč tazga, sam tut je no, kokr se vzame. A povem?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:41:09
|
|
|
|
mily
|
Aham, sem mislala, da že položnice. Povej nam. Mene zdej zanima, ko sam na pol neki začneš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:45:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Joooj punce jst vam moram neki povedat. sej ni nč tazga, sam tut je no, kokr se vzame. A povem? no povej... pa nisi ti v službi???
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Joooj punce jst vam moram neki povedat. sej ni nč tazga, sam tut je no, kokr se vzame. A povem? Ne. Čudakinja.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:53:10
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Joooj punce jst vam moram neki povedat. sej ni nč tazga, sam tut je no, kokr se vzame. A povem? no povej... pa nisi ti v službi??? Em ja sem ja. Sam pššššššššššššššt! Sam sem se mogla javt kr moram nekomu povedat noooo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:53:44
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ne. Čudakinja. Nesramnica!!!!! Pa nč!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.12.2007 15:53:48
|
|
|
|
mily
|
Ja no, pol pa hvala ko si delila z nami tako novico.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?