Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 11:15:41
|
|
|
|
mily
|
JAh, ka pa vem, jst sem islala, da bo tale mraz mal potolku tele viruse, pa zgleda, da ni nč boljš. Ah evo mojga. Je prinesu fasngo. Bomo mel kr zelenjavno župo za Božič. A ni fajn? Smo mogl skenslat taščo. Pa tko fajn se je potrudla in nardila urnk kosil.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 11:21:28
|
|
|
|
lunca2
|
Sej je zelenjavna župa čist uredu, jz jo mam zlo rada. Jz sm pa kr krompirjev golaž nardila za večerjo pa še ne vem kaj bi nardila, da bo mal božičnega vzdušja. Mate kak predlog
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 11:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste bili že pri P danes? K sreči je Ela že čist v redu (trkam), mene pa najbolj tale kašelj matra. Mi kr hrope v pljučih. Bom šla v lekarno vprašat, če lahk kej vzamem sploh, ko še dojim. Pa vlažilec mam skoz štekan, upam da bo pomagal. Mi ap gremo k tašči na kosilo, čeprav se mi res ne da nikamor. aMPAK MORM TUD ŠE NEKI DARIL NABAVT, SEM ČIST POZABLA, PA MOJ ŠE KR NIMA NAKAZANE BOŽILČNICE. Ups, črke.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 11:31:51
|
|
|
|
mily
|
JA sem bla zjutri. Je bil Vahter. Je dala kri in vodo, pa ima menda angino. Sam zdele nima več vročine in je kao normalna. Ne vem, a bi blo čudn, če gremo vseen na kosilo in mam zraven, za vsak slučaj Calpol? Moj pravi, da lahko tut tam leži, sam ka pa vem. Bom še vidla kok bo do treh. A še kr nima? To pa čudn.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 12:07:10
|
|
|
|
mily
|
No smo se zmenl, da vseen ne bomo reskiral in jo matral revco. Moj bo šel, ker vzame še staro mamo, nama bo pa prinesu in si bova pol pogreli. Ka pa čem zdej. za taščo je pa tut nerodn, ker ma vse prištiman. Ah no, mal kompliciramo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 12:11:54
|
|
|
|
KBM
|
Ela in Ažbe, bravo za zobka Vsi bolani se pa pozdravite čimprej
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 12:12:42
|
|
|
|
lunca2
|
Bomo hvala!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2007 13:56:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 14:07:46
|
|
|
|
lunca2
|
auroraa v katerem mescu pa si?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2007 15:04:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.12.2007 21:38:41
|
|
|
|
lunca2
|
O lepo. Jz sm mela 22 junija rok, vendar sem rodila 17. No lepo še en junijček bo le eno leto mlajši od našega. Jz sm si tud takrat kupla nosečniške hlače take športne bež barve v H&M in sem bila z njimi zelo zadovoljna. Čez poletje pa sem si kupila 3/4 bele športne hlače in ene dolge lanene bele hlače. Res bolje kot pa da te kaj tišči. Lep božični večer vam želim.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.12.2007 20:14:39
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Helou bejbe!!! Upam, da ste vse lepo praznovale oz. še praznujete!!! Mi smo se včeraj tud mel fajn- je nečakinja praznovala 2. rojstni dan! Aurora, se pravi da ste v pričakovanju! Fajn!!!! Romana, vam pa hvala za čestitko - KRASNA JE!- me pa zanima, kje si zvohala moj naslov...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 9:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Joj, nas pa še nekaj obiskov čaka, pa bi najraje, da vsi kar k nam pridejo, da nam nikamor ne bo treba it. Danes je dragi še doma, jutri pa ma popoldan. Pa danes moram še na pokopališče, ker je ravno danes tri leta, odkar je umrla ena gospa, ki jo še zeeeeelooooo pogrešam. Lepo preživite še današnji dan. Pa nč bat, sej bomo spet kamlu frej.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 9:40:21
|
|
|
|
mily
|
Jutrooooo! Kako ste čveke? Ste lepo praznovale včeraj? Mi smo končno OK, ker je antibiotik prijel, tko da smo danes ponoči celo spali . Bi pa jst tut šla na kakšen obisk, pa žal ne moremo, tko da Hotka, nič se ne pritožuj! Elis@ hvala za zs. Sem že zadnjič prebrala
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 14:17:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce jst sm pa tolk boga, da komi živim.... sem včeri preveč borovničk spila in sem celo noč jelene klicala na wc-ju.... zdele mi pa mami kuha govejo juhico, da se spravim k sebi, ker peljem Danajo v Športno dvorano, ker je otroško rajanje s Čuki... Elis@ tist ko jaz hočem vedno najdem...drgač pa TIS dela čudeže...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 14:34:16
|
|
|
|
KBM
|
sem včeri preveč borovničk spila in sem celo noč jelene klicala na wc-ju.... UUUU, Romana to mi je pa znano , jaz jih še do danes ne pijem več, sicer je pa že kar nekaj časa od tega, ko sem bruhala po njih
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 15:14:52
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sem včeri preveč borovničk spila in sem celo noč jelene klicala na wc-ju.... Kaj naj rečem, mene bi bilo sram. Drugač pa Elis@ hvala za čestitko, sem je bla zelo vesela. Pa Romani tudi, pa Hotki tudi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 16:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sem včeri preveč borovničk spila in sem celo noč jelene klicala na wc-ju.... Kaj naj rečem, mene bi bilo sram.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 18:04:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz pa od hotke še nism nč dobila... vi se kr delite norce....jaz sem pa tolk boga...sam zdele je res že boljš..... sem si kr pizzo naročila..upam, da bo v želodcu ostala....sam je res bilo grozno hudooo...je moj dec reku, da odkar sva skupi me ni še take vidu...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 18:05:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sem včeri preveč borovničk spila in sem celo noč jelene klicala na wc-ju.... Kaj naj rečem, mene bi bilo sram. hinavka...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 19:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz pa od hotke še nism nč dobila... Kaj pa?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 19:21:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz pa od hotke še nism nč dobila... Kaj pa? voščilnice...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 19:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz pa od hotke še nism nč dobila... Kaj pa? voščilnice... Hmmm, a pri vas tud ob praznikih poštar hodi? Ker pri nas ne... Jutri more bit, jutri.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 19:23:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
če Čbela jo je pa dobila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.12.2007 19:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 če Čbela jo je pa dobila... Ja, ker je bila pri meni, pa sem ji jo osebno v roke dala. Je rekla, da ji naj ne pošiljam po pošti, pa jo je tko dobila. Boš jutri dobila, ziher.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?