skačica
|
najprej en kup za Matio in thaiss, da čimprej prideta domov.Sem se ornk prestrašila, ko sem prebrala . Drugače pa dober večer! Šele zdej sem našla čas za RR, cel dan nekaj delala. Dopoldne sva šle z Izo v mojo službo po napotnico, tam je mala zabavala vse po vrsti, ko sva prišle domov sva pa šle spat in spale do pol petih. Ko je prišel mož domov, je on prevzel Izo, jaz sem pa mal pucala in sesala, ker ne bi rada prišla nazaj v svinjak. Iza tako uživa, ko jaz s sesalcem skačem okrog nje, čist je nora . pikca- sem se pa nasmejala Živini izjava za tretjo zizo. Sem mislila, da se je že odklopila. Se bo mali prej kot ona . slikce- krasni otročki, tud men se zdijo zdej bolj luštni kot prej. Ampak Nejc ima pa tako frizuro, da dol padeš pa Katja od Urle take lepe očke. Adijo. hranjenje- Jaz Izi ne dam ničesar v roke za tisti čas, ko jo hranim, ker ona drugače tako maha, pa tud tv-ja takrat ne gleda, ker pol ona ne šlivi nobenga,ampak pade not in gleda, poje pa nič. Zato imam najraje, da se hrani brez vseh pripomočkov. Ima pa tašča grdo navado, da ji ravno takrat kaj poturi v roke in pol je hrana na igrači, po cunjah, na stolčku...vsepovsod. pitje- dajte mi povedat tiste, ki otročke še kar pogosto dojite, koliko vam kaj spijejo druge tekočine? Moja Iza lahko rečem, da skoraj nič. Flaške ne šmirgla, prav tako ne magičnega lončka al kaj je tisti Aventov, skratka ničesar razen kozarca, zato ji včasih ponudim vodo v kozarcu, ampak tega bolj malo spije. Sicer jo pa še vedno kar pogosto dojim, tudi po vsaki GH, da se odžeja. Upam, da je to dovolj. Bi ji morala večkrat ponudit čaj ali vodo? Bom od jutri naprej bolj pogosto.
|