dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (25.10.2007 21:21:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Tiste, ki imate že večje otročke - kaj je treba met v prvi pomoči od trenutka, ko postane otrok "padalec"? Hvala! Mi tudi z maslom namažemo - preverjeno je boljše, kot samo mrzel obkladek. Če si hiter, dostikrat sploh ne rata buška in modrica. Ko je prišlo do kake krvi, mi nikoli na kraj pameti ni padlo, da bi šla iskat sterilno gazo (čeprav jo imamo) in s tresočimi rokami (čeprav nisem paničar) poskušala odpret (ker je res nerodno jemat iz škatle, pa pol odpirat,.. Bi mogla met kak paketek kr nekje na zidu kot eno sliko, pa da pol samo odvihaš un ovitek in gremo). Ni cajta. Vedno sem v teku do Draža iz predala vzela taprvo krpo za posodo (čisto in speglano - sej vem, da ni sterilno, sigurno pa dovolj veliko in vedno bolj pri roki kot plenice in gaze) in hitro pritisnila na krvavite, ko se je otrok umiril pa pogledala, če je treba naprej, al lahko rešimo doma. Zunaj dam gor pa kar mam pri roki (plenico, kratko majco). IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja nakatero urgenco pa gres? kc ali metelkova? Nimam pojma za LJ, mi zadnje čase gremo kar doirekt v Bolnico, ker kadarkoli se po poti ustavimo na urgenci, nas šibajo naprej, ker je kao še majhen,... in vedno smo samo izgubljali čas in živce, ker smo se sploh ustavli. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Une trgovke so pa itak tko da pojma nimajo če/kdaj jih spet dobijo. Meni je ta trgovina tako mimo, da najraj sploh nikol ne bi not več stopla, samo kaj, ko za dosti stvari nimaš kam drugam [sm=smiley19.gif]. Trgovke pa - niso vredne lepe besede. Meni pa vedno rečejo v četrtek bo, v petek,... Pa me je zadnjič malo pogrelo in sem ji povedala, da sem že 3. prišla za isto stvar, ker so rekli, da bojo dobili, pa ni - veš kaj mi je rekla, da ona meni samo pove, kdaj bo nova pošiljka - in to bilo česa, ker ona ne ve, kaj bo not [sm=smiley29.gif] IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Živjo Hemp! Sem glih hotla prpomnit, da mamo spet skritega obiskoval-ca/-ko. Mene tudi ne moti, če kdorkoli bere, še boljš pa, če se pridruži debati - dobronamerno in konstruktivno. Sibil - ajej, jaz čakam, da boš enkrat rekla: končno, vsi smo zdravi. Ti pa spet o antibiotikih. Fuj. Ljupčka in [sm=pikapoka2.gif] za Lukasa, da bo hitro boljš.
|
|
|
|