dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (25.10.2007 9:42:54)
|
Nimam pojma. Jaz nisem dajala alpskega do 1 leta, za pit mu še zdej kupujem navadno mleko (mi sicer pijemo alpsko), ker ima res drugačen okus. (boljš, da niti ne greš čekirat, kaj piše na netu o alpskem mleku) Aja, ni nujno, da si [sm=nosecka.gif], samo pravim, da se je pri meni Draž točno takrat odstavil (no ja, vlekla sem še kak teden, pa je bilo dretje, umikanje glave stran, v glavnem, za ne verjet, kar čez noč), enih otrok pa to sploh ne moti (isto, kot ene moti, ko dobiš M, drugih pač ne). Aja, glede mešanja, po moje bi še tistih 80 ml zavrgla, ne verjamem, da bi tolk izboljšalo okus. Raj naj to spije, pol pa skušajta najt nekaj, kar ji bo ustrezalo. Mogoče ma pa samo kako muho in bo spet zagrabla. Šit, kake probleme imamo, ena bi rada dojila, pa ne more, druga spet ne more nehat, premal mleka, viška mleka,.. Mene je tut strah, da mi kaj takega rata, Diti ne mara jst sploh, kupljenih kašic še manj, sigurno bi bla tudi proti adaptiranem mleku - pa tudi, če bi ga hotla, itak ne ve več, čemu služi flaša - zdej mi je prav žal, da si nisem kdaj spumpala, pa ji dala po flaši, čeravno ni bilo potrebe za to.
|
|
|
|