Lejci
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja smilijo otroci, ki jih starsi ze v naprej vlecejo od zivali ala "pazi, da te ne bo ugriznu" in otrok panicno bezi od zivali skoraj se preden jo zagleda. Se popolnoma strinjam - in še ena različica tega - ko otroka strašijo "če ne boš priden, bo prišel kuža in ti naredil to in to" Ines je glih zarad Arija fuuuul nora predvsem na pse, to je res njena prva ljubezen, že velik prej, preden je karkoli znala povedat, je rekla "Ah" in to je bil valda ari. Že sam da ga vidi, je čist fertik. On jo ma pa tut rad, recimo jo poliže po obrazu, prevoha, ful nežno obrača... ljubosumen pa rata, če so moji starši zraven. Takrat pa po moje hoče si zagotovit prvo mesto pri njiju. Ampak to s obvladljive zadeve. Ne pustim ji pa, da ga cuka, ker se dejansko bojim, ker ne poznam meja njegove potrpežljivosti. To je le 10 let star pes. Dooolga leta naš edinček . Mojo sestro je en tak hišni kuža šavsnil v obraz, ko se je stisnila k njemu. Treba je pač pazit in razlagat, da drugih psov ne poznamo. Mala pa obožuje tut od moje sestre morskega prašička. Če je pri njej v sobi ga non stop hodi gledat, prste v kletko daje (ga zapre da se ines po nesreči nanj ne usede), pri tej živalci smo jo tudi naučili, daje treba božat nežno, ker prej je ona kar tolkla namesto božala. Prenosna postla pazi na to, da se vsi pregibi lepo zahaklajo in odhaklajo, mi smo kupili eno v sparu, pa mamo kar probleme s tem, da se ena stran non stop noče zataknit, ko jo sestavljamo. Drugo pa... ne vem, do zdaj sem zadovoljna z ostalim. Mogoče bi ti edino prav prišla varjanta postle, ki ima možnost da z zadrgo odstraniš eno stranico (od del nje), ko bo mala starejša, da ti je ne bo treba dvigovat ven.