dskubin
|
Dan - kakav takav. Sva z Diti že od 6ih pokonc, se mala ne da prepričat, da bi še malo potegnila, pa komaj drži oči odprte. Moška še spita, na Draža sem prav besna, mu je včeraj uspelo dvignit pokrov. Sm milsila, da bo mojga razneslo. Sej ne vem, a to dela neumnosti zanalašč, včasih se mi prav zdi, da uživa, ko nam najeda. (Pa malo je tečen, k ga zgleda boli izraščanje petic, eno smo že pridelali enga teh dni.) Ampak pol pa kako prijavi, pa ne morš, da ti ne bi srce zaigralo: mi sedimo pri mizi in že jemo, packi, k ne mormo počakat, moj pa pripravlja še solato: - "Očka, zakaj ne ješ? - "Pridem takoj, samo solato okisam." - "Veš, moješ jest, da boš zjasu velik. Kot nono". (Aja, btw, moj je svojga očkota prerasu) najbl bedno je pa to, da te ksni k te ful poznajo, kupjo neumnost 1a...na to sem pa alergicn...raj nimam nc...in tut tesko glumim neko navdusenost Darila - najhujši so mi raznorazni praholovci, pa vsi, ki me poznajo točno vejo, da mam jst (že privzeto) alergijo na prah (no, na pršico) in tega sploh ne smem imet, Pa se to nobenga ne dotakne, kar naprej nosijo. Imam kar v shrambi na varnem pospravljeno, nerabljeno, ne vem kam s tem, čudna sem, ker tega ne morem naprej dat, k mi ni jasno niti, kaj naj bi drugi s tem počeli, po drugi strani pa nimam srca preč vržt . Ampak bom mogla it v akcijo, prej ali slej. A mislite, da bi lahko dala unim na bolšjaku? Vem, da sem grda zdej, pa čudna, k jamram o takih nepomembnih stvareh, samo mi res najeda. A ste že slišače za koga, da bi se pritoževal nad čokolado in flašo vina? Če ne moreš/ne smeš tega, lahko vsaj ponudiš obiskom, ti ne rabi kot neuporabni stalni inventar. Darila: našim nonotom kar povem, kaj mulca rabta, če ne rabta nč, dajo kar dinarčke na banko. Bedno, vem, ampak čez 18 let bosta od tega neki mela. Za RD smo s prijatli zmenjeni, da vsi skupi damo, pol se pa vpraša starše od slavljenčka, kaj rabijo (isto, ko se kdo rodi). A najhujše je, ko kdo iz te druščine, ki dobi točno, kar želi za svojega otroka pol kr enkrat pride s krenim darilom . Sm rekla, da bom tut jst začela prepakiravat, samo ne morem. Draž je letos za 2. RD dobil igračo za 9 mesečnega otroka, lani pa od taistih majčko 74. Mislim, sej ni velikan, ane, samo.... Sej ne bi blo tok čudno, če bi blo to od kr ene tete, ampak je blo od prvih sosedov, ki imajo mulce natanko tolk stare, kot mi (dveletnega fanta in 9mesečno pupo) O sorodnikih ne bi. Mojih je itak malo, pa še delajo se, da sploh ne vejo, da imam otroke , njegovi pa - no ja polovica že 2 leti govori, da kako da bojo prišli na obisk (darilo pa imajo tudi že od takrat pripravljeno ), druga polovica pa je svoje darilo že prinesla - pri 6ih mesecih komplete za novorojenčke - z izgovorom, da niso mogli prej prit (pa so eni 10 minut stran od nas), da VEJO, da je itak že premajhno, ma da bomo imeli pa za naslednjega otroka Ma boljš, da neham, k se mi je začelo spahovat kužki - jst naši ne zaupam tolko, pa niti na kraj pameti mi ne pade, da bi pustila kaj takega, kot se pri Tininih dogaja. Mamo le lovskega psa. Pa itak bi se Asta že zdavnaj pospravila na varno, Res je potrpežljiva Aja. Smo pa imeli mi kot otroci tudi potrpežljivega psa in takrat se nam je to zdelo ful fajn, tko da čisto razumem Brino. Lahko smo cukali njegove dolge dlake, ga vlekli za rep, se dvigovali ob dlakah, ga vlekli za ušesa, ga jahali, spali pr njem v uti. Sploh ni trznil in je vse mirno prenašal bužec. dobri možje - jst bi tudi rada, da bi samo en nosu, pa ne vem, kako to izvest. K nam domov hodi DM (no, en znanec, ki ima opravo in pol prav pride k nam domov, pa zapet - pa kar je najbolj pomembno - popit). Ampak je letos Draž bil pri Miklavžu, pa oba pri DM pri meni in pri mojmu v službi (sej ne vem, a naj ju kr ne vozim tja). pa pri prijatlih pride skrivaj Božiček, pa so ga tudi tja povabli, da ga pride skrivaj gledat . Sej z darili sva rešča tako, da sva mu kupla Lego kocke, zdej jih pa po paketkih dobiva
< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.12.2007 8:39:43 >
|