|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
22.10.2007 20:07:04   
A-N-J-A
kolosej-to je zgoraj desno,majo take blazine,kjer se lahko otroci igrajo.Men je ura 10 30 ok.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.10.2007 20:07:39   
tinaaja
no brini je ratal prifurat me do meje - ne vem, kaj ji je,ampak jaaaooooo... vecerjala ni  - itak, pol sem ji dala dol slincek je pa v tako ihto padla, da je bilo joj.. jaz pa tud vsa user posted image , sem jo prvic pustila, da se je drla, ma ne drla, histericen napad je imela. user posted image
sva sli pol v pojtslo se zizat in zdaj spi... mislim, da jo zobje zezajo, vsaj vse znake ima... user posted image user posted image user posted image ampak kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma. No danes bo kar dobro prisla ta knjiga - Z otrokom lahko sodelujete... user posted image user posted image user posted image Pa kasen kozarc vina.. pa v starih casih se skatla cigaret...

Kje v koloseju pa imajo za otroke?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
22.10.2007 20:10:11   
pocka
čer

na hitro, ker grem gledat film. Smo šli danes v torri,da bomo naši princeski končno kupili tiste slavne čeveljce in valda mami mona, je pozabla, da je danes torri zjutraj zaprt.user posted image No pa smo obrnili in šli domov. Prav nam ne rata prit do teh čevljev no.

dskubin - ti pa res podiraš rekorde v dolžini postov user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
obalke a vi se kar v bajti držite??? Mi smo kar izkoristli dopoldne, ja se ne udate burji ??

to je verjetno name letelo, ma ne saj gremo ven, ampak danes je bilo res škifo vreme, pa smo se bolj not držali, popoldne pa smo šli na obisk k eni mali princeski stari 2 meseca user posted image

žabika - ni druge, to živalco pa moraš kupiti za Hano, je prav njej namenjenauser posted image

pranje - jaz oprerem vse kar kupim, tudi kar kupim zase, tako da za Tajo itak da ja

sibil - super, da je praznovanje uspelo, fotke pa bodo sigurno ful zanimive user posted image user posted image

tejčica - kaj pravijo majstri ,jim je ratalo user posted image

taya - user posted image user posted image user posted image za Lino

Evo grem, me moj čaka s filmom, pa še zizo si moram prej spumpat, me nekaj tišči user posted image ...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
22.10.2007 20:12:57   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

no brini je ratal prifurat me do meje - ne vem, kaj ji je,ampak jaaaooooo... vecerjala ni  - itak, pol sem ji dala dol slincek je pa v tako ihto padla, da je bilo joj.. jaz pa tud vsa user posted image , sem jo prvic pustila, da se je drla, ma ne drla, histericen napad je imela. user posted image
sva sli pol v pojtslo se zizat in zdaj spi... mislim, da jo zobje zezajo, vsaj vse znake ima... user posted image user posted image user posted image ampak kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma. No danes bo kar dobro prisla ta knjiga - Z otrokom lahko sodelujete... user posted image user posted image user posted image Pa kasen kozarc vina.. pa v starih casih se skatla cigaret...

jooj nehaj, me že malo mika, upam,da ne bom spet začela kadit, ko so itak pregnani zdaj, pa bo brezveze na kavo hodit

boga brina in ti z njo, samo,da spi, ti pa relax.....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 404
22.10.2007 20:18:11   
Lejci

kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma

Pri nas je enaka situacija. Včasih bi js enga kratkega najraj ruknlauser posted image  Knjiga mi je pa pomagala v tej meri pri takih stvareh, da ne zgubim živcev.

Spet smo večerjali več kot pol ure, tokrat je zbojkotirala celo kašo, ki jo ponavadi zmaže. Ne vem kaj naj...

Smo pa moralo ponovno dat vodo v laboratorij, ker ima povičane levkocite in proteine, me prav skrbi jutri, ko bo treba tja klicat user posted image

Če bote v koloseju ob 10.30, se zna zgodit (po nekem čudežu), da mam avto in se vam lahko pridružim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 405
22.10.2007 20:21:05   
Lejci
Še to... pranje novega perila - P me je opozoril, da so se večkrat pojavile glivice, pridobljene z neopranimi novimi oblačili - ampak tistimi, ki se ponavadi v trgovini pomerjajo.

Od takrat vse perem, še zase...

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 406
22.10.2007 20:22:44   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jooj nehaj, me že malo mika, upam,da ne bom spet začela kadit, ko so itak pregnani zdaj, pa bo brezveze na kavo hodit

u mene je tud ze matral ,sam nocem ker mi ni ravn zdaj k dojim da bi vsa po cikih smrdela,drugac pa potem......nikad se neznauser posted image

punce sej veste kam grem....nocko

thaiss-ti se sam potepaj,pa izkoristi cas k mas svojga pr seb.uzivajte kokr se da.nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
22.10.2007 20:30:23   
Anonimen
Hvala vsem za včerajšnje čestitke!

Pa čestitke ostalim včerajšnjim in današnjim slavljenčkom!

Na hitro sem vas prebrala, za pokomoentirat nimam časa - žal!user posted image Morm še cunje pospravt, k sem jih speglala, pa pralni stroj že nov pok cunj pere, pa premajhne cotke od Jureta moram dat na podstrešje...

Nočko!

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
22.10.2007 20:34:24   
K_a_t_i
Ju3 - se bomo potrudili, sam za uro ne bom nič rekla (če bo Žiga spal, nam prej kot ob 11:30 ne bo ratalo) - se slišimo. Ja pa če bo fejst scal naju tud ne bo - ga niti v avto ne morem dat pa tud tam ga ne bom po ledenem dežju vlačila. Vi šel si!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.10.2007 20:45:35   
tinaaja
v primeru dezja se men tud ne da dancing in the rain pa palerino gor dajat.. a ni pol boljs cp?  glede spanja - na istem kot kati..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 410
22.10.2007 21:01:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

u mene je tud ze matral ,sam nocem ker mi ni ravn zdaj k dojim da bi vsa po cikih smrdela,drugac pa potem......nikad se neznauser posted image

uuuffff js bi tudi enga prižgala uuuuuuu user posted image

sibil super za uspešno praznovanjeuser posted image

erna nočka
user posted image
Lina en veeeliiiikkk košek zdravja user posted image user posted image

Lejci upam na čimboljše rezultate jutri!!!

Tejčica a nisi imela izpit?? Kako ti je šlo???
Tinaaja a je kaka luna danes??? Matia je tudi tečen in trmas 100/h user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.10.2007 21:04:32   
cv105
ojlala,

pridna jjasna s cunjami ... jaz sem na istem ... sam pridna nisem user posted image user posted image

Maks zaspal ... pomalical popoldne sadni jogurt, da ga v šubu ni blo več user posted image  ... zdej sva pa za 140ml mal balinala ampak je uspelo user posted image

tinaaja: lušten kombinezonček ...

nočko ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.10.2007 21:14:29   
thaiss
 kombinezoni in bunde: Tinaaja full lep user posted image user posted image  
                                     pa da se še mi malček pohvalimo user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Me pa mika še ena puhovka iz Iane, sam 89€ mi je preveč user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 413
22.10.2007 21:19:52   
tinaaja
super zadeve thaiss.. imas pol puhovko cenje v chiccotu 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 414
22.10.2007 21:22:42   
thaiss
hitro povej, kaka je pa cena!!!??????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 415
22.10.2007 21:25:51   
A-N-J-A
Punce če bo jutri fajn lil lahko tud cp,men je vseen.Jaz sem sam mislila,ker je tam ful prostora pa blazine za babyje,ampak če bo dež je res zoprno z otročkom.Magar se jutri zmenmo fiksno,vela???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 416
22.10.2007 21:31:53   
tinaaja

vem sam za kombinezone - 75-100€user posted image user posted image user posted image . mislim, da sem pa enkrat gledala puhovko, ki je bila okoli 60€, hlace pa okoli 35.. majo pa hude zadeve, an sreco cene stabilizirajouser posted image user posted image user posted image potrebo po kupovanju

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 417
22.10.2007 21:41:38   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce če bo jutri fajn lil lahko tud cp,men je vseen.Jaz sem sam mislila,ker je tam ful prostora pa blazine za babyje,ampak če bo dež je res zoprno z otročkom.Magar se jutri zmenmo fiksno,vela???

Mene v Kolosej vleče tisti igralni kotiček. Je res fajn (sem se spomenla zdej kaj misleš). V CP pa ni neč podobnega user posted image  No, se zmenmo jutri.
Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 418
22.10.2007 21:47:16   
thaiss

vem sam za kombinezone - 75-100€user posted image user posted image user posted image . mislim, da sem pa enkrat gledala puhovko, ki je bila okoli 60€, hlace pa okoli 35.. majo pa hude zadeve, an sreco cene stabilizirajouser posted image user posted image user posted image potrebo po kupovanju

ta teden bomo šli do Trsta pa bom pogledala v Chiccotu, če bo prehuda cena bom počakala na škonte user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.10.2007 22:12:15   
K_a_t_i
Včeri sem neki brala kaj že vse znajo vaši otročki. Men se zdi, da je našem ta "papa" pa "velik velik" čist preotročji...
Dons sem ga zalotla, kako je najprej tkole strmel....

user posted image

Pol si je zadevo še mal bolj natančno ogledal... Neki je štel pa momljal zraven...

user posted image

...in na konc je ves "zagrizen" neki množil pa delil pa ene centrifugalne sile omenjal user posted image

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.10.2007 22:13:59   
A-N-J-A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.10.2007 22:15:58   
thaiss
Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.10.2007 22:16:55   
Anonimen
No, mami vse podelala.user posted image Juretu je babi kupila od Chiccota kombinezon v njihovi prodajalni v Hali A, ampak za ceno pa res ne vem, vem pa da so imeli neko znižanje takratuser posted image Tko, da Jure je za čez zimo prekrbljen.user posted image Mami bo pa naga okrog skakala, ker ji ni nč prav - kile se me še kar držijo.user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
22.10.2007 22:18:23   
Anonimen
KAti,  vaš Žiga je pa faca!user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak če bo šlo tko naprej sem že jst pogruntala, da bo treba po nove špegle.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
22.10.2007 22:23:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Ampak če bo šlo tko naprej sem že jst pogruntala, da bo treba po nove špegle.user posted image  

Jst mam tele sam tlele za RR. Novejše mam kr v avtu, nove bi pa tud rabla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?