|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
22.10.2007 14:57:22   
Dajadada
Dskubin, čestitam, čestitam, podiraš rekorde. Pridna si, da nas takole komentiraš. Priznam, meni se dostkrat ne dauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.10.2007 15:00:15   
tinaaja
Mimogrede, BC ima razprodane kombinezone user posted image majo se ene bele, ampak tak mazohist, da bi pa vsak dan prala, pa nisem... 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.10.2007 15:01:07   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Mimogrede, BC ima razprodane kombinezone user posted image majo se ene bele, ampak tak mazohist, da bi pa vsak dan prala, pa nisem... 

Benetton???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.10.2007 15:08:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Benetton???

morda skocim pop do btc pogledat...  v centru beneton nima NIC! Morda ima kaj BC v BTC, jaz sem bila v sisiki user posted image Pa ce nic ne nadem picim v s.oliver...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.10.2007 15:25:58   
A-N-J-A

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Mslim,da in jih imajo tud v Iani in Idexe,Chicco tud sam tam rabiš 2 kartici,ne vem če bo ena dostuser posted image .
Jutri prideš ne?

Benetton???

morda skocim pop do btc pogledat...  v centru beneton nima NIC! Morda ima kaj BC v BTC, jaz sem bila v sisiki user posted image Pa ce nic ne nadem picim v s.oliver...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.10.2007 15:28:46   
tinaaja
ju3 sem se neki ze menila... se vidim, kdaj se zmenim.. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.10.2007 15:29:28   
A-N-J-A
Uf neki sem zaj...,znajd seuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.10.2007 15:32:20   
Sibil_
Dan!

V soboto je bila fešta ok, Patrik zadovoljen, torto smo zmazali (je imam zdej vrh glave dost), danes je pa nesel s seboj v vrtec kinder jajčka za prijateljčke in fotoaparat-me prav zanima, kaj so poslikale.Ful me firbec, res.user posted image

Drugače smo pa bili včeraj na izletu v mestu Grado in je bilo fenomenalno.Je pihalo, ampak smo šetali po mestu in se imeli full fajn.Res prav užitek.
In sem bila el dan zdoma, zvečer pa tko zjahana da še računalnika nisem vžgala-pa tak RR odvisnik sem drugače.

Bunde in kombinezoni-ko jih kupite, jih kar oblečete otrokom ali jih operete?In če jih operete, kje in na koliko stopinj in kako jih posušite?user posted image

Thaiss-kako ste pa vi kaj?Vse ok?No, danes me glih ne vleče ven, še tukaj pri našem bloku vedno najbolj piha in je prav grpzljivo za videt.Ampak bova verjetno jutri vseeno šla kam ven, seveda na vozičku prevlejka za dež in bo Lukas na toplem.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.10.2007 15:34:59   
tinaaja
Bunde in kombinezoni-ko jih kupite, jih kar oblečete otrokom ali jih operete?In če jih operete, kje in na koliko stopinj in kako jih posušite?

jaz  obvezno perem.. sem ga kar v susilc vrgla in je prezivel..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.10.2007 15:36:42   
A-N-J-A

ju3 sem se neki ze menila... se vidim, kdaj se zmenim.. 

Daj probi se tko zment,da uletiš.B bi rad B vidu,pa B tud zihr že B pogrešauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.10.2007 15:40:37   
Taya85
Dober dan!

Sem že včeraj zvečer napisala en dollg post, pa me je skenslal user posted image , tako da se mi tudi slučajno ne da še enkrat pisat, ker se niti ne spomnem kaj sem pisala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse

No pri nas smo bili v petek na infuziji, ker je bila Lina dehidrirana, je v četrtek cel dan bruhala in imela drisko. Priklopljeni smo bili na infekcijski 6h- majhna soba, notri dve postelji, na vsaki postelji en otrok in zraven dva odrasla, za sedet imaš na razpolago dva stola user posted image , so se sestre pizdile, ker semo na bolniških postlah sedel.........mah brez veze, samo da je naša pupa zdej ok.
Aja pa sadja še vedno noče jest, zob še nimamo, plazimo se tudi še ne, sedimo že sami, samo včasih se kar nazaj vrže........

Vidim da debatirate o kombinizonih, mi ga moramo tudi še kupit, če prav enega že imamo, ampak moramo še enega malo bolj debelega kupit.

vreme brrrrr, mrzlo, piha.........user posted image user posted image

kava upam da se kmalu dobimo, samo da se tele viroze mal umirijo, je tud mene nekaj v soboto zvilo, mi je full slabo (and I am not user posted image )

No uživajte, pa upam da se kmalu vidimo........user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.10.2007 15:42:52   
dskubin
Bunde in kombinezoni-ko jih kupite, jih kar oblečete otrokom ali jih operete?In če jih operete, kje in na koliko stopinj in kako jih posušite?

Perem, na 40 ali kolkor že piše gor, sušim v sušilcu al pa zunaj, kot me trči (če se mi da, nesem ven, ker pol lepo diši). Zdej bi izkoristla burjo. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.10.2007 15:43:45   
A-N-J-A
kombinezoni,bunde-obvezno operem na 40.

Lina božika koš user posted image zate in za mamico

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.10.2007 15:50:59   
Pikca
operem na 30 oz. tok kot gor piše in obesim (nimam sušilca)

super, da je bil Patrik zadovoljen s praznovanjem, dobra ideja, da si dala fotoaparat s sabo v vrtecuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.10.2007 16:00:20   
Pikca
boga Linika, dobr, da je bolje in sta že doma.
v našem vrtcu tud baje nekaj takega razsajauser posted image , upam, da Živa ne faše (in z njo vsi ostai)

Aja pa sadja še vedno noče jest, zob še nimamo, plazimo se tudi še ne, sedimo že sami, samo včasih se kar nazaj vrže........
naš isto

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.10.2007 17:01:11   
Dajadada
Lina, user posted image   tale šopek je zate od nejca.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.10.2007 18:08:20   
tinaaja
Oci je bil izrabljen do konca, nas je odpeljal do emporiuma - beneton  nima nic, premaman nic uporabnega. O BC raje ne bi... S.oliver pripelje 74st iz maribora naslednji teden evo takale bo, ce ne najdem nic drugega
user posted image

O guzvi na cesti raje ne bi user posted image user posted image user posted image Se v knjiznici sem vzela knjigo od E. Panthley user posted image
Oci odsel na poker nite. Evo, zurka za punce se lahko pricne.  user posted image user posted image user posted image Ko brina zaspi pade knjiga pa kostanj user posted image

Ta mala nekam malo je danes, morda pa jo zobki matrajo user posted image Kwa pa vem. kosilo je prakticno spustila unih 3 zlic jaz ne stejem niti za predjed.

Lina, upam,da se hitro pocajtas!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.10.2007 18:49:33   
erna14
anja-pridem sam kdo pa se bo user posted image sam neki me zanima jutr baje da bo scalo kolosej nima parkirne hiseuser posted image in ob kateri uri.
linauser posted image user posted image user posted image upaam da se kmalu pozdravis
tinaaja-tist v merkicu mi je lepsi,no saj tale mi ni svoh sam barva ni ravn po mojmu okusuuser posted image  a pa je ta topel
dajadadauser posted image user posted image user posted image pa tole mi je tud usec sam k ni za fantke skoda

user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 22.10.2007 18:52:15 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.10.2007 19:00:35   
erna14
pa tole mi tud ni svoh

user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.10.2007 19:12:45   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

user posted image

Erna: ta bi bila pa za mojo Hano!

Kolosej jutri: jaz predlagam 10:30!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.10.2007 19:18:15   
erna14
zabika-tako je,ja men je uredu ta ura jaz morammitak sam prej na fuzine skoct,ker so mi spet neki telefon zjebaluser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.10.2007 19:18:41   
Žabika
Erna še nasvet: če bo jutri dež, parkiraš v garažni hiši CP, namontiraš dežno prevleko na kočijo, vzameš dežnik in šibaš!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.10.2007 19:22:41   
K_a_t_i
Ku, ku punce!

Sem se komaj prebila čez ves material, ki ste ga v zadnjih 2h dneh napisale user posted image .

Bom kratka (ker se mi moj že mal smil k se tamle igra in hrani Žigca user posted image ).

Dojenje ponoči - pri nas tudi vsaj 3krat je user posted image . S tem, da podnevi za moje pojme poje zadosti! Sam ga ne znam odstavit pa konc... Smo probali s čajem pa se je tok zbudil, da se je 2 uri drl ponoč user posted image  Pa še tako nezaupanje je dobil, da je od takrat dalje ene 5krat pogledal, če čakamo ob njem, da bo zaspal... No, mene najbolj skrbi to, da ma zaradi tega mnogo preveč obrokov.

Kolosej ju3 - ob kateri uri in kje točno je to? (mislim znotraj Koloseja)

Lina - upam, da je zdej vse ok. Kaj pa je to fasala? user posted image

Žabika - nej se koleno pozdravi!!! V soboto je tvoj D day! user posted image
Kombinezon - jst ga nisem oprala user posted image . Moj je reku, da sej ni več 1 mesec star in da itak ni direkt na kožo. Smo ga sprobali včeraj, je tak kot iz Nasa centra user posted image .

Dskubin - kwa pa late makiato? A na to te lohk povabim? Dej nooooooo user posted image .

O fuuuuj! Tamal je tortico naredu v hlače... Se je sred plazenja ustavil in se tko napel, da je moj vprašal, če bo rodil user posted image .

Vid - čestitke novemu plazilcu! Naš obvlada sceno - dons mi je v Mercatorju pobegnu sred kofeta in mi prnesu moderc iz ene trgovine nazaj user posted image .

Zdej pa šibamo kopat pa komi čakam, da se tamal prklop, ker leve joške že od 6h zjutri ni spraznil user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.10.2007 19:35:33   
erna14
zabika-nimam prevleke za kocijouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.10.2007 19:35:54   
Naomi
cer,

hvala za vse cestitke nasmu skorcu user posted image user posted image

papa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?