Žabika -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (29.11.2007 17:36:09)
|
dskubin: super slikce tvojih čmrljev, pa super komentarji! didakta: tudi mi imamo njihove knjige, samo o dostavi pa ne bi. Včeraj je pozvonil na domofon ob 8:15 in zahteval, da pridem dol po paket in da naj imam točno denarja. In ker nisem imela točno, je samo reku, da pride jutri in da naj točno naštimam. No danes pa me je zbudil ob 7:50! Itak, da sem pozabila da pride in da naj imam denar, ampak sem na hitro pomislila in ugotovila, da se bo izšlo. Se javim in ga prosim, če lahko pride gor, ker imam majhnega otroka. In on da ne, da potem nej pa kar sama na Letališko pridem iskat, ampak da je on že drugič tuki, pa bla, bla, bla. Popustim in rečem, da pridem. Seveda nisem mogla jit v pižami in z gnezdom na glavi, ampak sem res hitela. Pa ni minilo dve minuti, ko se je tip obesil na zvonec. Valda se nisem javla, ampak samo odšla dol. In pridem dol in njega nikjer. Pa stopim malo levo in ga vidim že 50 m stran. Sledila je jutranja rekreacija in na srečo sem ga ujela, mu povedala ta svoje in dobila paket. Zdej moram pa še enkrat naročit, ker to sem izkoristila rojstnodnevno ponudbo in dobila kjigo po polovični ceni, zdej moram pa še mal darilca nabavit. Imajo pa super kartonke in tudi različne pravljice. Link: http://www.didakta.si/e-knjigarna/otroske_knjige/ martinčkanje: joj kok jst to pogrešam! tinaaja: vse bo ok! Pomeni se s P! Kako so pa kocke? So ok? erna: verjetno že vihti škarje! kati: a ti misliš, da bi jaz danes spet pekla??? O ne to pa ne! Lahko pa zdele prideš po enega, ki ga imam sicer namen zvečer pojest, ampak ti ga odstopim. Jutri ni pa nič z mano. Dan je že poln! Pa bravo za dobre mere. Ti pa res ne rabiš fitnesa. Iza - 0 zobkov Živa - 0 zobkov Jernej - 0 zobkov Hana Re - 1 zobek Špela - 2 zobka Svit - 2 zobka (zdej ocitno cakamo okle k tok casa ven lezejo) Žan - 2 zobka Maks (cv105) - 2 zobka Diti - 2 zobka Žiga (sezam) - 3 zobke Nejc - 3 zobki Bor - 4 zobki Žiga (erna14) - 4 zobki Taja - 5 zobkov Maks (Kr_enamami) - 6 zobkov Žiga (K_a_t_i) - 6 zobkov
|
|
|
|