dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (29.11.2007 8:27:54)
|
erna, sej mislim, da te vse razumemo (še posebej une, k mamo že izkušnje s tem, druge pa bodo zdej zdej v tvoji vlogi). Vsaki bo težko, ko bo šla delat, pa čeprav bo to pr 11ih mescih, pr 1 letu al pa še kasneje. Takrat misliš enako, mislim, si kr delamo ene utvare, da brez nas ne gre. Zgleda, da je to nekje v ženskih genih zapisano, k mojmu se npr. ne zdi nč tazga [sm=smiley36.gif] Aja, pa vseeno je mal lažje, če ga pustiš pr domačih, kot pa tistim, k bojo otroke peljal kr k enim neznancem (v vrtec, varstvo,...). To je za vsakega starša (no, še posebej za mamico) ful velika prelomnica in za večino težka, tažka, ker je tudi stresna, ker zelo malo otrok ne dela problemov v začetku (mislim za vrtec, pa to). Verjem, da se bo imel tvoj prestolonaslednik čist fajn, pa ti si boš glavo malo spucala, pa nabrala novih moči zase in zanj. No, sej nam boš sama povedla čez par dni. Evo, sem tolk časa pisala, da me je Anja prehitela, point je pa isti. Sprosti se, uživaj v delu, uči se in pol hit domov po objemčke.
|
|
|
|