dskubin -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (22.10.2007 14:46:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci A je res že čas, da jih začnemo oblačit v kombinizončke??? Kaj bo pa potem, pozimi? No ja, tle pr nas dosti bl mraz ne bo. Al pa bl močna burja kot danes. IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Jaz se bojim kako bo, ko bo plundra pa poledica. Jaz sem tak štor, da se sploh ne bom upala s tamalim okol hodit. Ma jok, ga boš dala na sanke al pa lopato, pa ga vlekla. Če ti bo drselo, pa po vseh 4ih [img]http://aggrosiv.ag.funpic.de/home/sb/images/smiley/rofl.gif[/img] Soncek78, čestitke tudi od nas. Sigurno ste se imeli fajn. Zdej pa hitro eno kafe, da boš vse povedala. Pa da Nikico (sploh ne vem, če lahko tkako rečem, ker je na doplih od Diti) spet vidimo. IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Ko sta mulčka zaspala sem zlikala tri žehte (se nobena ni javla namesto mene ) Nepopravljiva optimistka. Drugič moraš povabit na tortico ipd. pa se pol delat bolno in jamrat z žehto, mogoče (ampak samo mogoče) ti pade sekira v med. [sm=smiley36.gif] Rumenjak - a jim ga dajete in kok? Smo začeli ta teden, kako 1/2 sem ga dala kar v juhico. Sej vem, da bi mogla začet s še manj, ampak Diti itak vsega ne poje, tko da [sm=zmeden.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Ja poznamo to, meni se tudi zdi, da je samo še .... pomemben. Ampak jim nč ne zamerim, kdo bi pa še na kaj drugega mislil kot na.... Meni je ful semšno, ko pride pol več vnučkov na kup, pol pa none in nonoti sploh ne vejo, kako bi vse objeli in ogovorili, da bi bli vsi taprvi. Sej, ko gremo k mojim, samo obe roki stegneta, ampak taledva doma jih imata zdej že 5 na kupu, pa sigurno jih bo še. Se bosta mogla igrad barbanono in barbanonota. [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada ]Aja, od mojega bratranca 4-mesečna punčka pa kar že govejo juhco je . Ja kako pa to, da gremo mi tako počasi Mah, k da se kam mudi in imamo tekmo kdo bo prej vse jedu. Se mi zdi, da na kmetih na vse malo drugače gledajo...sigurno veliko manj komplicirajo in se držijo bolj tistega kar povejo "izkušeni" sorodniki, sosedi, prijatelji... Preveč "komplicirat" je res brez veze, to vidiš pri tadrugem, tatretjem,... ampak en red pa je prav, da je. Se mi zdi no. K naši tamali so hotle ene nonice (zgolj znanke) že pred 2 meseci (btw - takrat sploh še ni nič jedla, ampak ne zato, ker bi bli mi pozni, ampak zato, ker NI HOTELA) na vsak način tlačit čokoladno torto v usta. Da kako jo gleda, sigurno je lačna ipd...Pa so jo s prsti v usta tiščale in to kljub temu, da sem vztrajala, da ne! Da otrou od sitega še nikoli ni blo slabo, kvečjemu od lakote... No ja, sem se pol samo obrnila in šla. [sm=hudicek1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Uf - volitve so pa res napete! Meni zdej niti ni blo tko napeto, prej zanimivo, volit pa sem šla že predčasno, ker nas čez vikend ni blo doma. Bo pa še pestro drug mesec, to pa ja. IZVIRNO SPOROČILO: tejčica ]Pa kje smo mi najdli to firmo??? Upam, da se boš lahko pri vseh nevšečnostih vsaj za kak popust zmenla. V Ameriki bi jih lahko še tožla za duševne bolečine [sm=smiley36.gif] draja - tudi jaz si razbijam glavo s tem, kako bi nardila, da bi ponoči manj (predvsem pa manjkrat) jedla in posledično podnevi več. Pa mi ne delajo klikerji. In nimam ne srca in ne živcev (oz. potrpljenja) poslušat 2 uri dretja, če ne izvlečem zize ponoči. Ker okoli pa je tudi ne bom nosila in se igrala z njo. Ona se enostavno začne histerično dret čim uvidi, da jo hočem(o) okrog prenest in jo prikrajšat za obrok. Ja, izsiljuje. Jao meni. Aja, pa NE PRENESE dude, ne ve kaj bi s flašo, nima oz. noče nobene ninice [sm=smiley19.gif] IZVIRNO SPOROČILO: thaiss obalke a vi se kar v bajti držite??? Mi smo kar izkoristli dopoldne, ja se ne udate burji ?? Dej nehaj. Pol smo lahko doma do pomladi. Ni ovira burja, samo sami smo doma (in to do najmanj 20.30). Še dobro, da sem malo spraznila glavo čez podaljšan vikend, k že vidim, da se bo spet začelo nabirat [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: thaiss dskubin s tabo pa se več ne družim ker tako na dolgo in široko cel RR precitiraš Če me pa tko DOOOLGO ni blo, zdej pa morem nadoknadit (beri:Draž spi). Evo, pa še usrala sem ga, pa ne morem več popravt, ker je že potekla seja ;) Sigurno mam rekord v dolžini posta [sm=smiley36.gif] Komi prgurala do konca. Zdej ste mi pa tolk časa uzele, čveke, da nič ne vem, kaj moja soseda dela, pa kolkrat je blaprejšn tedn usrana tamala od bratovega prjatla. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja dskubin, priosim, da se pridruzis thaiss na kavi s tejcico, kjer boste predelale Osnove citiranje na RR No problem. Pa še tebe zraven vzamemo.
|
|
|
|