draja -> RE: Marčevke 2007 (2. del) (22.10.2007 9:13:48)
|
Nočno dojenje no pa dajmo še tole malo obdelati. Skratka, mi se od 2-eh do 3,5 mesecev nismo dojili ponoči, ampak smo lepo spančkali. Potem smo se od 3,5 do 4,5 mesecev dojili enkrat proti jutru, nato pa so noči postajale vse slabše in slabše. Večinoma so bili sicer krivi krči, ampak vse skupaj je pripeljalo do tega, da se zdaj zbujamo na cca. urco in se hočemo dojiti pa konec. Tega prej pri Živi nismo poznali, saj ji je bilo vseeno če si ji ponoči dal dudo ali jo malo pocrkljal, zdaj po novem pa prav zahteva dojenje. Kakšno je kaj vaše mnenje glede tega - a bi ji dali tolikokrat kot hoče ali jo poskušam mal ustavljat pri tem? Problem je namreč v tem, da čez dan posledično zelo malo je oz. je problem ravno pri dojenju, saj se čez dan praktično ne doji več, pa čeprav ima samo 2 obroka GH ostalo pa naj bi bilo še dojenje. Naše hranjenje: Zjutraj naj bi se dojila, pa se noče, tako nič ne je do okrog 10:30, ko je sadje ali zelenjavo, okrog 13-ih, 14-ih se malo, ampak res minimalno podoji, ker si sploh ne vzame časa, da bi vlekla, nato ob 17-ih je mlečno kašico z mojim mlekom, in okrog 19:45 se doji. To je vse!!! Po eni strani si mislim, da bi ponoči morala manj jesti, da bi čez dan več, ker zdaj res malo je čez dan, po drugi strani pa se mi smili, ker si mislim, da ima mogoče krizo zaradi manj dojenja čez dan in potem to nadoknadi ponoči. Ma pojma nimam. Samo to vem, da na silo ne bi rada nič, ker je vendarle še majhna. Hvala za vse nasvete in izkušnje!
|
|
|
|