|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
30.10.2007 23:50:16   
mamuška
Evo, če koga firbec matra, naše fotke:
http://komlosi.moj-album.com/album/9709025/

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.10.2007 7:56:29   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro, danes pa kava od mene user posted image ...
Ravno sem vstala in seveda najprej tukaj gor pogledat, če je še katera odšla v Rim in dobila svoj zaklad user posted image !
Mamuška, meni ne rata odpret internetne strani z vašimi slikcamiuser posted image ?!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.10.2007 7:58:35   
Ilije
Dobro jutro!

Najprej seveda ena user posted image  za lepši dan.

Sem šla včeraj spat že enkaj čez osem, danes s strahom pridem na RR koliko bom mogla prebrat... no kot je že naraščaj ugotovila, ste šle včeraj vse v Rimuser posted image

mamuška seveda nas firbec matra. Sam na žalost men noče odpret strani, moram po zajtrku preverit, kaj bi lahko bilo narobe. Imam pa še eno vprašanje za tebe, ko boš utegnila seveda... Kako se že reče tisti peni, ki jo boste/jo uporabljate vi? Ter kje se že kupi?

no pa me je debeluška prehitela s kavicouser posted image user posted image user posted image . Nič zato, bo dvojni učinek zagotovo prebudil.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.10.2007 8:02:56   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Ilije in Debeluška hvala za kavici.
Mamuška žal tudi meni ne rata odpret slikc. Ne vem zakaj ne :(

SMS-jev z Rima ni nič novih. ME prav firbec matra kje sta Tintin in Potepinka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.10.2007 8:10:13   
Mamathea
Dobro jutro še iz moje strani

Hvala za kavice, jaz že veselo pijem svoj čajček. Sem že dala prat en stroj oblek in čakam, da jih obesim. Pa ko pogledam skozi okno, se mi zdi kar obetavno zunaj, mogoče bo pa celo kaj sončka danes za nas.
Tudi meni ne ospre slikc od Mamuške, Mamuška kaj smo res vse tako računalniško nepismene, da nam ne gre, ali je kakšen trik, kaj nardit, da bo delovalo?
Kaj boste danes počele lepega? Jaz še ne vem, možek še spi in verjetno bo še nakaj časa počival, jaz pa že vsa polna energije čakam kak njegov predlog, kaj postoriti... Zdaj grem pospravit eno omaro, ker je v njej vse tako nametano, da ni za govorit, potem pa bomo videli, kako in kaj, vsekakor malo na zrak, saj se obeta sonček.
Lep, sončen in zanimiv praznični dan želim vsem, izkoristite ga v nulo.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.10.2007 8:15:30   
sonchek
Dobro jutrooooo!!!!!!!!!!
evo najprej eno dišečo user posted image za lažje prebujanje...

no mi smo še vedno na svojem mestu in še kr čakamo user posted image user posted image user posted image
...Danes se nam šteje še manj kot 20 dni...jupiii še malo pa bomo tudi mi tam - v Rimu...hihiiii

..evo jaz sem svojga in taščo odpravila v prekmurje, kamor gresta na pokopališče...jaz sem za "svaki slučaj" kr doma ostala....tko da sem lepo cel dan sama...jupiiii
user posted image

...tle se očitno nič novega ne dogaja...no pa saj je še čas..pa mogoče bi blo bl fajn da preskočimo tele praznike...pol pa počasi po vrsti, ena za drugo v Rim...user posted image user posted image user posted image

..no zdej pa letim pod tuš in iskat še tisto malo volje, da bi kej pospravla....skrajni cajt bi že bil, ker sem jo nekam založila...voljo namreč...user posted image

lep dan vsem...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.10.2007 8:19:29   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Evo, če koga firbec matra, naše fotke:
http://komlosi.moj-album.com/album/9709025/

...sicer tudi meni ne odpre..ampak mislim da to ni tvoja napaka mamuška, ampak da ta stran zdele kratko malo ne dela...ko bo začela delat, bomo pa gotovo lahko pogledale tvoje slikce...se že veselimuser posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
31.10.2007 8:20:21   
scubadiver
Sonchek dej prosim ko najdeš voljo še meni povej kje si jo našla da še jest pogledam user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
31.10.2007 8:21:25   
potepinka
Dobro jutro!
Bedim že od 6 in hvala za kavico.Jaz sem še kar tukaj še nisem šla v Rim,krči ponehali ja zgleda da se je naš user posted image  kar odločil počakat do PDP.Sem pa včeraj cel dan imela kot predmenstrualne težave,krči in driska.Pa še hemeroidi so me napadli boli kotuser posted image .

Tudi meni ne odpre od mamuške slikic.
Ja kaj pa tintin,mogoče je pa že šla v Rim,no saj ji dam prednost.
Danes po kosilu če ne bo spet kakšnih krčev gremo v Ruše pri Mariboru(moj možek je bil včasih tam doma) in bomo tam prespali,če se pa akcija začne pa imam 40 min do Celja in upam da uspem,da ne rodim kar v Mariboruuser posted image user posted image user posted image

No spremljala vas bom čez dan iz svakinga računalnika tako da se še javim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
31.10.2007 8:21:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

jaz pa že vsa polna energije čakam kak njegov predlog, kaj postoriti... Zdaj grem pospravit eno omaro, ker je v njej vse tako nametano, da ni za govorit, potem pa bomo videli, kako in kaj, vsekakor malo na zrak, saj se obeta sonček.

..mamathea...jaz mam en predlog...al meni odstopi malo energije...al pa prid še kr mal k nam mal popedenat stvari...user posted image user posted image user posted image  

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
31.10.2007 8:36:34   
Mamathea
Sonchek ni problema, evo energijo sem že "zazipala" v eno veliko datoteko in ti jo pošiljam kar online user posted image . Čutiš, je prišla? JRes ne vem, kaj je to, ampak čutim toliko moči, kot že dolgo ne. Sem že zgodaj zjutraj nekaj pospravljala, zdaj premetavam omare, moram nekam nove šalčke zložit, ki sem ji habavila za zimske čajčke, vroče čokoladke... Ko se bo katera od vas nahajala na Viču v lj je seveda lepo vabljena, da preizkusimo nova šalčkeuser posted image .
Aha pa moj stroj je tud že opral, grem zdj to še obesit, pol grem kompot dat kuhat in že razmišljam, kaj bi lahko nadalje postorila. malo me je pa tudi strah, saj se mi zdi, da se me loteva "gnezditveni sindrom"user posted image user posted image user posted image . Me pa ful boli danes spet levo pod rebrnim lokom in če js nimam tam kaj vkleščeno, nočem ničuser posted image . Jah pa sej bo minilo.
Grem na delo veselo, vsem, ki ste malo manj energetične svetujem, da odprete mojo datoteko energije in vam bo boljše.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
31.10.2007 8:43:04   
sonchek
mamathea...pomoje me paketek še ni našel...upam da se ne bo zgubil tle med gozdovi user posted image user posted image user posted image

..ej punce, a mate že vse spakirano za v porodnišnico...jaz se kr ne spravim...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
31.10.2007 9:01:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
pozdrav še od mene.
Imam bolj malo časa, čeprav je naša Žana pridna (upam, da je hvalim preveč, potem se vedno pokvarijo user posted image  ).
Ker nimam dosti mleka, ji dodajam. Sem isto delala pri Taši, pa je tudi zrastla gor. Včeraj pop jo je nekaj zvijalo (kakala 3x), potem pa od 23h zaspala in spala kot top do 7h zjutraj. Sedaj ap spet spi. Sva se podojili, umili, preoblekli in pojedli še malo po steklenički, pa je že spet zaspala nazaj.
Je pa res, da je tudi v mojem trebuščku spala cele noči. Mogoče pa je to res pokazatelj. UPAM!!!

Vidim, da boste vse šle počasi za mano v Rim.
Za vse držim močno pesti, da bo čom hitrje in lažje.

zirafa, močno mislim nate in na tvoji dve princeski. Še vedno upam, da se zdravje Sofie popravi.
Če pa boš kdaj le prišla v CE, se javi. Č eboš pri volji, bi se lahko spoznali.

Lep praznični dan!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
31.10.2007 9:01:33   
scubadiver
Mamathea žal ravno tako kot ne morem odpreti mamuškinih slikc ne morem odpreti tvojega paketka energije.

Potepinka lepo da si še z nami. Držim pesti da boš tole pot zmogla brez da bi rodila po poti. Čeprav če bi blo tko hitro bi blo pa tud ok a ne? user posted image  

Soncehk jaz nimam še nič spakirano za v P. Morm še nakupit. Predvsem kozmetiko - ker drugače si moj ne bo mogel umit zob če mu odnesem pasto, pa las oprat, pa stuširat, pa... user posted image . Pa kakšne fajn copate z gumijastim podplatom bi rada kupila.. ampak kr odlašam. SEj vem na koncu bom pa med popadki metala skupi kar rabim user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
31.10.2007 9:13:01   
TANTRA
Dobro jutro,

torej še čakamo na novičke od tintin....sicer pa je sedaj prva na vrsti...

Mene je tudi včeraj zvečer začelo zvijat....trebuh imam itak kot kamen....sem si oprala lase, zrihtala...pa je ponoči vse pomirilo...No, itak ne bi rada v teh žalostnih dneh rodila....bomo rajši konec tedna ali drug teden ko bo Martin....

Mi bomo zdajle pozjtrkovali, domača marmelada...potem pa na eno kavico ....
Lep dan in vso srečo...

Neposredna povezava do sporočila: 1090
31.10.2007 9:13:39   
nemrak
user posted image user posted image ,
scuba, to se je zgodilo meni. Med popadki, sem si pripravlaja torbo za porodnišnico. Pa tudi če bi kaj pozabila, bi mi pa moj naknadno prinesel.

Neposredna povezava do sporočila: 1091
31.10.2007 9:23:15   
manca
Jutrček še od meneuser posted image

ste bile pa že pridne s kavicami. Jaz sem danes malo poležavala v postelji ko je mož spet doma zjutraj.
Včeraj sva izvedela, da je mož ostal brez službe...je res imel pogodbo za dol. čas in mu je veljala do 31.10., delodajalec mu pa prej ni nič omenil da bi mu podaljšal ali da bi ga skenslal. Tako da se bomo zdaj spet borili in iskali zanj novo službo in upam da čimprej kje kaj najdeva.
Pa od včeraj sem tudi prehlajena. Mi je zvečer kapljalo in curljalo iz nosa, danes je stanje malo bolje. Sem se pa očitno nalezla prehlada od tasta. Upam da bodo čajčki pomagali da se spravim k sebi predno grem rodit ker nebi rada rojevala z robčki na nosuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
31.10.2007 9:31:12   
tintin
Živjo nosečke,
nič ne preveč ne pogrešajte - še sem tukaj. Podobno kot pri Potepinki se je tudi pri meni vse pomirilo - spala sem kot topuser posted image Razen včerajšnjih krčev, čepa in današnjega mini rjavega izcedka ni nič novega. No, mogoče se pa čez dan kaj začne....Sem se sprijaznila, da če bo rojen 1.11. bo pač prvega...user posted image
Mamuška-luštne slikce!
Manca  - neprijetna situacija, ampak upam, da čimprej spet kaj najdeta! Držim pestiuser posted image user posted image
Nemrak  - super, da ste dobro! Naj se Žana ne "pokvari".

LP vsem, zunaj je lepo sonce, tako da bomo šli kar malo na zrak. Če slučajno pristanem v porodnišnici se pa oglasim (čeprav dvomim)user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
31.10.2007 9:33:51   
DEBELUŠKA30
Manca, res mi je žal za tvojega može, ker vem kaj pomeni biti brez službe!
Vedno pozabim napisati; POZOR user posted image :
Predno greste v porodnišnico (rodit, se razume), si obvezno namažite trebuh, moji sestri (rodila je avgusta), ki si ga ni je med samim porodom (ona meni, da gotovo takrat, ko ji je babica gor pritiskala) fulll "raspokal"!

Mamathea, tvoj paket me je našel, upam, da bo učinek vsebine čim daljšiuser posted image !

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
31.10.2007 9:50:38   
scubadiver
Joj Manca, to je pa tud meni prav hudo. Pa ravno sedaj ko se družinica poveča. Upam da bo čimprej kaj našel. Bom držala pestke user posted image

Debeluška hvala za nasvet. Upam da ne bom takrat pozabila user posted image

A mi lahko ena razloži nekaj.. Recimo v LJ. porodnišnici ko imaš otročka skos zraven. In bi rada šla pod tuš... Kako je potem z otročkom? Valda ni kar sam tam??? Kako to gre? SEj vem da bom že vidla sproti, sam me firbec matra user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
31.10.2007 9:55:32   
Tanayya29
jutro...

jaz pa sem imela tko skozlano noč...celo noč mi je bilo slabo ,že spat sem šla s tako slabostjouser posted image user posted image .zdj pa tudi nisem čist okej...
sploh si jest ne upam.sj vem,to so moje požrtije,ker pojem vse kar vidim,včer me je pa zadel za vse nazaj in naprejuser posted image .

ojoj manca,upam,da mož čimprej dobi novo službo...

jaz danes sploh ne vem,če bi kam šla.včeraj sem si hotla še lase pobarvat(jaz si jih kr sama,ker imam črne),pa me je pol zvil.....
a si predstavljate,da mi voda odteče,glih k mam barvo goruser posted image user posted image ...in to črno..hehe...no,mal heca mora bit....

grem si skuhat vsaj čaj,drugega pa ne upam...

čaw baw

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
31.10.2007 9:59:34   
tintin
Nayya, veš da sem podobno tudi sama razmišljala...glede barveuser posted image
Upam, da bo kmalu bolje..

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
31.10.2007 10:11:11   
GB
Dobro jutro user posted image . Kako ste tole jutro ? No jest sem spala bolj svoh ( nic novega ) in v zvezi s tem vas moram nekaj vprasat. Ko sem spala na levem boku  me je prvo zacel "bolet" z leve strani . Se premaknem na desni bok me tak zacne sravbat . Se dam na hrbet ne morem dihat in me zaboli pri jajcnikih . Ko sem mela vsega dost probam vstat in potipam trebuh in zgoraj pri rebrih cisto trd user posted image user posted image .  Ful se ustrasim in seveda ne upam vec zaspat. Proti jutru me le premaga utrujenost in nekako zaspim ,ampak se mi zdi da sem se zmeraj cutila bolecine s strani na kateri sem spala.
A se je kateri to ze naredilo ? A mogoce katera ve kaj bi to lahko bilo user posted image user posted image .

Manca : zal mi je ,da  je tvoj moz izgubil sluzbo. Upam,da jo cim prej najdeta in vem da jo bosta.

Neposredna povezava do sporočila: 1098
31.10.2007 10:25:55   
nicolina
Dobro jutro,
nayya mislim, da se ti kar lahko pridružim glede slabosti, včeraj mi je blo obupno slabo in potem sem še bruhala user posted image , Je pa res, da sem se pri prijatlih ful najedla matevža in zelja, no pol sem vidla mojo požrešnost. Se mi je tolk vse zamerlo, da ne bom kmalu to jedla. user posted image

Tintin in potepinka, držimo pestke, poročajte če se bo kaj dogajalo. user posted image
Manca,mi je žal za tvojega moža, jer je izgubil službo, za vsakim dežjem posije sonce, boš vidla, da se bo vse uredilo. user posted image
Mamuška, meni tudi neče odpret vaših slikic. user posted image
Nemrak, lepo da se nam javiš in nam postrežeš s kakšnim nasvetom, ki ga bomo lahko tudi me uporabile. Lepo se cartajte. user posted image

Scubadiver,a veš da sem tudi jaz razmišljala o tuširanju, kako naj pustiš otroka? Po moje izkoristiš takrat, ko ti pride kdo na obisk ali pa, če imaš fajn cimro, da ta čas popazi. Ne vem, bodo verjetno druge več o tem povedle, ko so to že dale čez.

Midva z user posted image  greva danes k taščči na kosilo,čeprav meni danes sploh ni do hrane, potem bova šla na pokopališče, da nama ni treba jutri.
Lep dan vam želim...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.10.2007 11:02:00   
Tanayya29
Mamuška kako maš luštna sinčka..res zelo!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?