nicolina
|
Ojla , da vam povem štorijo od danes. Že celo noč sem bolj spala, skos me je neki špikalo. Zjutraj se vstanem, spijem kavico, grem na WC in kar čutim kot da mi nekaj leze ven. Se obrišem in krvava sluz. No, sem si rekla pa je šel čep. Zdej se bo začelo. Špikalo me je skos neki po malem. Zbudim mojga in mu rečem, da mi je šel čep in bi blo fajn, da greva mal prej, če se kaj začne dogajat. Prideva k moji G.,ji povem kaj se dogaja me pregleda, maternični vrat zmehčan, glavico zatipa, odprta 1 cm. Je bolelo kot sam ta pregled. Na CTG- ju vse dobro. No, potem me pošlje še v P, da me še enkrat pregledajo, sicer ne vem zakaj, ampak če bi me morda obdržali. Čakala skoraj 2 uri, naredili CTG, je seveda spal, mal se je zbudil, ampak nič kaj pretiranega. Me še enkrat pregleda ginekolog, ugotovi isto, glavica čist dol, 1cm odprta, maternični vrat zmehčan, ni pa še popadkov. Sej je bil ful nežen, ampak nisem vedla, da je to tako neprijetno. Mi reče, nič gospa, vas bomo zaenkrat poslali domov, če se bodo začeli popadki, voda odtekla, pa nazaj k nam. Sej sem bla ful vesela, da grem domov, ampak po eni strani sem se že kar psihično pripravila, da grem v porodno. A mislite, da bi se to znalo še dolgo vleč? Zdej grem malo počivat, sem tolk utrujen, pa še vse me boli odspodaj, ker so me kar dvakrat pregledli. Čakam novičke od Debeluške, za ostale pa držim pestke, če bo šla katera v Rim...
|