|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
24.11.2007 22:04:46   
Laubica
Koliko vas še čaka ????????????

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
24.11.2007 22:18:22   
Dajica
Jaz se cakam...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.11.2007 22:22:18   
neli99
jst tut ... še luna je prešvoh, da bi našo princesko vrgla iz svoje rezidence.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.11.2007 22:25:48   
scubadiver
ŽE35 kolk maš luškana otročička. En lepši kot drug user posted image . In tista slikca kjer Timon sloni je pa genialna!!!!

Drugač pa, jaz tud čakam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.11.2007 22:28:33   
Dajica
Kako da pa jaz ne morem videti slikc od Že35? Mi napise:  Član ne želi razkriti svojega profila. 

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.11.2007 22:31:04   
neli99
dajica ... klikneš na album, pa ko hoče geslo napišeš geslo ... bi moglo delat.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.11.2007 22:36:52   
Laubica
SKUBA-Tam Timon na meni kupčka podira in sem ga sama slikala kolk je šlo-mi na prsih leži-meni je tam tudi ful doberuser posted image
OOOOO NELIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

No tu ste tri -kje jih je še večuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.11.2007 22:39:25   
Dajica
neli99....ma ne vem, noce mi odpret, ker sploh do albuma ne pridem, napise kar sem ze prej napisala, da clan ne zeli razkriti svojega profila in sploh ne morem naprej... user posted image

Midve imava na isti datum PDP, ne? Kolikor se spomnim iz seznama, ki se cakamo. Kam pa bos sla rodit? Si iz Lj konca?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.11.2007 22:40:58   
nicolina
Jaz tud še čakam, nič ne kaže, da bi kaj blo danes...user posted image

Že 35 ful imaš lepa sončka, sploh je pa Timont tak cuker... user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.11.2007 22:41:50   
neli99
živjo že 35 ... ves čas tut tuki berem, zdej pa ko vidim kok se zmanjšuje število še čakajočih, pa moram še jst mal pojamrat, da sem še 2v1 ...user posted image

tut jst sem pogledala slikce ... user posted image  ... pa so res vsi novorojenčki taki cukri ... še vsi zgubani ... sine pa take učke ...user posted image  šarmer.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.11.2007 22:42:10   
Laubica
Dajica-tukaj zunaj imaš album ikono pod napisom ŽE53 tam kot ZS

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.11.2007 22:42:50   
nicolina
Čudno Dajica, meni odpre. Postaviš se na album, klikneš, napišeš geslo z malimi črkami. Poskusi. user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.11.2007 22:44:18   
neli99
dajica ne klikat na že 35 ... ona je skrila svoje podatke ... klikni na njenem postu na album .(spodaj v vrstici).. pol pa na sliko kjer je ključavnica pol pa geslo ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.11.2007 22:44:21   
Laubica
Lepo Neli -da si tukajuser posted image
Pa špeh mi že raste ko mi hvalite MOJA LAUBIČARJAuser posted image tak da ne vem kdaj bom shujšalauser posted image user posted image
Ste že 4-ki čakate

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.11.2007 22:49:05   
neli99
že 35 ... pa je vseeno tuki bolj prometno ko pa pri konzervah ...user posted image  men je pa zmer smešno ko napišeš laubičarji ... kaj pa to pomeni ...

dajica ... prvega sem rodila v lj ... ta bo pa beli dan ugledala v kr - je bližje. a ti greš v lj?

pa isti dan mava pdp ... sigurn me boš prehitela ... naša pupa je že zdej princeska ...noče ven.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.11.2007 22:53:45   
Laubica
Neli-mož me je začel ko sva še bila sama klicat-laubica(kot ljubica)jaz pa njega laubek(ljubček)no ko se je Tinej rodil je pa postal-laubičar(najin ljubček)zdaj pa imamo 2 laubičarjauser posted image user posted image user posted image -pač najne finteuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.11.2007 22:55:12   
Dajica
O, super, hvala da ste mi tko podrobno razlozile! user posted image Jaz tepka sem pa vedno klikala na vzdevek, potem pa tam na album, sploh nisem porajtala, da tudi v spodnji vrstici to pise. user posted image

že35-Bi pa res nekaj lepega zamudila, ce ne bi videla teh lepih slikic! Res je simpaticen tvoj Timon, prav tako starejsi sinko!user posted image user posted image

neli99 Ja, jaz bom sla v Lj. Pa ne vem katera bo prej na vrsti, ker tudi nasi princeski se zaenkrat nic ne mudi priti ven. Mogoce pa bosta le prisli na isti dan. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.11.2007 22:57:34   
Laubica
Dajica-nič se ne sekiraj jaz tudi nič ne znam -mi mora vse mož pokazatuser posted image user posted image user posted image
Ja to sta moja lepa laubičarja
Vidve pa kar idita hkrati -bosta se skupaj bodrileuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.11.2007 23:01:33   
Laubica
Nič grem spat -lahko nočuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.11.2007 23:05:30   
neli99
že 35  user posted image  ... lepa interna fora teli vaši laubeki.. to se men ful lepo zdi, če kako tako slišim ...

... na danes sem se pa tuki razgovorila ... čist nenavadno zame.

dajica jst še dons marsikaj ne štekam pri tem RR ... pa na srečo na naši debati zastopijo te emšo zadrege, pa mi vedno vse podrobno razložijo.user posted image  

dajica kdaj pa maš naslednji pregled ... a greš že v porodnišnico al še h G.?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.11.2007 23:15:41   
Dajica
neli-naslednji pregled imam v sredo, ko bom en dan cez rok in to se kar pri moji G. Razen ce kaj vmes ne pride... In zdaj me bo tudi prvic vaginalno pogledala, ce se ze kaj dogaja. Pa ti? A si se za Kr odlocila samo zaradi blizine ali je se kaksen drug razlog, da ne gres tudi drugic v Lj???

No, sej vsi ne moremo vsega vedeti, zato pa imamo drug drugega, da si pri tem pomagamo. user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.11.2007 23:21:57   
Mamathea
dober večer

že 35 imenitne sinčke imaš, res čudovite slikceuser posted image user posted image user posted image .Js tud še čakam in razmišljam, pa pesti držim, katera bo prva v Lj porodnišnici, da bo pripravila teren še za vse ostale.
Js sem bla danes zvečer izredno pridna sem spekla 3 škatle keksov in peciva, da bo imel user posted image kaj za ponudit, ko se detece rodi, sam, če še dolgo ne bo hotlo ven, bom js prej vse sama pojedla.user posted image user posted image user posted image
lahko noč, pa naj vas lunca popelje na srečen kraj.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.11.2007 23:25:05   
neli99
dajica ... kr samo zaradi bližine ... sem mela predsodke proti kr in ni blo šans da bi šla prvič tja (sem rojena lublančanka). zdej pa mam še G. v ljubljani, pa mi vsakič tok pritisk naraste ko se prebijam od medvod do šentvida ... pa če pomislim da bo moral moj s ta malim vsak dan čez to gužvo ... ma prvič ni blo problema rodit, pol je pa res vseeno če grem v kr.

ko sem pa slišala za katko in njeno zgodbo pa gužvo v lj ... sem se pa tut mal lažje premislila.

tut jst maš še pri G. pregled in to na torek, na pdp ... mi je pa rekla G da bo pol še en pregled in šele pol v porodnišnico ... je pa mene prejšnji teden pogledala ginekološko, pa je sicer že nekaj zmehčano, sam vse zaprto ...user posted image

zdej pa grem ...mogoče se pa še kaj oglasim tudi tuki ... je blo danes kar ok klepetat s souser posted image .

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.11.2007 23:32:42   
Dajica
neli, ti se se kar oglasi tukaj, da kksno recemo. Drugace pa srecno!user posted image user posted image user posted image

Lahko nocko vsem skupaj, pa lepe sanje user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.11.2007 8:56:46   
sonchek
Dobro jutro...
..skor ne morem verjet da sem prva dons zjutri...kje pa ste vse...
No prov..pol pa kavica za vse čakajoče...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
pa za vse mamice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..pa še zame, k sem tud še čakajoča...user posted image user posted image user posted image

Pa kaj ste čez noč vse odšle v Rim in mene samo tle pustile????
No pa dobro jutro...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?