cofek -> RE: Male majčice in majčki 2006 (3.4.2008 9:21:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo ... novo zivljenje v stiri cim enostavnejse. :) ko bi vedela kako me zadnje čase tole mori - še bolj kot vprašanje splošna al spinalna analgezija...Ažbe ne kaže nobenega interesa - no, ja res redko - ko se kaj ukvarjam s trebuhom recimo...in sem govorila s kolegico in pravi da je najbrž že ljubosumen, me je kar stisnilo - že zdaj ljubosumen?...jaz sicer mislim, da se ne zaveda glih kaj to pomeni, pa itak je toliko zaposlen z drugimi stvarmi, da nima časa se ukvarjat z mojim trebuhom... in tko smo mu kupili kitaro (je ves neumen nanjo - vedno ko zasliši muziko, gre iskat "kitaro"=palca, lopar, pumpa,pač karkoli je bližje in pol igra nanjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), da mu jo bo dojenček prinesel; zdaj sem pa zvedela, da mora Ažbe tudi nekaj prinest, ko ga pride pogledat in to zadevo mora sam izbrat (sigurno bo nekaj neuporabnega)... ja, pestro bo še... auroaa, boš videla, tudi v globino boš še šla! mene najbolj "jezi" ko pravijo da se mi nič ne pozna, če se pa usedem al pa uležem, sem pa kot nasedli kit...očino so moji otroci bolj komot in zasedejo celo dolžino trebuha (saj res zakaj bi se stiskali, če se lahko raztegnejo) in pol živcirajo mojega G, ki skače da so prenizko - sam jaz ga čutim tudi tik pod rebri, pa zgaga me tokrat daje da ni res (mimogrede - kisla smetana res pomaga)... f*s*m tale Blaž je pa izbral datum!!! porod je bil pa res hiter, bravo mami! mojca, ti kar v napad! letos je pravi baby boom - če katera nima trebuha, pa rine voziček...lej lenika se je že opogumila...
|
|
|
|