MarijaPo -> RE: Male majčice in majčki 2006 (1.4.2008 10:46:08)
|
Puncica nas je res dobro potegnila. Ceprav mi je tudi Mojca s tisto prikolico, ki jo lahko kar pri nas vrnes, sumljiva. (Zakaj bi se to katerikoli firmi splacalo?) No, pri nas smo dokaj dobro. Jaz sem koncno le dobila menstro in to je zdaj velik razlog za veselje, ceprav mi je sestra v ginekoloski ordinaciji po telefonu rekla, da ce sem prej imela povisan beta hcg (v petek imela sem ga 141), je slo najbrz spet za spontani splav. (Ce bi bilo to res, bi od avgusta vsega skupaj pridelala ze 4 mrtve zarodke.) Vendar mislim, da ni slo za spontani splav. Verjetno so bili samo skeglani hormoni od vseh teh splavov in bo ta beta hcg lepo padal, kar bom zvedela konec tedna. Igor je zbolel in je ves bogi - glas ima tak, da bi po moje tudi tisti ta spodnji F lahko zapel. Vceraj sem Evi do konca sesila hlace (take trenerka stil) in sem ji jih ponosno dala in je bila cist navdusena in sem ji jih morala valda takoj oblect (tiste, ki jih je imela na sebi, sem ji sesila kaksen mesec nazaj in so sive, te od vceraj so pa temno modre), no, malo so ji bile prevelike, ampak je bila vseeno strasno srecna, potem pa je predlagala, da prejsnje hlace stran vrzemo. :) Vceraj je zacela govorit v stavkih, kar tako, v enem dnevu, prav hecno. Uzivajte! Marija F.S.M. cestitam za sluzbo, sem ornk drzala pesti, da bi jo dobila. Super! Blizina sluzbe domu je ena najboljsih stvari sploh!
|
|
|
|